Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

siaip jauciuos gerai smile.gif jau praejo 3 sav. ,siaip minusas,kad jie l.slenka verysad.gif
ir jau greit reikes persiut,nes jau normaliai ataugo ir nepatogu sukuotis doh.gif
bet siaip esu patenkinta thumbup.gif ir draugem patinka ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asareja: 21 liepos 2006 - 21:07
QUOTE(asareja @ 2006 07 21, 21:06)
siaip juaciuos gerai  smile.gif jau praejo 3 sav. ,siaip minusa,kad jie l.slenka  verysad.gif
ir jau greit reikes persiut,nes jau normaliai ataugo ir nepatogu sukuotis  doh.gif
bet siaip esu patenkinta  thumbup.gif  ir draugem patinka  ax.gif  smile.gif

Na aisku, dekui uz atsakyma mirksiukas.gif gaila, kad slenka tau jie g.gif na as dar turesiu laiko apsiprendimui blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti apie priauginimą. Mačiau grožio salone kasytes plonas ilgas, ar jas irgi priaugina? Gal žino kas? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toast @ 2006 07 22, 00:54)
Noriu paklausti apie priauginimą. Mačiau grožio salone kasytes plonas ilgas, ar jas irgi priaugina? Gal žino kas? blush2.gif  ax.gif

idomu.. g.gif as pirma karta girdziu, gal ir priaugina, juk tiek naujo db prigalvoja, viskas imanoma bigsmile.gif
Atsakyti
sakai kasytes... g.gif
hm.... book.gif
reikia pasidomet nail.gif
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 07 22, 21:19)
idomu..  g.gif as pirma karta girdziu, gal ir priaugina, juk tiek naujo db prigalvoja, viskas imanoma  bigsmile.gif

Na pasidomėsiu ir aš rolleyes.gif Gal tik šiaip ten kokie pavyzdukai spalvų buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toast @ 2006 07 23, 17:06)
Na pasidomėsiu ir aš  rolleyes.gif Gal tik šiaip ten kokie pavyzdukai spalvų buvo  biggrin.gif

Sveikutės,
Aš esu prisiauginusi plaukus.Jų ilgis iki nugaros.Bet kad kasytes priaugintų negirdėjau. g.gif Reikės pasidomėti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2006 07 21, 21:57)
http://mano.zebra.lt...norastis/90545/
nueikit cia,yra mano foto su priaugintais plaukais,as ta blondine  biggrin.gif  ax.gif
tik ten biski susivelus  blush2.gif  doh.gif

truputi pasiure tavo plaukai atrodo ar pasipute kazkokie
Atsakyti
na merginos ir as pasidalinsiu patirtim, buvau prisisiuvus ir as ir mano drauge, abiem patiko, atrodo graziai, isvaiksiojau visas atostogas drauge dar ilgiau, na pirmas 3 dienas reikejo iprasti miegoti ant ju tongue.gif , bet mes per trumpa uzsisakem 47 cm. tai reikes nauja uzsisakyti...

p.s. gal ir ne vieta, bet jei kas norit pigiai galiu parduoti savo 45 cm visai nenesioti kiti 55 cm nesioti 3 savaites. ilgis 47 cm.100 proc naturalus plaukai rudi.
Atsakyti
Na nesupykite visos kam patinka prisiuti plaukai, bet man jie neatrodo nei labai naturaliai nei per daug graziai. Va kur Agnieshkute idejo nuotraukytes tai ten jau pasistengta kazkiek, ir plauku daugiau matosi ideta ant visos galvos paskirstyta.Nesuprantu, ar lietuves kirpejos taip nesugeba padaryti, ar koks velnias g.gif . Man nepatinka kad plauku juosta eina tik apacioje, beveik po savais plaukais. Nu labai akivaizdziai matosi, kurie naturalus, o kurie prisiuti. Geriau as auginsiu savo plaukucius. Ilgai teks palaukti, bet tiek to verysad.gif .

Nepykit merginos pomidorai2.gif . Cia man neismanelei taip atrodo.
Atsakyti
Tai va, pasidomėjau kasyčių priauginimu. Kėdainiuose priaugina, norėjau dviejų, bet tik vieną teturėjo pavyzdėlyje doh.gif Kitą savaitę, tikiuosi, atveš ir antrąją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2006 07 24, 08:24)
na merginos ir as pasidalinsiu patirtim, buvau prisisiuvus ir as ir mano drauge, abiem patiko, atrodo graziai, isvaiksiojau visas atostogas drauge dar ilgiau, na pirmas 3 dienas reikejo iprasti miegoti ant ju  tongue.gif  , bet mes per trumpa uzsisakem 47 cm. tai reikes nauja uzsisakyti...
p.s. gal ir ne vieta, bet jei kas norit pigiai galiu parduoti savo 45 cm visai nenesioti kiti 55 cm nesioti 3 savaites. ilgis 47 cm.100 proc naturalus plaukai rudi.

viskas cia vietoje 4u.gif i tema kalbam, siaip as ir pati buciau labai laiminga jei rasciau nebrangiai nusipirkti tresus pacius ilgiausius sviesius, gali but sruogelem dazhyta ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariana: 24 liepos 2006 - 18:38