Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(helena @ 2006 06 24, 12:16)
Tokia didele, lenkta adata smile.gif
Papildyta:

as taip labai nesureiksminu tu plauku biggrin.gif
Papildyta:

nezinau kokie ilgiausi, mano gal 60-70 cm ir yra ( buwo tiksliau, nes pakirpau). o kirpau dar ir del to, kad naturaliau atrodytu, ka to perejimo nesimatytu.

o kur tiu helena, dareisi plauku prisiuvima?wink.gif
Atsakyti
Kirpeja Ausra Kontaktuoti : tel. 860332555 el.paštu: jakute@info.lt
man atrodo ji uz persiuvima uz 100lt. smile.gif
Atsakyti
rmokola@yahoo.com bet siusk tik sian,nes cia ne mano wink.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2006 06 25, 08:30)
Kirpeja Ausra  Kontaktuoti : tel. 860332555  el.paštu: jakute@info.lt 
man atrodo ji uz persiuvima uz 100lt.  smile.gif

Aciu labai, ai tai ji cia prisiutu uz tokia kaina, su mano tresais, taip ?wink.gif Labai dekoju uz info wink_3.gif
Atsakyti
aga.. man atrodo ax.gif
nu tai parasyk ir paklausk lotuliukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gynce, pakomentuok, plyyyyyz, kur darei ir kiek valiutos mokejai. Labai graziai ir tikrai naturaliai atrodo.

Agniezhkute - tikrai reikia padirbeti su tavo plaukuciais ir tada liuks turetu atrodyti.

kaune prisiuva dviem meilais siai dienai: lauraxxx@yahoo ir jakute@one - todel butu smagu suzinoti arisgirsti jusu komentarus, bet pamatyti ju realius darbus cia.

P.S. Ar labai matosi prisiuvimas (jei plaukai tikrai savi plonoki) jei nori susirisusi vaikscioti
Atsakyti
as pirmadieni varau i kauna prisiust pas "jakute" 4u.gif
tai galesiu atsiust foto ir pan wink.gif tongue.gif
Atsakyti
ok, labai lauksim - visos mums aktualios info - cia tu kaip i zvalgyba zinai lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2006 06 27, 14:49)
Gynce, pakomentuok, plyyyyyz, kur darei ir kiek valiutos mokejai. Labai graziai ir tikrai naturaliai atrodo.

Man prisiuvo ne lietuvoj. Kainos irgi nežinau, čia buvo kaip dovana 4u.gif
O natūraliai atrodo todėl kad darė profesionalė, kaip ir rašiau dėjo kelių ilgių, kad taip nesimatytų kad jie netikri, paskui visus dar iškarpė kad naturaliai būtų.
Iš pradžių ir pas mane panašiai atrodė kaip, ne taip kaip pas kažkurią mergytę, kur žiauriai matos kad pridėti 4u.gif
Atsakyti
Tei va, as irgi kai ka suzinojau. Susisiekiau su kirpeja Ausra is Kauno. Ji su savo SoCap tresais prisiuva uz 450lt, o jeigu pacios turetumete tresus, prisiutu juos uz 100lt smile.gif
Atsakyti
Mergytes,

kai prisisiusite-idekite nuotraukyciu smile.gif

Laukiu nesulaukiu blush2.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam, asarejos, laukiam flirt.gif
Atsakyti