Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 19:39)

šis variantas thumbup.gif

Na penktadienį jau atvyksta mano virtuvės stalviršis, tai nuvalysiu dulkių sluoksnį biggrin.gif ir nufotkinsiu kokia virtuvėlė gavosi ax.gif kol kas dabartinis variantas džiugina mano akį thumbup.gif
Atsakyti
o mums rytoj jau atvaziuoja mntuot virtuve. Ir laukiu, ir bijau kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Norejau paklausti, gal kas zinote kokie cia grioveliai stalciuose? Cia kaip suprantu BLUM'as. Sprendziu klausima kur laikysiu prieskonius ir vienas is variantu taip sudeti stalciuje. Matosi kad cia kazkokie grioveliai, bet kataloge tokiu nerandu. g.gif
http://s64.photobuck...nt=DSC02205.jpg
4u.gif Dekui
Atsakyti
kristik kur buvai prapuolus is virtuviu temos a????? blush2.gif
sveika sugryzus tavo patarimai labai labai ........ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 28, 13:40)
kristik kur buvai prapuolus is virtuviu temos a?????  blush2.gif
sveika sugryzus  tavo patarimai labai labai ........  4u.gif

Labukas,

Nedingusi, vis paskaitydavau, tik pastaruoju metu buvau panirusi į šeimą ir ilsėjausi nuo forumo blush2.gif Paskutiniu metu sukiojuosi virtuvėje kepdama pyragus ir darydama desertus biggrin.gif
Atsakyti
aisku ....
Nu as ir sukiojuosi naujoj virtuvej biggrin.gif kepdama pyragus, tortus... :0 Tik ziuriu ne i nauda tai mano kg blush2.gif

Cia ideja indaujai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 28, 14:10)
Cia ideja indaujai
user posted image

Labai ir netgi labai labai grazi indauja! thumbup.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 28, 14:10)
aisku ....
Nu as ir sukiojuosi naujoj virtuvej biggrin.gif kepdama pyragus, tortus... :0 Tik ziuriu ne i nauda tai mano  kg  blush2.gif

Kaip smagu wub.gif Aš vis dar senojoj ir kaskart gamindama svajoju apie naująją ax.gif rolleyes.gif Tai dabar nuotširdžiai pasidalink patirtimi - ar labai teplios šviesios spintelės 4u.gif ? Aš neradau savo norėtos Cubanit plokštės, todėl dabar galvoju apie vanilę ar kokio kito atspalvio baltą mastau.gif
Atsakyti

Indauja beje uzradau otto tik nepamenu kiek ji kainavo tai man ji ir pasirode tikrai faina....

QUOTE(kristik @ 2010 01 28, 15:56)
Kaip smagu  wub.gif Aš vis dar senojoj ir kaskart gamindama svajoju apie naująją  ax.gif  rolleyes.gif Tai dabar nuotširdžiai pasidalink patirtimi - ar labai teplios šviesios spintelės  4u.gif ? Aš neradau savo norėtos Cubanit plokštės, todėl dabar galvoju apie vanilę ar kokio kito atspalvio baltą mastau.gif

Nzn kas ka vadina teplumu as tai nuomones tokios kad bet koki balda reikia pavalyti. Tai ka zinau ne man jos teplios ne ka.

Pas mane horizontali tekstura tiek fino tiek ondos ( jau rasiau ankciau ir dar realias foto virtuves buvau ikelus) . beje cia forume skusdavosi moterys kad tipo tokia( su tekstura) sunku valyti tai man tikrai nesunku visada valau ta kryptimi kuria yra tekstura ir viskas ten ciki lengvai valosi. Zodziu kita kart rinkdamasi imciau patinkancia spalva nepaisant teksturos tikrai....
ant jos nesimato mano maziuliu ciupinejimukai na nebent jau riebiai sausainiu uzklijuoja smile.gif o virsutines spinteles isvis retai reikai valyti turiu galvoje baltases nes ant finines tai praktiskai isvis nesimato nieko net nervina kad reikai vos ne ieskoti ar nera ko ( tai geriau profilaktiskai pervalau visa) ..... Sienute HPL esu labaiiiii patenkinta. valymas lengvas labai irgi cia valau teksturos kryptim.
nzn jei reiktu db gamintis virtuve itariu pasirinkciau lygiai ta pati nes del preiziuros siu spalvu ne karto dar nesupykau ant saves ko nepasakyciau del grindu plyteliu virtuvej va ten tai atsiimu uz visa virtuve kad lengvai prasisuku su spintelem ( o db ir su indu plovimu ( indaplove stebuklas tikras) ) tai plaunant grindis tenka atiduoti visa save bet ir baigiu jau atkalti sistema:) kaip jas plauti o tai maniau jau bus sakes mano laisvalaikiuj smile.gif Grindines plytkos pas mane sviesios ir tokios nu dar gal net su smulkiais grumuliukais ( zodziu ne blizgios ir ne lygios kaip veidrodis) sildomos grindys tai oi kaip greitai ten pridziusta tie nesvarumai zodziu vien grindu sluostes nepakanka. reikai pirma sepeciu trinti doh.gif Cia jauciu pasekme to kad tiesiog nepasidomejau plyteliu strukturos ipatumais bei prieziura ... aktualu buvo tik spalva rastas.... taiva turiu db smile.gif
Beje tarpai plyteliu sviesus vietom toki kaip slapi zodziu kazkaip jie nevienodos sp bendram vaizde atrodo gal zinot kas gal galima juos kokiais dazais inpregnuoti? visai mielai pasidaryciau juos tamsesnius..... nu zodziu nesu cia patenkinta...sad.gif o gal yra koks mandras daiktas jiems valyti bet ir vaikscioti ir bruzyti tik tarpelius kazin ar malonu ir ar turima tiek laiko? pasidalinkit kaip tai priziurite???

Zodziu reziume myliu savo virtuve ( cia kalbu apie baldus) su tokiom spalvom kokios yra ir tokia tekstura. wub.gif

Niu isliejau sirdi apie plytkas nevidones biggrin.gif Tai to pasekoje nenoreciau net plyteliu tarp stalvirsio pagalvujus apie tus visus tarpeliu doh.gif

Atsakyti
Kokios grindys (laminatas) virtuvėje geriau - tamsios ar šviesios? Labai linkau prie tamsių, bet pardavėjas atkalbėjo, kad bus teplios, matysis visi nešvarumai ir nespėsiu valyti. Kaip yra iš tiesų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 12:06)
merginos,

gal zinot ka nors apie sios firmos gartraukius?

http://www.vektrona....ey_ix_a_60.html

nes vakar buvom susitike su Interus baldziumi, tai jis mums sake, kad siti daug tylesni nei aeg yra, didesne traukiamoji galia ir pigesni.
Ka manot?  g.gif

thumbup.gif
pati turiu jau 4 metus toki ar labai panasu (lyg ir israukimas 1400 pas mus)gartraukis elica ir uosviam dabar uzsakem elica. pertvarkinesim virtuve ir gartraukis yra vienintelis dalykas kuri galvoju pasilikt wink.gif

QUOTE(axa @ 2010 01 27, 13:27)
vienas pardavėjas man lygiai tą patį sakė  drinks_cheers.gif (gal pas tą patį buvom?  biggrin.gif )
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.

alkuniu nuostoliu ne vienas gamintojas neivertina. juk pvz pas mus nera ne vienos pas kitus dvi buna. jei neklystu 25% viena alkunes nuostolis?!

sitos dvi. kad ir kaip man grazu toks spalvu derinys (dabar pati turiu tamsu stalvirsi, kuri visgi keisiu i sviesu) visgi praktiskumo palyginus su sviesiais tamsiam yra lygiai 0.

QUOTE(kristik @ 2010 01 28, 11:26)
Projekte jos atrodo gražiai, bet gyvai man gražiau vientisos durelės (žinoma, būna išimčių  rolleyes.gif ) smile.gif Be to, man vientisos patogiau varstosi nei tos perskeltos  ax.gif Nebent kiekviena spintelė atsidaro atskirai, bet tai išbrangina kainą..
4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Dailios virtuvikes thumbup.gif , man tai sios pacios graziausios wub.gif wub.gif O virsutinesespintelese kaip suprantu bus stiklines g.gif ar man tik taip atrodo?
Atsakyti