visiskai ramiai atsakau : mes darem baisu pabaisu fotosesija,todel drauge man juos truputi pavele
gal ir todel atrodo tokie
[quote=mariana,2006 07 24, 18:38]
viskas cia vietoje i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t.
vaje gerai, kad supratot teisingai , nes pamaniau jei pas ka trumpesni plaukai ( nei mano) tai turetu buti fain nusispirkti 2-3 kart pigiau nei pas kirpejas
sekmes ieskant savo plaukuciu
viskas cia vietoje i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t.
vaje gerai, kad supratot teisingai , nes pamaniau jei pas ka trumpesni plaukai ( nei mano) tai turetu buti fain nusispirkti 2-3 kart pigiau nei pas kirpejas
[quote=Magas,2006 07 25, 08:29]
[/quote]
aciu tai aisku, as pvz (jei man reiketu tokio ilgio ) tikrai susidomeciau
[/quote]
aciu tai aisku, as pvz (jei man reiketu tokio ilgio ) tikrai susidomeciau
QUOTE(mariana @ 2006 07 24, 19:38)
Na tu mergaite visai pabludai Kam tau tuos plaukus prisiuti?? Savus tokius ilgus turi....
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 07 25, 22:40)
Na tu mergaite visai pabludai Kam tau tuos plaukus prisiuti?? Savus tokius ilgus turi....
nea, kirpsiu galus daug ir tankint butinai reikia, beje ilgesniu noriu
Gal patartumet kur siauliuose tankina ir ilgina ?
kol kas as, pvz, zinau tik dvi kirpejas kaune tuo uzhsiimancias
QUOTE(mariana @ 2006 07 26, 18:03)
kol kas as, pvz, zinau tik dvi kirpejas kaune tuo uzhsiimancias
Cia gal as biski ne i tema, bet tu man goda is 69 danguje primeni, ne giminaite?
QUOTE(A.JAN. @ 2006 07 26, 17:12)
Cia gal as biski ne i tema, bet tu man goda is 69 danguje primeni, ne giminaite?
atsakysiu uz mariana, ji man atrodo godos nuotraukyte avatare isidejusi, kiek pamenu ji taip per natalijos (yva) mergvakari atrode
QUOTE(^^liutuke @ 2006 07 26, 18:35)
atsakysiu uz mariana, ji man atrodo godos nuotraukyte avatare isidejusi, kiek pamenu ji taip per natalijos (yva) mergvakari atrode
tai aisku tikrai ne giminaite cia jos foto tiesiog ji man tokia savotiskai idomi ir tiek