na merginos, gal kas zinot?
Man irgi labai idomu apie ta plauku prisiuvima....
laukiam zinanciu plauku siuvimo ypatybes
QUOTE(Magas @ 2005 11 10, 09:31)
laukiam zinanciu plauku siuvimo ypatybes
Sveikos,
dar viena idomybe del plauku,juos persiuti riekia kas du ,tris men,tai kainuoja po 100lt.
ir sake kad labai galva pasidaro sunki,kartais ja gali skaudeti.
bet del grozio reikia aukotis.As apie tuos plaukus jau seniai svajoju.
QUOTE(RenataKl @ 2005 11 10, 09:42)
Sveikos,
dar viena idomybe del plauku,juos persiuti riekia kas du ,tris men,tai kainuoja po 100lt.
na ziurek jeitie plaukai kur as maciau 300 lt ir siuvimas 100 tai jau netaip ir daug, bet vis kirpejos nerandu , o po 3 men kainuos tik 100 uz darba, manau visai nieko
QUOTE(Magas @ 2005 11 10, 10:59)
na ziurek jeitie plaukai kur as maciau 300 lt ir siuvimas 100 tai jau netaip ir daug, bet vis kirpejos nerandu , o po 3 men kainuos tik 100 uz darba, manau visai nieko
o kur tu tuos po 300lt. matei???????? Ar jie is naturaliu plauku??? ,nes jei nenaturalus, tai tada nelabai grazu bus,nes matysis
juk sakiau bazeje raudonam pasaze, parasyta ant pakuotes, kad 100 proc tikrai, gal rimtai? as ten viena sinjona pries tai pirkau tai buvo geras, tikiuosi ir sitie bus vyke, gavau vienos kirpejos nr paskambinsiu ir paklausiu kiek kainuos
na zinok mane kirpeja baisiai nuliudino , ji paske kad tie plaukai ant kasytes laikykis tik 2-3 savaites o po to reikia vel perpinti , o pats pinimas nuo 50 lt ir dar butinai reikia spec kauke nusipirkti, kad tie plaukiciai nesiveltu o jo kaina apie 60 lt, siaip viskas lyg ir gerai bet tos 3 savaites
QUOTE(Magas @ 2005 11 10, 14:30)
na zinok mane kirpeja baisiai nuliudino , ji paske kad tie plaukai ant kasytes laikykis tik 2-3 savaites o po to reikia vel perpinti , o pats pinimas nuo 50 lt ir dar butinai reikia spec kauke nusipirkti, kad tie plaukiciai nesiveltu o jo kaina apie 60 lt, siaip viskas lyg ir gerai bet tos 3 savaites
Jei 3 savaites tai labai jau trumpai pasilaiko tas grozis,po to vel moketi,perpinti ir t.t. daug vargelio... bet plaukuciu graziu norisi...
na va as irgi sakau trumpoka tie "tresai" laikosi
reikia paklaust Renata KL sake kazkur lankysis ir pasiklaus apie dar
kazkoki buda, gal ten ilgiau laikysis?
reikia paklaust Renata KL sake kazkur lankysis ir pasiklaus apie dar
kazkoki buda, gal ten ilgiau laikysis?
zinau kad tie tresao kur bazei yra tikrai prasti
prisiut ilgu labai irgi neiseina nes skiriasi savu ir svetimu plauku ilgis
siaip tai patarciau geriau savus lepint nes dabar esu prisiauginus ir daugiau manau to nedarysiu
prisiut ilgu labai irgi neiseina nes skiriasi savu ir svetimu plauku ilgis
siaip tai patarciau geriau savus lepint nes dabar esu prisiauginus ir daugiau manau to nedarysiu