mergaites, gal galit pasakyti, o kaip jauciasi Jusu naturalus plaukai ( kur supinti i kasyte buvo? mane tai prigazdino, kad jie labai slenka ir silpneja. būkit geros pasidalinkit patirtim.
QUOTE(Magas @ 2006 06 30, 15:28)
mergaites, gal galit pasakyti, o kaip jauciasi Jusu naturalus plaukai ( kur supinti i kasyte buvo? mane tai prigazdino, kad jie labai slenka ir silpneja. būkit geros pasidalinkit patirtim.
aham ir sitas dalykas idomus:) bet daugelis is musu dar tik galvojam pasidaryti prisiuvima. tei ziuresim, matysim kaip bus
na mergaites,zinoma ,kad kai issipinsim iskris ne vienas plaukas
juk tai normalu
nes kas nezinot,per diena iskrenta 100-150 plauku,o jei jus busite susipynusios visa men. ir paskui issileisit,aisku ,kad tie plaukai ir isgrius
taip turi buti
nesijaudinkit
viskas bus okay
uj kaip laukiu pirmadienio
juk tai normalu
nes kas nezinot,per diena iskrenta 100-150 plauku,o jei jus busite susipynusios visa men. ir paskui issileisit,aisku ,kad tie plaukai ir isgrius
taip turi buti
nesijaudinkit
viskas bus okay
Nieko ten neatsitiko, kad plaukai saujom eitų irgi nebuvo
Tik labai sunku iš tų kasyčių išplauti šampūną ir balzamą- neišplauni niežti...
Ir dar, man kaip pynė, tai be prot smarkiai įtempė, tai paskui net šašai prie pradžios kasytės buvo. Tai ir nežinau ar tai gerai ar blogai boogai įtemps, išslinks smarkiai tie plaukai, na pasislinks, per daug vėl gi šašai galvoja...
Ir visad plaudamos galvą naudokite dauuuuuuug balzamo, ypač jeigu ne naturalūs plaukai tie bus...
Ir dar, man kaip pynė, tai be prot smarkiai įtempė, tai paskui net šašai prie pradžios kasytės buvo. Tai ir nežinau ar tai gerai ar blogai boogai įtemps, išslinks smarkiai tie plaukai, na pasislinks, per daug vėl gi šašai galvoja...
Ir visad plaudamos galvą naudokite dauuuuuuug balzamo, ypač jeigu ne naturalūs plaukai tie bus...
QUOTE(asareja @ 2006 06 30, 23:16)
na mergaites,zinoma ,kad kai issipinsim iskris ne vienas plaukas
juk tai normalu
taip turi buti
nesijaudinkit
viskas bus okay
juk tai normalu
taip turi buti
nesijaudinkit
viskas bus okay
ech kaip tiau pavydziu baltu pavydu:))~ pati turbut leksiu:)
QUOTE(Gyncė @ 2006 06 30, 23:48)
Nieko ten neatsitiko, kad plaukai saujom eitų irgi nebuvo
o kiek laiko turejai ( ar turi) tuos prisiutus plaukucius, kaip tavo plaukai atrode kai issipyniai? nes mane tiek prigaszdino, kad naturalus vos ne isslenka ir pan , o as jau tresus nusipirkau tai nezinau ka daryt HELP laukiu atsakymo
QUOTE(Magas @ 2006 07 01, 07:43)
o kiek laiko turejai ( ar turi) tuos prisiutus plaukucius, kaip tavo plaukai atrode kai issipyniai? nes mane tiek prigaszdino, kad naturalus vos ne isslenka ir pan , o as jau tresus nusipirkau tai nezinau ka daryt HELP laukiu atsakymo
Plaukus nešiojau gal tris nepilnaiu mėnesius, po to atsibido jausmas kad kaip su šalmu ir išsiėmiau(dabar vėl noriu). Man juos išpynė mano brangiausias vieną gražų sekmadienį , tai plaukus iškart mačiau, koks jų stovis ir t.t. Sakau viskas taip kaip prieš prisiuvimą. Iškrito tik tie plaukai, dėl kurių ir šašai galvoje buvo. Bet užtad jausmas kad plika buvau
QUOTE(Magas @ 2006 07 01, 08:43)
Atsiprasau galbut uz nekorektiska klausima, bet mane labai domina kur tu pirkai tresus? pati galvoju isigyti si menesi tik nenusprendziau kur.
Nedalyvauja niekas musu pokalbyje..
na mielosios,uz poros val. jau vaziuosiu pas Ausra, tapti ilgaplauke
vakare laukit naujienu
vakare laukit naujienu
QUOTE(mariana @ 2006 07 01, 20:47)
Atsiprasau galbut uz nekorektiska klausima, bet mane labai domina kur tu pirkai tresus? pati galvoju isigyti si menesi tik nenusprendziau kur.
nieko tokio , man drauge turetu is londono atsiusti, ten pigiau apie 27 svarus 1 m tresu iseina, o jei kaune, tai sake merginos,kad labai neblogu yra juozapavičiaus pr. peruku salone ( kaip vadinasi tiksliai nezinau) bet kaina iseina didesne ( tikslios taip pat negaliu pasakyti )
Asareja lauksim Tavo atsiliepimu