Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(Agnieshkute @ 2006 06 19, 20:15)
Na va as siandie prisisiuvau plaukelius.

Tik manau, kad reik ant mano naturaliu saviesu virsuve tamsiu sruogeliu padazyti, kad netaip matytusi ta linija, o preikije kelias srugeles priauginti  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

o kodel tau ju nepakarpe? as tarp kitko irgi jau prisisiuvau biggrin.gif
Atsakyti

Tik manau, kad reik ant mano naturaliu saviesu virsuve tamsiu sruogeliu padazyti, kad netaip matytusi ta linija, o preikije kelias srugeles priauginti  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Tik nesupyk,bet su jais kažką reikia daryti blush2.gif Labai jau nenatūraliai atrodo blink.gif Tavo plaukai ir storesni ir gražesni,nei tie kur prikabinti atrodo g.gif jei ne paslaptis tai kiek suplojai?? smile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

cia prisiuti ar priklijuotos sruogos? siaip atleisk, bet atorodo tragiskai blink.gif daryk kazaka su spalvos vienodinimu ar pan...
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 20, 09:06)
o kodel tau ju nepakarpe? as tarp kitko irgi jau prisisiuvau biggrin.gif

niu mergytes papasakokit, kiek mokejot, kur prisisiuvot?wink.gif as irgi labai noriu:)
Papildyta:

user posted image

user posted image

o kiek cm tavo sitie plaukuciai prisiuti?wink.gif niu papasakok viska jei nesunku:)
Atsakyti
Agnieshkute,tikrai reikia kazka daryti su tavo plaukais.
asatsiusiu savo nuotraukas kai prisedesiu,tai atrodo visiskai naturaliai ir spalva tokia kaip mano naturaliu ir niekas net negali pasakyti,kad tai prisegti plaukai
Atsakyti
QUOTE(RenataKl @ 2006 06 22, 16:52)
asatsiusiu savo nuotraukas kai prisedesiu,tai atrodo visiskai naturaliai ir spalva tokia kaip mano naturaliu ir niekas net negali pasakyti,kad tai prisegti plaukai

butinai atsiusk:) labai idomu pazhiureti:) o kur tiu dareisi prisiuvima?wink.gif niekas su manim nesneka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataKl @ 2006 06 22, 16:52)

tikrai labai svarbu spalva. as pvz esu priskabinus great leghts sruogas ir atrodo super naturaliai, siandien sutikau sena pazystama tai ji manes nepazino ir klause kada spejau tokius grazius plaukus uzsiaugint ir koks receptas smile.gif tai as is tikro net nesakeu kad prikabinti jie blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as cia naujoke... ax.gif
viska jau ne viena karta perskaiciau ir noriu su jumis pasidalinti smile.gif
va pati prisisiusiu plaukus kita sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
beto,pas ta panele ,kur yra nuotraukytes..tikrai per mazai plauku ir sonuose visai neprisiuta... sad.gif taip sake mano kirpeja... beto ir man nekaip atrodo... is galo puse velnio...o is priekio................. noreciau jos paklausti-kur siuvais ir kiek mokejai? assa.gif
Atsakyti
cia mano prisiutieji biggrin.gif user posted image
Atsakyti
na sitie tai l.fainiai atrodo good.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Helena,kur tu siuvais? ir kiek mokejai? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asareja @ 2006 06 23, 18:53)
na sitie tai l.fainiai atrodo  good.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Helena,kur tu siuvais? ir kiek mokejai? ax.gif  rolleyes.gif

darbas 100 Lt, plaikai 300 4u.gif dariau pas savo kirpeja, Siaures miestely