Indauja beje uzradau otto tik nepamenu kiek ji kainavo tai man ji ir pasirode tikrai faina....
QUOTE(kristik @ 2010 01 28, 15:56)
Kaip smagu
Aš vis dar senojoj ir kaskart gamindama svajoju apie naująją
Tai dabar nuotširdžiai pasidalink patirtimi - ar labai teplios šviesios spintelės
? Aš neradau savo norėtos Cubanit plokštės, todėl dabar galvoju apie vanilę ar kokio kito atspalvio baltą
Nzn kas ka vadina teplumu as tai nuomones tokios kad bet koki balda reikia pavalyti. Tai ka zinau ne man jos teplios ne ka.
Pas mane horizontali tekstura tiek fino tiek ondos ( jau rasiau ankciau ir dar realias foto virtuves buvau ikelus) . beje cia forume skusdavosi moterys kad tipo tokia( su tekstura) sunku valyti tai man tikrai nesunku visada valau ta kryptimi kuria yra tekstura ir viskas ten ciki lengvai valosi. Zodziu kita kart rinkdamasi imciau patinkancia spalva nepaisant teksturos tikrai....
ant jos nesimato mano maziuliu ciupinejimukai na nebent jau riebiai sausainiu uzklijuoja
o virsutines spinteles isvis retai reikai valyti turiu galvoje baltases nes ant finines tai praktiskai isvis nesimato nieko net nervina kad reikai vos ne ieskoti ar nera ko ( tai geriau profilaktiskai pervalau visa) ..... Sienute HPL esu labaiiiii patenkinta. valymas lengvas labai irgi cia valau teksturos kryptim.
nzn jei reiktu db gamintis virtuve itariu pasirinkciau lygiai ta pati nes del preiziuros siu spalvu ne karto dar nesupykau ant saves ko nepasakyciau del grindu plyteliu virtuvej va ten tai atsiimu uz visa virtuve kad lengvai prasisuku su spintelem ( o db ir su indu plovimu ( indaplove stebuklas tikras) ) tai plaunant grindis tenka atiduoti visa save bet ir baigiu jau atkalti sistema:) kaip jas plauti o tai maniau jau bus sakes mano laisvalaikiuj
Grindines plytkos pas mane sviesios ir tokios nu dar gal net su smulkiais grumuliukais ( zodziu ne blizgios ir ne lygios kaip veidrodis) sildomos grindys tai oi kaip greitai ten pridziusta tie nesvarumai zodziu vien grindu sluostes nepakanka. reikai pirma sepeciu trinti
Cia jauciu pasekme to kad tiesiog nepasidomejau plyteliu strukturos ipatumais bei prieziura ... aktualu buvo tik spalva rastas.... taiva turiu db
Beje tarpai plyteliu sviesus vietom toki kaip slapi zodziu kazkaip jie nevienodos sp bendram vaizde atrodo gal zinot kas gal galima juos kokiais dazais inpregnuoti? visai mielai pasidaryciau juos tamsesnius..... nu zodziu nesu cia patenkinta...
o gal yra koks mandras daiktas jiems valyti bet ir vaikscioti ir bruzyti tik tarpelius kazin ar malonu ir ar turima tiek laiko? pasidalinkit kaip tai priziurite???
Zodziu reziume myliu savo virtuve ( cia kalbu apie baldus) su tokiom spalvom kokios yra ir tokia tekstura.
Niu isliejau sirdi apie plytkas nevidones
Tai to pasekoje nenoreciau net plyteliu tarp stalvirsio pagalvujus apie tus visus tarpeliu