Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 18:47)
kadangi virtuve sujungta su svetaine, tai dirbant langas man bus uz nugaros

pas mus autonominis sildymas ir ten toks didziulis duju katilas yra  blush2.gif

Kai nori palyginti kelis variantus ir iš jų tinkamai atsirinkti geriausia projektelius daryti vienu rakyrsu (žiūrint iš to paties taško, aukščio ir pan.), prie to paties apšvietimo ir pan. O šiaip tai man taip pat patiko antras variantas 4u.gif Dar gal pasvarstyčiau ar daryti perskeltas pakabinamas spinteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 17:27)
o vonioj yra eile spinteliu-aukstis 91, tai kazkaip nelimpa man tas aukstis wink.gif toks aukstis gabosi nes virs skalbimo masinos stalvirsis+tarpelis

Mane tai šis momentas labaiusiai sudomino biggrin.gif Gal gali jei nesunku imesti foto man i a.z. (nes cia biski ne ta tema), kaip jus pasidarete stalvirsi virs skalbimo masinos? as kazko tokio noriu, bet vyras sako, tipo nelabai imanoma ir bla bla bla..o as techniskai jam paaiskinti irgi negaliu, nes nemaciau pavyzdzio doh.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 18:39)

Man paskutinaii du variantai tai tikrai ne - buten kad kaitlente per arti spinteles. nepatogu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 17:27)
jei ugis 168, tai virtuves darbastalio aukstis 92 siek tiek aukstokas.
virtuves darbastalis pas mane yra 86 tai pats tas (mano ugis irgi toks pat 168) tai l.patogu.  o vonioj yra eile spinteliu-aukstis 91, tai kazkaip nelimpa man tas aukstis wink.gif toks aukstis gabosi nes virs skalbimo masinos stalvirsis+tarpelis

g.gif reikės kiba žeminti, na žiūrėsim kaip išei tas stalviršis kai grindys susidės ir indaplovė pasistatys.

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 01 27, 17:32)
na, mano ūgis toks pat ir darbastalio aukštis 90cm. Tik dar vienas momentas, prie jo 'dirba' tiek MB, tiek vaikas, o jų ūgiai skiriasi nuo maniškio. Nei iš vieno, nei iš antro negirdėjau nusiskundimų, kad būtų nepatogu wink.gif

Na, mano vaikai dar nedideli, tai galvoju, kad jiems tai tikrai nepatogu schmoll.gif

QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 17:45)
Mano ūgis 171 cm smile.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 18:29)
mergytes, jau turim pirmuosius virtuves brezinukus, imetu labiausiai mums patikusius ir laukiu jusu nuomones  wub.gif

Man antras variantas geriausiai žiūrisi. Nors apskritai , tai man nepatiktų dirbti nusisukus nugara į langą ir kai abi pusės užtvertos didelėm spintom. Nejaukiai jausčiausi ax.gif
Atsakyti
as savo virtuve kazkokde bandau isivaizduoti be pakabinamu spinteliu... tiesiog viska sudelioti darbines apatines stinteles g.gif tik va klausimas ar pavyks... nors sienu tam skirtu ilgis pakankamas g.gif o jei dar ala baras koks vel gi lenkiasi apatines spinteles....
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 27, 21:37)
g.gif reikės kiba žeminti, na žiūrėsim kaip išei tas stalviršis kai grindys susidės ir indaplovė pasistatys.
Na, mano vaikai dar nedideli, tai galvoju, kad jiems tai tikrai nepatogu  schmoll.gif
Dėkui už atsakymą  smile.gif
Man antras variantas geriausiai žiūrisi. Nors apskritai , tai man nepatiktų dirbti nusisukus nugara į langą ir kai abi pusės užtvertos didelėm spintom. Nejaukiai jausčiausi  ax.gif

merginos, cia ne namas, o daugiabutis, taip kad pasidaryti lango viertuveje man niekaip neiseitu, nes jis butu i bendra laiptine biggrin.gif
tiesiog noriu suzinoti ar viskas mano virtuveje gerai.

kristik, kodel neimtum tokiu perskeltu spinteliu?
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 16:19)
baro aukstis 1,10 m
pusbaris -0,86 m
Papildyta:
darosi ir dziaugiasi  thumbup.gif  didesne erdve ir bendravimu  thumbup.gif

dekui už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 22:00)
merginos, cia ne namas, o daugiabutis, taip kad pasidaryti lango viertuveje man niekaip neiseitu, nes jis butu i bendra laiptine  biggrin.gif

ax.gif siupratau. Ir šiaip čia tik mano pastebėjimas buvo, kad man tokioje virtuvėje nesmagu būtų, jausčiausi tokia suvaržyta, bet butas ne namas, labai neprižaisi su erdvėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 27, 20:37)
Na, mano vaikai dar nedideli, tai galvoju, kad jiems tai tikrai nepatogu  schmoll.gif

kai visai mažiukai, tai gal labai ir nėra reikalo jiems kažką daryt. Nors kiek teko pastebėt, tai vaikai puikiai susitvarko pasistatę kėdutę wink.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 01 28, 09:08)
ax.gif siupratau. Ir šiaip čia tik mano pastebėjimas buvo, kad man tokioje virtuvėje nesmagu būtų, jausčiausi tokia suvaržyta, bet butas ne namas, labai neprižaisi su erdvėm  doh.gif

net susimąsčiau, kiek teko buvoti naujabučiuose/kotedžuose, ten paprastai virtuvė su svetaine yra ir visais atvejais langas būdavo 'už nugaros'. Pati sukinėjuosi prie 'puodų' tokiose virtuvėse ir nei vienoj blogai nesijaučiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 22:00)
merginos, cia ne namas, o daugiabutis, taip kad pasidaryti lango viertuveje man niekaip neiseitu, nes jis butu i bendra laiptine  biggrin.gif

kristik, kodel neimtum tokiu perskeltu spinteliu?

Projekte jos atrodo gražiai, bet gyvai man gražiau vientisos durelės (žinoma, būna išimčių rolleyes.gif ) smile.gif Be to, man vientisos patogiau varstosi nei tos perskeltos ax.gif Nebent kiekviena spintelė atsidaro atskirai, bet tai išbrangina kainą..
4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip jau ir galėtumėm užsakyti virtuvę, bet niekaip neapsisprendžiu dėl plautuvės. Klausiau kriauklių skyrelyje, bet niekas neatsakė blush2.gif
Norėčiau tokio tipo plautuves (ta prasme, didelės, mažos ir padėklo), tik neapsisprendžiu kokios firmos, kad kaina nesikandžiotų ir kokybė gera būtų. Nes šios kokybės nežinau, bet kaina man atrodo didoka g.gif
Beje, gal gali naudojancios Blanco papasakoti, ar pasiteisno SILGRANIT PuraDur atsparumas ir kur Blanco kriaukles butu galima pamatyti realiai.
Labai būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Kažkas minėjo, kad kvadratines plautuvės, t.y. ta vieta, kur bus plaunami indai, puodai, nepatogu, nes netelpa didesni puodai. Geriau kur ta skylė apvali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 01 28, 11:31)
Sveikutės, kaip jau ir galėtumėm užsakyti virtuvę, bet niekaip neapsisprendžiu dėl plautuvės. Klausiau kriauklių skyrelyje, bet niekas neatsakė blush2.gif
Norėčiau tokio tipo plautuves (ta prasme, didelės, mažos ir padėklo), tik neapsisprendžiu kokios firmos, kad kaina nesikandžiotų ir kokybė gera būtų. Nes šios kokybės nežinau, bet kaina man atrodo didoka g.gif
Beje, gal gali naudojancios Blanco papasakoti, ar pasiteisno SILGRANIT PuraDur atsparumas ir kur Blanco kriaukles butu galima pamatyti realiai.
Labai būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif

Blanco plautuvės yra vienos brangesnių (vid. 1000-2000 Lt), tad, jei tiek nežadi skirti, gali pažiūrinėti Franke, Plados (tik reikia atkreipti dėmesį į dangą - vienos jų yra lygutėlės, kitų paviršius gan grubokas), dar nieko Teka, man visai patiko Dalios balduose esančios plautuvės (nepamenu pavadinimo)

QUOTE(jurda @ 2010 01 28, 11:39)
Kažkas minėjo, kad kvadratines plautuvės, t.y. ta vieta, kur bus plaunami indai, puodai, nepatogu, nes netelpa didesni puodai. Geriau kur ta skylė apvali smile.gif

Kvadratinės plautuvės gali irgi būti patogios kaip ir apvalios gali būti nepatogios - viskas priklauso nuo matmenų mirksiukas.gif Pastebėjau, kad su padėklais ar papildomu mažu dubeniu, dydžiu nepasižymi Blanco.. Dar atkreipkit dėmesį, kad ilgesnė jų plautuvė nebūtinai reiškia didesnį dubenį (pvz. 78 cm ilgio plautuvės dubuo lygiai toks kaip ir 86 cm, skiriasi tik padėklo dydis...).
Atsakyti