Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

visiskai ramiai atsakau : mes darem baisu pabaisu fotosesija,todel drauge man juos truputi pavele lotuliukas.gif
gal ir todel atrodo tokie cool.gif
Atsakyti
[quote=mariana,2006 07 24, 18:38]
viskas cia vietoje 4u.gif i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t. 4u.gif

vaje gerai, kad supratot teisingai smile.gif , nes pamaniau jei pas ka trumpesni plaukai ( nei mano) tai turetu buti fain nusispirkti 2-3 kart pigiau nei pas kirpejas

sekmes ieskant savo plaukuciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Magas,2006 07 25, 08:29]
[quote=mariana,2006 07 24, 18:38]
viskas cia vietoje 4u.gif i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t. 4u.gif
vaje gerai, kad supratot teisingai smile.gif , nes pamaniau jei pas ka trumpesni plaukai ( nei mano) tai turetu buti fain nusispirkti 2-3 kart pigiau nei pas kirpejas

sekmes ieskant savo plaukuciu 4u.gif
[/quote]
aciu 4u.gif tai aisku, as pvz (jei man reiketu tokio ilgio ) tikrai susidomeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 23, 17:34)
cia mano prisiutieji biggrin.gif user posted image

Man nerodo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 07 24, 19:38)
viskas cia vietoje  4u.gif i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t.  4u.gif

Na tu mergaite visai pabludai doh.gif Kam tau tuos plaukus prisiuti?? g.gif Savus tokius ilgus turi....
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 07 25, 22:40)
Na tu mergaite visai pabludai doh.gif  Kam tau tuos plaukus prisiuti?? g.gif  Savus tokius ilgus turi....

rolleyes.gif nea, kirpsiu galus daug smile.gif ir tankint butinai reikia, beje ilgesniu noriu ax.gif
Atsakyti
Gal patartumet kur siauliuose tankina ir ilgina ? smile.gif
Atsakyti
O gal kuri zinote, kokia kirpeja Klaipedoje tuo uzsiima?
Atsakyti
kol kas as, pvz, zinau tik dvi kirpejas kaune tuo uzhsiimancias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 07 26, 18:03)
kol kas as, pvz, zinau tik dvi kirpejas kaune tuo uzhsiimancias  4u.gif

Cia gal as biski ne i tema, bet tu man goda is 69 danguje primeni, ne giminaite?
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2006 07 26, 17:12)
Cia gal as biski ne i tema, bet tu man goda is 69 danguje primeni, ne giminaite?

atsakysiu uz mariana, ji man atrodo godos nuotraukyte avatare isidejusi, kiek pamenu ji taip per natalijos (yva) mergvakari atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 07 26, 18:35)
atsakysiu uz mariana, ji man atrodo godos nuotraukyte avatare isidejusi, kiek pamenu ji taip per natalijos (yva) mergvakari atrode ax.gif

tai aisku ax.gif tikrai ne giminaite smile.gif cia jos foto smile.gif tiesiog ji man tokia savotiskai idomi ir tiek 4u.gif
Atsakyti