Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

man tai super tos indaujos virsus-galima ka mors nerealiai brangaus sirdziai eksponuoti, nes tas stiklas apsisviecia. na opraktiskumas atsirastu (manau Jums to truksta) jei uz dureliu butu stalciu-tiesa? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 19:57)
dar siek tiek apie IRISAS virtuve

tokio stiliaus virtuvei labai tinka aukstesnis cokoliukas (150 mm) na ir kaip as megstu slifuoto aliuminio spalvos-tada "atkabina" balda nuo grindu. galima ji dar ir apsviesti smile.gif  bet aisku reikia ziureti koks interjeras. gal bus ne i tema smile.gif ir manyciau nereiketu cia deti virs darbastalio plyteliu-gal koks stiklas, slifuotas aliuminis ir pan. tiktu? na ir jei reikes baldininko-galesiu parekomenduoti labai faina meistra kuris tikrai ismano savo darba.  4u.gif

Apie cokoliuką galvoju, man gal sakyčiau iš praktiškumo, nes jį pavalyt lengviau negu plokštę, o jau apie ertmę po spintelėmis jau net nekalbu, nedaryčiau rolleyes.gif
O dėl tarpo tarp stalviršio ir spintelių dar reiks pamastyt, kaip padaryt toj sienoj prie lango doh.gif kažkaip prisibijau tokios atviros sienos blink.gif O gal galima būtų dabar kontaktą baldininko, nors mums jo prireiks geriausiu atveju po poros metelių doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
apie Pupytukas virtuve
g.gif
blink.gif
doh.gif

o jei rimtai tai kieta Jusu virtuve  g.gif
pirmas klausimas kodel toks stalvirsio aukstis-1m? nebent esate  auksta-kitaip pavargsite gamindama.
antra-viena firma is 10 apsiims daryti orkaite virs indaploves smile.gif sakau is patirties nes pas mane tas pats... bet as dziaugiuosi nepaklausiusi visu 1001 patarimu del ko taip nedaryti. tik jau ta spinta tures buti istisine ir 64 cm plocio, nes virs indaploves reikes daryti tarpine detale kad butu kur orkaitei padeti.
po kriaukle nesupratau kas ten ar dureles ar stalciai. jei stalciai tai super-i ta kur pirmas po kriaukle susidesite ploviklius kempineles ir pan. Antras siuksliu kibireliams irgi ok. na o jei dureles tai man ritmas pabega tada smile.gif
stalciukai 12 cm-SOS neidesite samciu laisvai siek tiek mazoki...
na ir nedaryciau to 80 cm dydzio-geriau padalinciau su salia esancia spintele.ir virsuje nedaryciau stiklo. Arba jei norisi stiklo tada visas arba bent 3 stiklines daryciau spinteles.

Papildyta:
dar siek tiek apie IRISAS virtuve

tokio stiliaus virtuvei labai tinka aukstesnis cokoliukas (150 mm) na ir kaip as megstu slifuoto aliuminio spalvos-tada "atkabina" balda nuo grindu. galima ji dar ir apsviesti smile.gif  bet aisku reikia ziureti koks interjeras. gal bus ne i tema smile.gif ir manyciau nereiketu cia deti virs darbastalio plyteliu-gal koks stiklas, slifuotas aliuminis ir pan. tiktu? na ir jei reikes baldininko-galesiu parekomenduoti labai faina meistra kuris tikrai ismano savo darba.  4u.gif

mes pasidareme visa kolona- indaplove, orkaite, mikrobange, ir nediduke spintele virs. NEI VIENOJE firmoje neatkalbinejo, neatsisake paskaiciuoti ir galiausiai pagamino 4u.gif orkaite isidejo tarp ploksciu ir tiek, nieko sudetingo. tik specialiai pirkome orkaite, kad atsidarinetu i sona smile.gif

ir siaip 4u.gif ivairiapuse nemokama( taip pat saves) reklama forume draudziama, regis g.gif
Atsakyti
atsakymas- Milaaa

nemanau kad kuria nors izeidziau ar kitaip neetiskai pasielgiau siandien dalindama patarimus ir dalindamasi savo patyrimais. seniai norejau parasineti i supermamas, bet vis uzkliudavo akis uz tokiu akylu sargu kaip Jus gerb. Milaaa. del to labai sugenda geranoriskumas ir nukrenta upas.
...na bet nepaisant to as neparasiau kad butent ta ir ta firma atsisake (nors man taip buvo) na ir neparasiau tas ir tas meistras gerai ar blogai gamina.

na ir manau kad mano geranoriski paplepejimai apie Jusu virtuves niekam nesugadins gyvenimo!

diskutuokime ir dalinkimes savo idejomis thumbup.gif
Papildyta:
beje ne visada busiu tokia aktyvi komentatore, nes siandien tiesiog tinginiauju ir smirineju visur. Aisku seksiu tema nes ji man visai patiko smile.gif ir atrasysiu visiems kam bus idomu...
Atsakyti
na, zinoma, firmos neivardijot biggrin.gif bet as perskaicius, kad 9 is 10 firmu nepagamins to, kas elementaru, ieskociau kito sprendimo, jus tiesiog suklaidinote bigsmile.gif gal jums tokios negaminancios firmos pasitaike g.gif
man atrodo praktiska tuos 3 buitinius prietaisus statyti i viena eile, todel galiu uztikrinti, kad greiciausiai pagaminimo problemu nekils ir tiek 4u.gif
Atsakyti
apie Pupytukas virtuve
g.gif
blink.gif
doh.gif

o jei rimtai tai kieta Jusu virtuve  g.gif
pirmas klausimas kodel toks stalvirsio aukstis-1m? nebent esate  auksta-kitaip pavargsite gamindama.
antra-viena firma is 10 apsiims daryti orkaite virs indaploves smile.gif sakau is patirties nes pas mane tas pats... bet as dziaugiuosi nepaklausiusi visu 1001 patarimu del ko taip nedaryti. tik jau ta spinta tures buti istisine ir 64 cm plocio, nes virs indaploves reikes daryti tarpine detale kad butu kur orkaitei padeti.
po kriaukle nesupratau kas ten ar dureles ar stalciai. jei stalciai tai super-i ta kur pirmas po kriaukle susidesite ploviklius kempineles ir pan. Antras siuksliu kibireliams irgi ok. na o jei dureles tai man ritmas pabega tada smile.gif
stalciukai 12 cm-SOS neidesite samciu laisvai siek tiek mazoki...
na ir nedaryciau to 80 cm dydzio-geriau padalinciau su salia esancia spintele.ir virsuje nedaryciau stiklo. Arba jei norisi stiklo tada visas arba bent 3 stiklines daryciau spinteles.

[

Aha, prikūriau čia aš blink.gif
Dėl stalviršio aukščio, tai eisiu dar pasimatuot. Šiaip žiūrėjau, kad stalviršis būtų 10 cm žemiau nuo alkūnių...

Na,dėlorkaitės virš indaplovės - tai vieną meistrelį pažįstų, jei nieko geriau nerasiu - kreipsiuos ten ax.gif

Po kriaukle yra du stalčiai. Apatinis su pedalu atsidarinės su šiukšlių kibirais, o viršutinis įvairioms priemonėms susidėti.

Iš manęs piešėja nelabai kokia. O viso paaiškinimo nespėjau parašyt, nes vaikas prabudo.
Virtuvė mano U formos. Ir ten kur punktyrinės linijos yra virtuvės kampai (mano piešinio viršuje yra virtuvės planas).

Tie stiklai tai turėtų būt lygiai tokie patys, kaip bus stiklinėj spintoj - kitam virtuvės gale (bet dėl jų tai ir aš dar abejoju)

Čia turbūt dar nepastebėjot, bet dešinėj pusėj žadu stalviršį nuleist į 75 cm . Ten bus kaitlentė. Bet šito dalyko esmė, kad būtų viename lygyje su palange. Tada galėčiau palangę daryt stalviršio plokštės ax.gif

Na, gal kuri firma man vizualizaciją padarys, tada gal vaizdelis bus aiškesnis biggrin.gif
Atsakyti
dabar jau supratau virtuves isklotine-is pirmo zvigsnio pamaniau kad planelis netoks smile.gif)) ir komentavau virtuve tiktai. parasyk man i asmenini-imesiu vizulke-maniskis siandien baliavoja darbe, tai neturiu ka veikti-nebent zuvytes serti smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos,

mes dabar daromes remontus, tai didziausias galvos skausmas virtuve, nes ji yra maza, seno blokinio penkiaaukscio 6 kvadratiniai metrai doh.gif
virtuves vizija daugiau maziau turiu, tik daug abejoniu kelia imontuojama orkaite prie lango, nes uzdengia lango dali ir neatrodo patogu po orkaite indaplove, kai kriaukle bus prie kitos sienos puses, ka manot?
user posted image

Spalvos galvoj sukasi tokios, tik be raudonos prie gartraukio:
user posted image
arba tokios:
user posted image

antroje foto netgi labai tinkamas variantas isdestymo, tik orkaite su dujuniu virsum arciau lango manau daryti.
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 19:27)
man tai super tos indaujos virsus-galima ka mors nerealiai brangaus sirdziai eksponuoti, nes tas stiklas apsisviecia. na opraktiskumas atsirastu (manau Jums to truksta) jei uz dureliu butu stalciu-tiesa?  tongue.gif

Tai pagrindinis klausimas ir yra dabar, kaip viduj praktiškai pasidaryti, einu braižytis ir kurti ką smile.gif

QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 20:06)
ir atrasysiu visiems kam bus idomu...

Ir labai dėkui už patarimus, labai smagu, kai yra kas padeda thumbup.gif
Atsakyti
Piliule, jei jau vietos mazai, tai kairej pusej tu atvuru suktu lentyneliu tikrai nedaryciau, ten pastatyciau orkaite kairej pusej, nes ten prie lango tikrai nekas blush2.gif Ir gartrauki imontuojama daryciau, daugiau pasidejimo butu, nes jis maziau vietos uzima. blush2.gif Kriukle kamper irgi gaila, nes spintele tokia didele apacioje ji uzima unsure.gif Kargo krepsi irgi ismeciau, vieta tik uzima, o naudos mazai blush2.gif
Isvis koks ten ilgis ir plotis sienos kairej pusej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 05 sausio 2010 - 10:59
Piliule, jei jau vietos nėra, reik protingai darbastalį išnaudot. Tai pirma, kriauklę jei ji tokia kampe, tai prie kitos sienos glausčiau, kad nors kiek pjaustymui vietos būtų tarp kriauklės ir viryklės. Dar blogiau, kad brangi darbui vieta užimama orkaite. Kiek kartų ja naudosies, tikrai ne kiekvienam gaminimui smile.gif Visą tą bloką su mikrobange nukelčiau žemyn į kairę. Ir spinteles vienodas, nes išdarko. Ketvirta, jei gartraukis atviras su lentynom, nesibaidyčiau raudonos ar kitos tamsios spalvos, nes kitaip chaosas ir biliberda. O labiausia nepatinka, kad daug skirtingo dydžio skirtingai atsidarančių spintelių. Tikrai nepuošia virtuvės.
Atsakyti
QUOTE(Piliule @ 2010 01 04, 23:11)
Sveikos,

mes dabar daromes remontus, tai didziausias galvos skausmas virtuve, nes ji yra maza, seno blokinio penkiaaukscio 6 kvadratiniai metrai  doh.gif
virtuves vizija daugiau maziau turiu, tik daug abejoniu kelia imontuojama orkaite prie lango, nes uzdengia lango dali ir neatrodo patogu po orkaite indaplove, kai kriaukle bus prie kitos sienos puses, ka manot?

Mano tokia pati virtuvė, vat ir kyla klausimas kur šaldytuvas g.gif
Atsakyti