izymybes graziai atrodo - ka jau cia bepasakysi. tai man iskilo klausimas ar musu kirpejai prisiuve plaukus moka taip iskarpyti, sutvarkyti, kad atrodytu naturaliai ar tik prisiuva ir paleidzia?
Kaip manote ar aplamai prisiuvimas turetu susideti is prisiuvimo ir suformavimo sukuosenos ar tik prisiuvimo?
na mano giliu isitikinimu, tai is siuvimo ir suformavimo pakarpymo, na koks geras kirpejas isleis klienta i gatve belekoki
na as jau namie... super super super
kirpeja Ausra taip graziai man padare,kad as saves neatpazystu
jauciuosi nuostabiai
procesas uztruko virs 2 val.,bet likau ziauriai patenkinta
rekuomenduoju
jei bus klausimu-rasykit
o nuotraukytes tai cia nzn kaip idet
gal atsiuskit savo pasto adresa ir as jums atsiusiu
arba paaiskinkit blondinei,kaip ta foto idet
Gali atsiusti man iindre@yahoo.com ir as idesiu
Labai idomu pamatyt
Labai idomu pamatyt
QUOTE(asareja @ 2006 07 03, 18:52)
na as jau namie... super super super
kirpeja Ausra taip graziai man padare,kad as saves neatpazystu
jauciuosi nuostabiai
procesas uztruko virs 2 val.,bet likau ziauriai patenkinta
rekuomenduoju
jei bus klausimu-rasykit
o nuotraukytes tai cia nzn kaip idet
gal atsiuskit savo pasto adresa ir as jums atsiusiu
arba paaiskinkit blondinei,kaip ta foto idet
dziaugiames uz tave:) na is tiesu kai taip parasei, tai man beveik neliko abejoniu ar darytis prisiuvima:)
Papildyta:
QUOTE(Magas @ 2006 07 03, 08:51)
nieko tokio , man drauge turetu is londono atsiusti, ten pigiau apie 27 svarus 1 m tresu iseina, o jei kaune, tai sake merginos,kad labai neblogu yra juozapavičiaus pr. peruku salone ( kaip vadinasi tiksliai nezinau) bet kaina iseina didesne ( tikslios taip pat negaliu pasakyti )
Asareja lauksim Tavo atsiliepimu
Asareja lauksim Tavo atsiliepimu
liabai achiu uz info:)
TAI KUR TOS NUOTRAUKYTES!!!!!!!!!!!!!!!!! ASAREJA!!!!!!!!!!! GYNCEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kankina mus
Aš negavau e-mailo, senai bučiau įkėlus.
Pasigyrė ir pabėgo, o tu čia kankinkis...
Pasigyrė ir pabėgo, o tu čia kankinkis...
tai zmogutis turi dabar tokius nuostabius plaukus eina zmonem pasirodyt o ne prei kompo sedi,mes vis laukiam laukiam
kada mes galesim taip pat dzhiaugtis?)
QUOTE(Magas @ 2006 06 30, 15:28)
mergaites, gal galit pasakyti, o kaip jauciasi Jusu naturalus plaukai ( kur supinti i kasyte buvo? mane tai prigazdino, kad jie labai slenka ir silpneja. būkit geros pasidalinkit patirtim.
As pirmadieni nusiemiau savo kasas ( laaaaabai jau karsta) ir nieko tiems mano plaukuciams, kokie buvo tokie ir liko. Tik dabar atrodo tokie plonuciai ( pripratau prie daug plauku )
QUOTE(Agnieshkute @ 2006 07 05, 19:20)
As pirmadieni nusiemiau savo kasas ( laaaaabai jau karsta) ir nieko tiems mano plaukuciams, kokie buvo tokie ir liko. Tik dabar atrodo tokie plonuciai ( pripratau prie daug plauku )
o tei kiek tiu laiko pabuvai ? kad karshta tai sutinku tiau chia man atrodo daug klausimeliu buvo uzhduota laukem taves