Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

ką sakė, viskas tiesa, bet pas daugumą yra jie paslėpti.
Atsakyti
aš tai esu girdėjus, kad negalima daryti spintelių iki lubų, nes kažkaip priešgaisrinė baudą gali dėt.
Bet tai sužinojau jau pasidarius...
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 14:20)

Krisss, iš tiesų tavo virtuvė verta pagyrimų thumbup.gif Ir tai tikrai įrodo, kad nevisada gražu lygu brangu. Tu mane įkvėpei, nes irgi tikiuosi susikurti jaukius ir nebrangius namus tongue.gif

Turiu svarbų klausimą. Kaip suprantu, siena tarp spintelių išklijuota tapetais ir bus dengiama skaidriu stiklu. Aš irgi turėjau tokią mintį, nes esu nužiūrėjusi labai man tinkantį ir patinkantį tapetą. Tačiau stiklo gamintojai mane atkalbėjo, nes tipo išmesiu į balą pinigus, už stiklo gali prikristi šiukšlių ar musyčių (man tai atrodo nelabai tikėtina, jei kraštai gerai užsandarinami). Liepė rinktis plėvelę ir klijuoti ant stiklo, bet žinau kad jokia plėvele neišgausiu tokio efekto, kaip tuo tapetu...
Jei tu taip darai, gal ir man rizikuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRI'DE: 01 sausio 2010 - 21:05
Labukas, ikeliu savo naujos virtuves foto. Virtuve nera iki galo isbaigta. Dar zadu uzsisakyti sala ir indauja - daug kas sako, kad bus uzkrauta virtuve, bet man taip neatrodo, kai dalis jos jau sudeta. Virtuve mano 16 kv.m
1. Kampe aukstesne spirntele, nes ten idetas duju balionas, cia daug kas saket, kad bus berysio, o man visai nieko, vis kitaip nei pas visus. Virs orkaites dar desim dureles, kad bardakas nesimatytu. O stalas su zalia staltiese pastatytas, kad matyciau, ar man reikalinga sala.
Iki gartraukio aukscio desim plyteles.
user posted image
user posted image
user posted image
2. Tame kampe zadu deti siaura indauja - taurem sudeti, nes nenoriu namuose sekciju, o valgomajam netilps, nes puse kambario uzima akvariumas.
user posted image
3. kampe, kur voliojasi balionai, planuoju deti mineta indauja - cia vaizdas butu is valgomojo.
user posted image
4. vaizdas atėjus iš holo
user posted image
Laukiu kritikos, komentaru del pacios virtuves, plyteliu spalvos, dydzio, del salos ir indaujos (kol jos dar neuzsakytos) biggrin.gif Dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2010 01 03, 18:00)
Labukas, ikeliu savo naujos virtuves foto. Virtuve nera iki galo isbaigta. Dar zadu uzsisakyti sala ir indauja - daug kas sako, kad bus uzkrauta virtuve, bet man taip neatrodo, kai dalis jos jau sudeta. Virtuve mano 16 kv.m
1. Kampe aukstesne spirntele...
2. Tame kampe zadu deti siaura indauja - taurem sudeti, nes nenoriu namuose sekciju, o valgomajam netilps, nes puse kambario uzima akvariumas.
3. kampe, kur voliojasi balionai, planuoju deti mineta indauja - cia vaizdas butu is valgomojo.
user posted image
4. vaizdas atėjus iš holo
Laukiu kritikos, komentaru del pacios virtuves, plyteliu spalvos, dydzio, del salos ir indaujos (kol jos dar neuzsakytos) biggrin.gif Dekoju is anksto

Kaip sakoma skonyje ir spalvose draugu nera...
Duju baliono tikrai nebuciau taip dariusi , del stalvirsio ir darbastalio sudarkymo.krinta i akis netvarkingumas spinteliu plocio bei aukscio prasme ... nevienodas rankeneliu sudejimas vienos centre kitos krastuose trecios vertikalios ir pan.
Nzn kam jums ta sala kaip tiek vietos ir pasidejimo jau turite? man toks visiskas uzgriozdinomas patalpos del indaujos tai manau mintis gera faina kaip yra kur pasideti sventinius indus stiklines nu ir panasius dalykus.

neiziuriu kaip ten su kriaukle reikalai atrodo jog yra kriaukles liezuvelis ar ten kitas dubuo?nes salia dar sudziauti kazkoki irankiai ant ranksluostelio?
Taip pat saldytuvas kur? ar cia prie orkaites? ar patogu tokiu atveju is saldytuvo isimtus vaisius ar salotas plauti ten i virti nesti vel prie kito stalo?

Man tik pasiziurejus i visa tai milijonai minciu kaip viska buciau darius kitaip wink.gif bet gyvensite ten Jus o ne as smile.gif tikiuosi jus dziaugiates. o tai svarbiausia darome juk del saves ne del kitu.

Krisss Jusu virtuve liuks atrodo, grazu labai tikrai o ir kaina... g.gif nu nerealu kazkas smile.gif

IRI'DE manau kad jei uztepus aplink visa stikla koki silikona tai kaip tos musiukes ten pateks... bet jei stiklas skaidrus tada turetu persissviesti ir matytis tas "geris" tikrai idomu kaip ten padarysit smile.gif apacia suprantu uzsides siaura staljuoste tai nesimatys kliju , bet kriss sake kad staljuostes nebus nu tai labai lauksim kaip ten ka gudraus ismastysit smile.gif

Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2010 01 03, 19:00)
Labukas, ikeliu savo naujos virtuves foto. Virtuve nera iki galo isbaigta.

Na dėl patogumo ir panašiai, patirties neturiu, ir šiaip sunkiai įsivaizduoju.
Galiu patarti tik dėl spalvos, kad reikėtų kažkokio akcento. Dabar žiūrint foto viskas tamsiai blanku, man pačiai asmeniškai norisi kažkokios ryškios spalvos. Ar tai ryškiai šviesios žalsvos, ar tai geltonos ryškios, o gal kitokios, kuri jums būtų miela. Tačiau reikia kažko ryškaus ir šviesaus.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 12 27, 00:41)
Labas vakaras  4u.gif
Gal galėtumėte padėti su virtuvės išplanavimu? Dabar su dizainere aptarėm tokį variantą, man kaip ir tinka, labai norėčiau daugiau išmanančių žmonių komentarų. Kol kas nusimato ekonomiškasis variantas, nes prie virtuvės bus tamsus kambarėlis, tai daug ir didelių spintelių buvimas nėra labai aktualus. Aktualiau turbūt patogus išdėstymas. Labai labai lauksiu patarimų  bigsmile.gif
user posted image

Matau, kad mano klausimas nublanko pamačius Krisss virtuvę, tai bandau kelt į viršų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 03, 20:00)
Duju baliono tikrai nebuciau taip dariusi , del stalvirsio ir darbastalio sudarkymo.krinta i akis netvarkingumas spinteliu  plocio bei aukscio prasme ... nevienodas rankeneliu sudejimas  vienos centre kitos krastuose trecios vertikalios ir pan.
Nzn kam jums ta sala kaip tiek vietos ir pasidejimo jau turite? man toks visiskas uzgriozdinomas patalpos  del indaujos tai manau mintis gera faina kaip yra kur pasideti sventinius indus stiklines nu ir panasius dalykus.

neiziuriu kaip ten su kriaukle reikalai atrodo jog yra kriaukles liezuvelis ar ten kitas dubuo?nes salia dar sudziauti kazkoki irankiai ant ranksluostelio? 
Taip pat saldytuvas kur? ar cia prie orkaites?  ar patogu tokiu atveju is saldytuvo isimtus  vaisius ar salotas plauti ten i virti nesti vel prie kito stalo?
Man tik pasiziurejus i visa tai milijonai minciu kaip viska buciau darius kitaip wink.gif bet gyvensite ten Jus o ne as smile.gif  tikiuosi jus dziaugiates. o tai svarbiausia darome juk del saves ne del kitu.

O man duju balionas visai neuzkliuva, jei butume sumaste, kol dar nesudetos grindys, butume tikrai dare ji garaze, bet gavosi taip, kad montavome ji virtuveje ir nematau jokio vargo. Man kaip tik pabode vienodi auksciai, tame kampe pastatysiu kokia vaisiu vaza, ji tikrai man ten netrukdys.
Del rankeneliu irgi esu patenkinta, patogu tiesiog atsidaryti, jos nera nelekaip ismetytos - jei stalcius, tai jos viduryje, jei spinete, tai beabejo, is krasto.
O sala tikrai reikalinga del dvieju priezasciu - viena, kad stalo atsisesti pusryciams kavos isgerti vistiek reikes kazkokio, antra, spinteliu tikrai truksta, nes daug vietos ateme imontuojama technika, pradedabt is kaires - saldytuvas, tada orkaite, po ja viena spintele, antra po kaitlente, stalciu eile, paskui duju balionas daug vietos atima su ta kampine spintele (joje pasidesiu tuscius stiklainius, bulves, svogunus, koki mineralini - bus kaip mini sandeliukas), tada po kriaukle vieta siukslinei, veliau indaplove, stalciu eile ir spintele - viso 2 spientles ir dvi eiles stalciu - man mazai.
saldytuvo vieta man irgi tinka, nematau jokio sunkumo pora zingsniu nueiti i ki kriaukles, o ir pasirinkimo nelabai buvo, nes pas mus ant dvieju sienu isdestyti langai.
As avo virtuve patenkinta, dabar svaigstu del salos.
Atsakyti
na pas mane tai nulis spintelių apačioje. Na tik viena po kriaukle. Taigi sprendimas - viską kelt aukštyn. Nepasakyčiau, kad lb patogu, bet kai nėr kitos išeities..
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2010 01 03, 20:49)

As avo virtuve patenkinta, dabar svaigstu del salos.

kazin ar svaigsite,kai ja ysigysite,vietos neperdaugiausiai pas jus,
stalas galetu buti ovalus,gal siek tiek neatrodytu istempta virtuve g.gif staltiese na.. schmoll.gif ,o stalvirsis...na jums gyventi gerai,tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(IRI'DE @ 2010 01 01, 22:03)
Krisss, iš tiesų tavo virtuvė verta pagyrimų  thumbup.gif  Ir tai tikrai įrodo, kad nevisada gražu lygu brangu. Tu mane įkvėpei, nes irgi tikiuosi susikurti jaukius ir nebrangius namus  tongue.gif

Turiu svarbų klausimą. Kaip suprantu, siena tarp spintelių išklijuota tapetais ir bus dengiama skaidriu stiklu. Aš irgi turėjau tokią mintį, nes esu nužiūrėjusi labai man tinkantį ir patinkantį tapetą. Tačiau stiklo gamintojai mane atkalbėjo, nes tipo išmesiu į balą pinigus, už stiklo gali prikristi šiukšlių ar musyčių (man tai atrodo nelabai tikėtina, jei kraštai gerai užsandarinami). Liepė rinktis plėvelę ir klijuoti ant stiklo, bet žinau kad jokia plėvele neišgausiu tokio efekto, kaip tuo tapetu...
Jei tu taip darai, gal ir man rizikuoti  g.gif

4u.gif Ačiū IRI'DE.. Visų pirma bučkiai mažiams.. mirksiukas.gif
Kolkas esam likę prie to minties.. Tapetuosim tą sienos dalį ir dėsim skaidrų stiklą.. Na aišku bandysim kokiu skaidriu silikonu užsandarinti visus kampus, mūsų stiklas bus nepriklijuotas, tai blogiausiu atveju nuimsiu ir išvalysiu, jei jau kokia bėda nutiks.. doh.gif na bet kolk dar neturiu, negaliu pasakyti savo atsiliepimų.. g.gif šią savaičiukę turėtų atvežti jau stiklą, būtinai pasirodysiu tada.. blush2.gif O MB dar sako jei jau atsibos tas tapetas, nuims ir nudažys tada tą stiklą baltai.. lotuliukas.gif plėvelės tai tikrai nenoriu, ir neklijuočiau.. 4u.gif

QUOTE(lioliuke @ 2010 01 03, 20:00)

Krisss Jusu virtuve liuks atrodo, grazu labai tikrai o ir kaina... g.gif  nu nerealu kazkas smile.gif

IRI'DE manau kad jei uztepus aplink visa stikla koki silikona tai kaip tos musiukes ten pateks... bet jei stiklas skaidrus tada turetu persissviesti ir matytis tas "geris" tikrai idomu kaip ten padarysit smile.gif apacia suprantu uzsides siaura staljuoste tai nesimatys kliju , bet kriss sake kad staljuostes nebus nu tai labai lauksim kaip ten ka gudraus ismastysit smile.gif

Ne nu tikrai nenusipelniau aš čia tų pagyrų tiek.. blush2.gif wub.gif
Aha staljuostės pas mane nebus.. stiklas pasistatys ant stalviršio, ir tik su silikonu kažkaip bandysim apačią stiklo gražiai užsandarinti.. na bet bus matyt kai čia mums gausis.. lioliuke būtinai pasirodysim.. man pačiai dabar dar smalsiau, kas čia mums gausis.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu pas jus patarimo, nes perskaičius kelias temas kaip ir susidariau nuomonę, kad tikrai galite ir turite ką patarti virtuvių klausimu biggrin.gif O aš daugiau praktiškas žmogus, tai norėtųsi, kad virtuvė būtų patogi ir funkcionali.
Įdedu mūsų virtuvės išplanavimą ir baldų projektėlį. Virtuvėje yra trys praėjimai, iš jų vienos durys (tiesiai žiūrint foto), kitos dvi nišos. Grindys pagal palangę gavosi aukštokos (dar dėsis trisluoksnės ąžuolo natur parketlentės), tai stalviršis eis iki pat lango (kai kur teks pareguliuoti baldų aukšti, nededant po jais grindų, kad stalviršis būtų vientisas). Ten kur foto spintelė, statysis neįmontuojamas šaldytuvas 60cm pločio. Ten kur dulkių siurblys statysis indauja (kuri yra antrojoje foto). Kol kas jos projektėlis nelabai man žiūrisi.
Baldų spalvos dar nežinau kokios bus, laukiu kol nudažys virtuvėje sienas (nebus jokių plytelių, bus dekoratyvinis vaškuotas dažas), tada spręsiu, dabar projekte tik dėl vaizdo spalva bet kokia uždėta. Kažkaip blaškausi tarp to ar daryti poliruotas dažytas dureles ar tik dažytas. Stalas bus išvažiuojamas (bet jis čia ne dėl grožio, jis bus padarytas tvirtas, su tvirtais mechanizmais, kad vaikai parbėgę iš lauko, ar vyras iš darbo parėjęs pietų galėtų pavalgyti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dėkui už patarimus iš anksto smile.gif
Atsakyti