Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų "prisiuvimas"

QUOTE(Saulužė @ 2006 04 15, 00:14)
30cm sruogelė - 12 lt. Čia Feminoj Bonoj. Kitur man atrodo tikrai pigiau (kiek teko girdėt). Nu bet vienu žodžiu čia maksimum orientacinė kaina  4u.gif

as neikertu doh.gif , tai cia gi ne apie priauginamas sruogas kalbam, o apie TRESUS!
Atsakyti
O tai gal kas žinot kokia kirpeja, kuri labai nebrangiai prisiutu plaukus? Tureciau savo tresus.
Atsakyti
as nusipirkau tuos prisegamus tresus ir nesigailiu.Tik dar pati sau negaliu prisisegti,tai padeda kolege.As su jais net miegu,susipinu i kasa.Aisku truputi nepatogu,bet nieko.
Atsakyti
QUOTE(RenataKl @ 2006 06 12, 14:46)
as nusipirkau tuos prisegamus tresus ir nesigailiu.Tik dar pati sau negaliu prisisegti,tai padeda kolege.As su jais net miegu,susipinu i kasa.Aisku truputi nepatogu,bet nieko.

ir kiek mokejai jei ne paslaptis?smile.gif kur pirkai ?smile.gif o jeigu ristis arklio uodega?smile.gif ar matosi tie segtukai?
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 06 13, 00:41)
ir kiek mokejai jei ne paslaptis?smile.gif kur pirkai ?smile.gif o jeigu ristis arklio uodega?smile.gif ar matosi tie segtukai?

pirkau Vilniuje pozemineje perejoje,peruku salone mokejau 400lt.ilgi, trumpesni 250lt.,bet kai mano pacios plaukai nera trumpi,tai pirkau ilgus,nors noreciau dar ilgesniu ax.gif
I uodega aukstai nebuvau susirisusi,kai pabandysiu pasakysiu. smile.gif
O jei tavo plaukai ne ploni,tai neturetu matytis,as tai pati turiu daug plauku,tai man nesimato segtuku. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataKl @ 2006 06 13, 15:36)
pirkau Vilniuje pozemineje perejoje,peruku salone mokejau 400lt.ilgi, trumpesni 250lt.,bet kai mano pacios plaukai nera trumpi,tai pirkau ilgus,nors noreciau dar ilgesniu ax.gif
I uodega aukstai nebuvau susirisusi,kai pabandysiu pasakysiu. smile.gif
O jei tavo plaukai ne ploni,tai neturetu matytis,as tai pati turiu daug plauku,tai man nesimato segtuku. bigsmile.gif

kazkaip nestabiliai skamba tas reikalas su segtukais, gal geriau butu prisiuti...? aisku, gal ir gerai laikosi, nezinau, bet dar kokia konkurente uz plauku patrauks, tai ir liks rankoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 14, 17:13)
kazkaip nestabiliai skamba tas reikalas su segtukais, gal geriau butu prisiuti...? aisku, gal ir gerai laikosi, nezinau, bet dar kokia konkurente uz plauku patrauks, tai ir liks rankoj lotuliukas.gif

is tiesu, gal geresnis variantas prisiuvimas, mano plaukai labai ploni tai tikrai matytusi segtukai.. o gal zinote kiek kainuoja prisiuvimas, jei as tureciau savo tresus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariana: 14 birželio 2006 - 21:32
QUOTE(mariana @ 2006 06 14, 22:31)
is tiesu, gal geresnis variantas prisiuvimas, mano plaukai labai ploni tai tikrai matytusi segtukai.. o gal zinote kiek kainuoja prisiuvimas, jei as tureciau savo tresus?

zinai, esme ne tame, kiek kainuoja, o kas gali ta padaryti. as skambinau i "femina bona", sake, kad jei ir siutu, tai su ju plaukais, o ir apskritai, jie siulo priauginima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 14, 17:13)

Na istikruju laikosi labai gerai as tris dienas nesiojau,kol galva reikejo plauti.Darbe kolega taip stiprei patrauke,kad net suskaudo,bet neliko rankoje,laikosi stiprei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 16, 12:15)
zinai, esme ne tame, kiek kainuoja, o kas gali ta padaryti. as skambinau i "femina bona", sake, kad jei ir siutu, tai su ju plaukais, o ir apskritai, jie siulo priauginima blink.gif

kazi ar femina bona turi plauku siuvimui, man atrodo jie tik su Great Lenghts dirba su tom sruogelem, beje as pati ne per seniausiai ten prisiklijavau keleta sruogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataKl @ 2006 06 16, 16:26)
Na istikruju laikosi labai gerai as tris dienas nesiojau,kol galva reikejo plauti.Darbe kolega taip stiprei patrauke,kad net suskaudo,bet neliko rankoje,laikosi stiprei. smile.gif

mane taip pat labai sudomino prisegami tresai, ir jau labai seniai, bet bijau kad matysis tie segtukai.. nes mano plaukai tikrai ploni.. o ju buna visokiu?smile.gif labai noreciau super ilgu ir lygiu lygiu:)) mm:)
Atsakyti
Na va as siandie prisisiuvau plaukelius.

Tik manau, kad reik ant mano naturaliu saviesu virsuve tamsiu sruogeliu padazyti, kad netaip matytusi ta linija, o preikije kelias srugeles priauginti rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti