apie Piliule virtuve
nu negrazi virtuve nors ka... prasom neisizeisti
kazka reikia daryti su ja-kiek suprantu ji sujungta su svetaine? o kur bus saldytuvas siame projekte? man tai ziurint i ji norisi kad virtuves baldai eitu palei lango siena...aisku jei palanges aukstis ta leidzia daryti. pabraizykit planiuka kaip bendrai atrodo (virtuve+svetaine) ir pamatuokit palanges auksti-pabandysiu pakomentuoti-gal koks variantas gims
QUOTE(Krisss @ 2010 01 04, 11:29)
Ačiū IRI'DE.. Visų pirma bučkiai mažiams..
Kolkas esam likę prie to minties.. Tapetuosim tą sienos dalį ir dėsim skaidrų stiklą.. Na aišku bandysim kokiu skaidriu silikonu užsandarinti visus kampus, mūsų stiklas bus nepriklijuotas, tai blogiausiu atveju nuimsiu ir išvalysiu, jei jau kokia bėda nutiks.. na bet kolk dar neturiu, negaliu pasakyti savo atsiliepimų.. šią savaičiukę turėtų atvežti jau stiklą, būtinai pasirodysiu tada.. O MB dar sako jei jau atsibos tas tapetas, nuims ir nudažys tada tą stiklą baltai.. plėvelės tai tikrai nenoriu, ir neklijuočiau..
Ne nu tikrai nenusipelniau aš čia tų pagyrų tiek..
Aha staljuostės pas mane nebus.. stiklas pasistatys ant stalviršio, ir tik su silikonu kažkaip bandysim apačią stiklo gražiai užsandarinti.. na bet bus matyt kai čia mums gausis.. lioliuke būtinai pasirodysim.. man pačiai dabar dar smalsiau, kas čia mums gausis..
Kolkas esam likę prie to minties.. Tapetuosim tą sienos dalį ir dėsim skaidrų stiklą.. Na aišku bandysim kokiu skaidriu silikonu užsandarinti visus kampus, mūsų stiklas bus nepriklijuotas, tai blogiausiu atveju nuimsiu ir išvalysiu, jei jau kokia bėda nutiks.. na bet kolk dar neturiu, negaliu pasakyti savo atsiliepimų.. šią savaičiukę turėtų atvežti jau stiklą, būtinai pasirodysiu tada.. O MB dar sako jei jau atsibos tas tapetas, nuims ir nudažys tada tą stiklą baltai.. plėvelės tai tikrai nenoriu, ir neklijuočiau..
Ne nu tikrai nenusipelniau aš čia tų pagyrų tiek..
Aha staljuostės pas mane nebus.. stiklas pasistatys ant stalviršio, ir tik su silikonu kažkaip bandysim apačią stiklo gražiai užsandarinti.. na bet bus matyt kai čia mums gausis.. lioliuke būtinai pasirodysim.. man pačiai dabar dar smalsiau, kas čia mums gausis..
nu sekmes jums, lauksim pasirodymo...
O mano nuziuretas tapetas gana brangus, todel vis nesiryztu Na bandysiu dar pas dizainerius nueiti, ziuresim ka pasiulys
Sveikos,
Virtuve yra atskira, saldytuvas bus prie kitos sienos, buvusios sienines spintos vietoje.
Dar neturiu pasibraizius naujo isdestymo, bet mintis lieka tokia kad kairiame kampe kriaukle, tik dar neapsisprendziau ar kampine, tada darbastalis, po juo indaplove, tada dujinis virsus, apacioje orkaite. dar kaip siauras darbastalis lieka pavirsius prie sienos priesais langa. ot primaliau
Prie lango yra radiatorius, ten nieko negalim statyti, todel reikia viska sutalpinti tokiam isdestyme.
Del grozio, man patinka klasikines virtuves, spalva manau bus panasi i sia
ir seip sita man grazu, tik orkaite su dujiniu virsum deciau prie lango, i desine.
Virtuve yra atskira, saldytuvas bus prie kitos sienos, buvusios sienines spintos vietoje.
Dar neturiu pasibraizius naujo isdestymo, bet mintis lieka tokia kad kairiame kampe kriaukle, tik dar neapsisprendziau ar kampine, tada darbastalis, po juo indaplove, tada dujinis virsus, apacioje orkaite. dar kaip siauras darbastalis lieka pavirsius prie sienos priesais langa. ot primaliau
Prie lango yra radiatorius, ten nieko negalim statyti, todel reikia viska sutalpinti tokiam isdestyme.
Del grozio, man patinka klasikines virtuves, spalva manau bus panasi i sia
ir seip sita man grazu, tik orkaite su dujiniu virsum deciau prie lango, i desine.
QUOTE(katex @ 2010 01 05, 20:20)
Labas vakaras. Atleiskite, jei klausimas kartosis, nes visos temos neskaiciau Man labai idomu ar patogu,kai kriaukle stovi kompe, pvz kaip paskutinese nuotraukose?Ar visgi patogiau ja atitraukti..Is anksto dekoju uz atsakyma
Kiek teko naudotis pas draugus, tai patogu, svarbu kad pakabinama spintele nebutu per daug islindusi, na tokia siauresne turi buti, o pas draugus tai kampe lentynos kampu sudetos, visai fainai atrodo
QUOTE(katex @ 2010 01 05, 19:20)
Labas vakaras. Atleiskite, jei klausimas kartosis, nes visos temos neskaiciau Man labai idomu ar patogu,kai kriaukle stovi kompe, pvz kaip paskutinese nuotraukose?Ar visgi patogiau ja atitraukti..Is anksto dekoju uz atsakyma
Cia daugiau ipratimo reikalas Man patogu Be to kampas gali buti ne status, 90 laipsniu, o 45 laipsniu, t.y. palei kriaukle gali buti ne kampas, o lygus priejimas (kaip Piliules idetoje nuotraukoje), priklausomai nuo to, kiek virtuveje yra vietos
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 18:33)
Dirba mintys kaip pašėlusios prie šios indaujos.
Noriu pasidalinti mintimis ką maždaug įsivaizduoju
1. Indauja galvoju daryti 170cm aukščio, kitavertus šalia kitoj pusėj nišos stovės šaldytuvas 183cm aukščio, tai kyla klausimas ar ne geriau žiūrėtųsi jei indaujos aukštis sutaptų su šaldytuvo
2. Indaujos plotis būtų 140cm, taip geriausiai žiūrisi , kai iki nišos dar lieka šioks toks tarpas neužstatytas. Vidurinė dalis būtų stiklinė 60cm, šoninės su durelėmis po 40cm pločio (o gal geriau atrodytų jei visos dalys vienodo pločio būtų ?). Indaujos gylis 40cm, man pakankamas gylis ir neišsikiš labai į svetainę šonas.
3. Dabar jei indauja daryti 183cm,tai viršutine dalis būtų tokia kaip nuorodoj pavaizduota - stiklinė apšviesta (+-30cm aukščio ir per visą 140cm plotį). Tik dar nežinau kokiu būdu ji atsidarinėtų (jaučiu, kad tie stiklai atsidaro į šonus persikeisdami ). Toliau , vidurinė dalis būtų taip pat stiklinė su stiklinėmis lentynomis ir apšviesta viduje iš šonų, lentynos kas +-30cm išeitų 4vnt lentynų - 5 tarpai.
5. Už durelių kurios pav. kairėje būtų: nuo stiklinio viršaus du tarpai po 25cm atskirti viena lentyna ir stalčiai: 15,15,20,20 ir 30cm aukščio.
6. Už durelių , kurios pav. dešinėje būtų lentynos 4 kas 30cm, reiškia penki tarpai.
Nu daugmaž šitaip įsivaizduoju, tik neaišku kaip pabraižius atrodys Ir dėl funkcionalumo ar viskas patogu. Beje vidurinės durelės bus skaidraus stiklo ir lentynos toje dalyje taip pat. Kitos durelės kaip virtuvinio ir lentynos už durelių iš plokštės. Dar klausimas dėl rankenėliu , man jos čia lyg ir nedera, bet ar tada šis baldas labai neiškris iš likusio virtuvinio konteksto ?
Man indauja reikalinga susidėti visiems valgomojo indams (lekštėms, taurėms, puodeliams, kavinukams, salotinėms ir pan). Tai norisi , kad ir gražiai žiūrėtųsi ir būtų talpi bei funkcionali.
Laukiu komentarų, už visus pastebėjimus būsiu dėkinga.
QUOTE(Piliule @ 2010 01 05, 19:14)
Sveikos,
Įdomu kaip jis ten jums tilps Mūsų sieninės spintos gylis kokie 40 cm, tai jei ten šaldytuvą kišti užgriozdintas bus praėjimas
QUOTE(katex @ 2010 01 05, 19:20)
Dėl patogumo nieko negaliu pasakyti, bet praktiškumas nukenčia
Sveikos,
Noriu pasiteirauti del indaploves. Naujai isigijome ir pagal mane - pas mus nera rezervuaro minkstinimo druskai. Apziurejau kitu indaploves - yra, pas mus - nera... tik paciose durelese du skyreliai... tabletei ir kazkokiam skysciui (bliziginmo?).
Tai noreciau paklausti - ar gali taip buti, kad pas mus nereikia pilti tos minkstinimo druskos?.. O vanduo pas mus labai kietas...
Noriu pasiteirauti del indaploves. Naujai isigijome ir pagal mane - pas mus nera rezervuaro minkstinimo druskai. Apziurejau kitu indaploves - yra, pas mus - nera... tik paciose durelese du skyreliai... tabletei ir kazkokiam skysciui (bliziginmo?).
Tai noreciau paklausti - ar gali taip buti, kad pas mus nereikia pilti tos minkstinimo druskos?.. O vanduo pas mus labai kietas...
QUOTE(kruopa31 @ 2010 01 06, 09:21)
Sveikos,
kazkaip manau, kad dabar visos tabletes jau buna su druska sudety
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 06, 11:29)
Dėl patogumo nieko negaliu pasakyti, bet praktiškumas nukenčia
Gal galite paaiskinti kodel?