APIE INVINCIBLE VIRTUVE
visu pirma matau kad virtuves nori visai kitokios nei tau padarytas eskizas-todel sakau kad BUTINAI daryk tokia kokios nori nes paskui gailesiesi. ivadai pas tave viskas ok, normaliai, galima padaryti dar viska pagal tavo norus.
salia sadytuvo daryk ukine spinta i kuria apacioje padarys tau 2-3 stalcius puodams, virs ju imontuos orkaite (ko tu labai noti) virs orkaites atsiras mikrobange, na ir virs jos liks dar dureles.
salia sios spintos lieka kriaukles sintele, tik as saryciau 1 didesnes dureles.
skalbimo masina persikelia ant kitos sienos salia kriaukles. na o vietoj buvusios orkaites padaryciau stalciu kruva
jei nori aiskiau- parasyk man i vivaidejos@gmail.com pabraiziau ant eskiziuko kaip galima padaryti tik nemoku ikelti, tai matysi ka turejau galvoje
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 16:27)
APIE INVINCIBLE VIRTUVE
visu pirma matau kad virtuves nori visai kitokios nei tau padarytas eskizas-todel sakau kad BUTINAI daryk tokia kokios nori nes paskui gailesiesi. ivadai pas tave viskas ok, normaliai, galima padaryti dar viska pagal tavo norus.
salia sadytuvo daryk ukine spinta i kuria apacioje padarys tau 2-3 stalcius puodams, virs ju imontuos orkaite (ko tu labai noti) virs orkaites atsiras mikrobange, na ir virs jos liks dar dureles.
skalbimo masina persikelia ant kitos sienos salia kriaukles. na o vietoj buvusios orkaites padaryciau stalciu kruva
jei nori aiskiau- parasyk man i vivaidejos@gmail.com pabraiziau ant eskiziuko kaip galima padaryti tik nemoku ikelti, tai matysi ka turejau galvoje
Viskas labai aisku O kur deti indaplove?
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 15:03)
apie NEERI virtuve
man tai stringa to staliuko uzapvalinimas ir koja. Neapvalinciau as jo ir keisciau koja i metalne U formos koja. tas uzapvalinimas duoda kiciskumo. taip pat tarpas tarp kriaukles ir virykles LABAI mazas. jei tai butu buto virtuve 5 kv/m tai nieko nesakyciau... dar stringa man tos pakabinamos spinteles. asmeniskai as ju nedaryciau, bet jei norisi daugiau padejimo, tai gal tada daryciau jas vienspalves, sienu spalvos, kad kuo maziau jos isrysketu. apatine baldu dali daryciau vienos spalvos su stalvirsiu, isskirciau tik cokoliuka-greiciausiai daryciau slifuoto aliuminio-taip derinant baldas nebuna prilipes prie grindu na cia tik mano nuomone
man tai stringa to staliuko uzapvalinimas ir koja. Neapvalinciau as jo ir keisciau koja i metalne U formos koja. tas uzapvalinimas duoda kiciskumo. taip pat tarpas tarp kriaukles ir virykles LABAI mazas. jei tai butu buto virtuve 5 kv/m tai nieko nesakyciau... dar stringa man tos pakabinamos spinteles. asmeniskai as ju nedaryciau, bet jei norisi daugiau padejimo, tai gal tada daryciau jas vienspalves, sienu spalvos, kad kuo maziau jos isrysketu. apatine baldu dali daryciau vienos spalvos su stalvirsiu, isskirciau tik cokoliuka-greiciausiai daryciau slifuoto aliuminio-taip derinant baldas nebuna prilipes prie grindu na cia tik mano nuomone
Manau , kad dėl kojos tai galima pažiūrėti kaip ta U formos atrodytų, gal dar stabiliau būtų ir gražiau atrodytų, mintis tikrai įdomi. O staliuko negaliu daryti stačiais kampais dėl vaikų, pas mus ir dabar visi baldai apvalinti , o ir tai bumteli pakankamai skaudžiai
Dėl tarpo tai pažiūrėsim kaip išeina, gal eis sukeisti indaplovę su kriauklę vietomis
Na, jei nebus pakabinamų, tai apskritai vietos nelieka nei prieskoniams, nei kavai, nei pan pasidėti.
Dėl vienspalvės spalvos spintelių tai pakabinamos tokios ir bus (čia projekte splavos visai ne mano, tik dėl to , kad matytųsi baldas uždėtos bele kokios). Bet kokia baldų spalva tiktų žinosiu tik tada, kai sienos bus išdažytos. Dar manau tuo klausimu užeisiu pasitarti Dėl cokolio ir mintis tikrai gera
Ačiū labai už patarimus, susirašau ir bandysim koreguoti, nes laiko dar yra, tai geriau jau pasidaryti , kad patogu būtų ir normaliai žiūrėtųsi
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 16:37)
na, o indaplove manau kad reikes apkeisti su stalciais, nes uz indaploves negali buti jokiu ivadu, antraip ji neprisispaudzia prie sienos
Tikrai gali. Pas mane už indaplovės įvadai ir viskas tvarkingai susistato.
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 16:37)
tai tada uzapvalinkite tik pacius stalo galiukus...
Papildyta:
na, o indaplove manau kad reikes apkeisti su stalciais, nes uz indaploves negali buti jokiu ivadu, antraip ji neprisispaudzia prie sienos
Mintis tuomet ir stalas talpesnis bus
Pažiūrėsim gal tilps viskas ir ten gražiai
O gal kokių minčių dėl indaujos turit
QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 17:12)
Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj
p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....
p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....
Malonu žiūrėti į kitokią virtuvę. Aš manau, kad čia tiktų šviestuvai virš baro (?), kurie savo forma būtų panašūs į gartraukį (kuris, beja yra labai gražus). Suprantama šviestuvai turėtų būti mažesni, bet tokie metaliniai cilindrai, manau, gerai žiūrėtusi bendrame kontekste.
apie I R I S A S virtuve
pasiziurejau ir neturiu prie ko prikibti-man ji patinka ir patogiai ir stilingai susiderinote-sekmes renkantis medziagas-jau turite gera rezultata-nesugadinkit visko !!!
siek tiek stringa uz saldytuvo esanti spinta-noretusi kad rankenos butu per viduriuka
Papildyta:
del indaujos NEERI
man jos noretusi stilingesnes-tokiu kaip pas Jus eskize puse Lietuvos turi
paziurekite nuoroda gal patiks
http://www.jesse.it/...boards/flo.html
Papildyta:
to TEMIDEI
del ivadu tik perspejau Neeri, kad butu atidi, nes kiek zinau jokiu kraniuku vamzdynu negali buti...gal cia kita situacija
pasiziurejau ir neturiu prie ko prikibti-man ji patinka ir patogiai ir stilingai susiderinote-sekmes renkantis medziagas-jau turite gera rezultata-nesugadinkit visko !!!
siek tiek stringa uz saldytuvo esanti spinta-noretusi kad rankenos butu per viduriuka
Papildyta:
del indaujos NEERI
Papildyta:
to TEMIDEI
del ivadu tik perspejau Neeri, kad butu atidi, nes kiek zinau jokiu kraniuku vamzdynu negali buti...gal cia kita situacija
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 19:33)
apie I R I S A S virtuve
Ačiū, na, nors Jūs atsiliepėte į mano pagalbos šauksmą rankenėlės ko gero dar bus redaguojamos, nes nežinau dar nei jų stiliaus, nei kokios spalvos plokštės bus Tiesiog reikia galvoti išplanavimą tam, kad sudėliot apšvietimą, įvadus ir pan. Tamsių ko gero nesirinksiu, baltų irgi, dabar pas mane baltos spintelės angliškojo stiliaus su paraižymais, tai užtenka man valymo, daugiau nebenoriu
apie Pupytukas virtuve
o jei rimtai tai kieta Jusu virtuve
pirmas klausimas kodel toks stalvirsio aukstis-1m? nebent esate auksta-kitaip pavargsite gamindama.
antra-viena firma is 10 apsiims daryti orkaite virs indaploves sakau is patirties nes pas mane tas pats... bet as dziaugiuosi nepaklausiusi visu 1001 patarimu del ko taip nedaryti. tik jau ta spinta tures buti istisine ir 64 cm plocio, nes virs indaploves reikes daryti tarpine detale kad butu kur orkaitei padeti.
po kriaukle nesupratau kas ten ar dureles ar stalciai. jei stalciai tai super-i ta kur pirmas po kriaukle susidesite ploviklius kempineles ir pan. Antras siuksliu kibireliams irgi ok. na o jei dureles tai man ritmas pabega tada
stalciukai 12 cm-SOS neidesite samciu laisvai siek tiek mazoki...
na ir nedaryciau to 80 cm dydzio-geriau padalinciau su salia esancia spintele.ir virsuje nedaryciau stiklo. Arba jei norisi stiklo tada visas arba bent 3 stiklines daryciau spinteles.
Papildyta:
dar siek tiek apie IRISAS virtuve
tokio stiliaus virtuvei labai tinka aukstesnis cokoliukas (150 mm) na ir kaip as megstu slifuoto aliuminio spalvos-tada "atkabina" balda nuo grindu. galima ji dar ir apsviesti bet aisku reikia ziureti koks interjeras. gal bus ne i tema ir manyciau nereiketu cia deti virs darbastalio plyteliu-gal koks stiklas, slifuotas aliuminis ir pan. tiktu? na ir jei reikes baldininko-galesiu parekomenduoti labai faina meistra kuris tikrai ismano savo darba.
o jei rimtai tai kieta Jusu virtuve
pirmas klausimas kodel toks stalvirsio aukstis-1m? nebent esate auksta-kitaip pavargsite gamindama.
antra-viena firma is 10 apsiims daryti orkaite virs indaploves sakau is patirties nes pas mane tas pats... bet as dziaugiuosi nepaklausiusi visu 1001 patarimu del ko taip nedaryti. tik jau ta spinta tures buti istisine ir 64 cm plocio, nes virs indaploves reikes daryti tarpine detale kad butu kur orkaitei padeti.
po kriaukle nesupratau kas ten ar dureles ar stalciai. jei stalciai tai super-i ta kur pirmas po kriaukle susidesite ploviklius kempineles ir pan. Antras siuksliu kibireliams irgi ok. na o jei dureles tai man ritmas pabega tada
stalciukai 12 cm-SOS neidesite samciu laisvai siek tiek mazoki...
na ir nedaryciau to 80 cm dydzio-geriau padalinciau su salia esancia spintele.ir virsuje nedaryciau stiklo. Arba jei norisi stiklo tada visas arba bent 3 stiklines daryciau spinteles.
Papildyta:
dar siek tiek apie IRISAS virtuve
tokio stiliaus virtuvei labai tinka aukstesnis cokoliukas (150 mm) na ir kaip as megstu slifuoto aliuminio spalvos-tada "atkabina" balda nuo grindu. galima ji dar ir apsviesti bet aisku reikia ziureti koks interjeras. gal bus ne i tema ir manyciau nereiketu cia deti virs darbastalio plyteliu-gal koks stiklas, slifuotas aliuminis ir pan. tiktu? na ir jei reikes baldininko-galesiu parekomenduoti labai faina meistra kuris tikrai ismano savo darba.
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 18:33)
Papildyta:
del indaujos NEERI
Papildyta:
to TEMIDEI
del indaujos NEERI
Papildyta:
to TEMIDEI
Vat būtent kad ta nupiešta indauja man visai nesižiūri Noriu kažkoooo išskirtinio ir įdomaus. Reiks ties ja dar padirbėti. Labai įdomi ta kur nuorodoj tik kaip ją padaryti funkcionalią
O dėl indaplovės tai būtinai pasižiūrėt reiks ar telpa ji ten.