Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

laba diena, 4u.gif
noriu jusu, merginos, paklausti, gal pas kuria nors virtuves baldai is MDF neblizgios medziagos pagaminti? Nes planuojame is sios medziagos virtuves baldus daryti, visgi ivairiausiu atsiliepimu girdime (kad nors graziai atrodo, bet MDF neatsparus smugiams - sutrukineti gali, labai tepasi - tiesa, cia daugiau blizgiam MDF taikoma)... butu smagu isgirsti kaip is tiesu yra, t. y. praktikoje.
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2010 01 04, 12:16)
laba diena, 4u.gif
noriu jusu, merginos, paklausti, gal pas kuria nors virtuves baldai is MDF neblizgios medziagos pagaminti? Nes planuojame is sios medziagos virtuves baldus daryti, visgi ivairiausiu atsiliepimu girdime (kad nors graziai atrodo, bet MDF neatsparus smugiams - sutrukineti gali, labai tepasi - tiesa, cia daugiau blizgiam MDF taikoma)... butu smagu isgirsti kaip is tiesu yra, t. y. praktikoje.

Na kiek pati domėjausi tai kaip tikrai patikimą variantą ir išsirinkau dureles gaminti iš MDF dažytos plokštės, tik dabar svarstau ar poliruoti ar ne. Nes poliruotos laaaabai jau blizga gražiai ir matosi visi visi pačiupinėjimai ir kt.
Atsakyti
Nerri, man tas plysiukas tarp stalciu neatrodo graziai blush2.gif Gal stalcius prapleskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 04 sausio 2010 - 13:08
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 04, 13:01)
Nerri, man tas plysiukas  tarp stalciu neatrodo graziai   blush2.gif Gal stalcius prapleskite.

Ten tas plyšys reikalingas stalui , mūsų stalas suvažiuos į tą plyšį (tiksliau stalo koja ten atsidurs, o stalo stalviršis viršutiniame plyšiuke, jo nematyti foto), kad jis man kai nereikia nesimaišytų virtuvėje ax.gif

Beje, foto paspaudus ant jų pasididina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeri: 04 sausio 2010 - 13:32
O saldytuvas kur? Turbut zinot , kad kriaukle geriausia deti tarp saldytuvo ir kaitlentes, su kazkokiu daugiau maziau tarpu darbastalio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 04 sausio 2010 - 13:33
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 04, 13:31)
O saldytuvas kur?

O šaldytuvas, kaip jau rašiau, bus toj vietoj kur dabar virtuvėje tokia spintutė rudomis durelėmis stovi . Jis bus neįmontuojamas, sidabro spalvos, 60cm pločio.
Papildyta:
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 04, 13:31)
O saldytuvas kur? Turbut zinot , kad kriaukle geriausia deti tarp saldytuvo ir kaitlentes, su kazkokiu daugiau maziau tarpu darbastalio  blush2.gif

Taip skaičiau apie tai, bet pagal tai koks virtuvės išplanavimas, neišeina kitaip padaryti doh.gif Teks palakstyti nuo šaldytuvo iki darbastalio ax.gif
Atsakyti
Nu sudetinga, su trim isejimais virtuve. as kazkaip noreciau kokio staliuko vistiek atskiro, nei kad tik tas susitumiantis blush2.gif
Gal ateis kokios labiau nusimanancios , pakomentuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 04, 11:23)

tarp kriauklės ir kaitlentės būtinas didesnis tarpas (bent jau per vienas dureles), nes bus nepatogu, nei gaminti nei indus plauti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2010 01 04, 14:47)
tarp kriauklės ir kaitlentės būtinas didesnis tarpas (bent jau per vienas dureles), nes bus nepatogu, nei gaminti nei indus plauti... ax.gif

pas mane bute taip yra, bet normalu, nera nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 04, 13:39)
Nu sudetinga, su trim isejimais virtuve. as kazkaip noreciau kokio staliuko vistiek atskiro, nei kad tik tas susitumiantis  blush2.gif
Gal ateis kokios labiau nusimanancios , pakomentuos  blush2.gif

Dėl to staliuko tai nesuku galvos, turėsim keli metrai nuo didelės nišos išskleidžiamą valgomą 3,5 metrų stalą su 12 kėdžių ir dar kavos staliuką tam pačiam kambary . Tai tų stalų per akis. Tik man reikėjo tokio staliuko virtuvėje, kai vyras nelabai švariais rūbais gryžta pietų ar vaikai parlekia iš lauko užkąsti (negi į svetainę leisiu ant minkštų kėdžių prie stalo doh.gif sėsti ir valgyti lotuliukas.gif ).

QUOTE(Matelyk @ 2010 01 04, 13:47)

g.gif Na ten su vandens ir viryklės pajungimu viskas jau taip padaryta kaip stovi baldai, bet gal tada eitų indaplovę dėti už dujinės ir tada kriauklę g.gif Bet tada kriauklė visai priešais langą bus.
Papildyta:
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 04, 13:54)
pas mane bute taip yra, bet normalu, nera nepatogu  blush2.gif

Pas mus dabar virtuvėje šaldytuvas, kriauklė ir dujinė vienas šalia kito be jokių tarpų, nėra labai nepatogu, bet kai kepi ir plauni ką kriauklėje, tai saugoti reikia, kad neužtikštų vandens į kokią keptuvę ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Stebejau jusu virtuves, visu vienaip ar kitaip labai grazios 4u.gif Gaminames ir mes virtuvele, tik niekada negalvojau, kad taip sudetinga apsispresti del ivairiu detaliu blush2.gif Taigi, iki tol kol atejo elektrikas ir santechnikas su badus gaminancia firma sudareme virtuves projekta, o dabar kai jau praejo kiek laiko as pamaciau, kad man kai kas nepatinka blush2.gif ir kai ka noreciau padaryti kitaip ax.gif
Esme: as labai norejau ilgu (ar placiu, kaip cia vadinasi) stalciu, susideti puodams, irankiams... taigi juos padare vienoje vietoje 860mm, dar pageidavau butinai, kad virsuje dviem eilemis eitu spintutes, kurios atsidarytu abi vienu metu (nezinau ar aiskiai parasiau). Skalbimo masina cia imontuojama, tos spintutes kaireje puseje tarp pakabinamu spinteliu ir apatiniu spinteliu nebus, cia duju vamzdziai. Ju sake dujininkas paslepti negalima, o as taip noreciau g.gif
user posted image

Labai noreciau, kad orkaite butu uzkelta auksciau, va taip(beje spalvos baldu pas mus bus tokios pat):
user posted image
Bet nera kaip uzkelti orkaite, niekaip nesugalvoju, kur ja ideti? I kairi kampa, kur duju skaitliukai negalima, nes ten duju skaitliukai, i kita kampa irgi negalima, nes tada persikelia kriaukle, i kampa kriaukles deti nenoriu, nes bus nepatogu stoveti tokiam L raides kampe, perkelti toliau? tuomet teks atsisakyti ilgu stalciu blink.gif Ir dar: noreciau kur nors ideti indaplove, bet vel-nezinau kur blink.gif unsure.gif Problema tame, kad as per velai viska sumasciau,gartraukiui vieta jau paruosta, reiskia kaitlentes is tos vietos kaip parodyta judinti negalima, galima judinti tik kriaukle ir skalb. masina. bet jos turi buti viena salia kitos (del vandentiekio).
Laukiu mamytes Jusu komentaru, nes pati jau visai susimaisiau doh.gif blush-anim-cl.gif
Dar abejoju del tu ilgu pakabinamu spintuciu virsuje, jos 1metro ilgio, kazin ar bus patogu tokias didelias atidarineti g.gif nors antroje foto matosi, kad virs kriaukles taip pat kabo tokia pat ilga spintute,kazin ar patogu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 04 sausio 2010 - 14:47
apie NEERI virtuve

man tai stringa to staliuko uzapvalinimas ir koja. Neapvalinciau as jo ir keisciau koja i metalne U formos koja. tas uzapvalinimas duoda kiciskumo. taip pat tarpas tarp kriaukles ir virykles LABAI mazas. jei tai butu buto virtuve 5 kv/m tai nieko nesakyciau... dar stringa man tos pakabinamos spinteles. asmeniskai as ju nedaryciau, bet jei norisi daugiau padejimo, tai gal tada daryciau jas vienspalves, sienu spalvos, kad kuo maziau jos isrysketu. apatine baldu dali daryciau vienos spalvos su stalvirsiu, isskirciau tik cokoliuka-greiciausiai daryciau slifuoto aliuminio-taip derinant baldas nebuna prilipes prie grindu smile.gif na cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti