mano virtuve labai panasi i Kriss, tik be pakabinamu spinteliu-vienam sone ir kitam po auksta spinta...
labai idomu kur Kriss deda ranksluoscius matau kad ji prisijungus yra sioje temoje tai ir klausiu
Papildyta:
jau perskaiciau Kriss zinutes-pavelavau su klausimu
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 12:27)
vienas pardavėjas man lygiai tą patį sakė (gal pas tą patį buvom? )
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.
Man dar minėjo kažką apie matavimo vietą - vieni matuoja prie pat gartraukio, kiti prie alkūnės ar kažkas pan.
QUOTE(janna @ 2010 01 27, 12:32)
Merginos, iskylo klausymas: o kur isties jus planuojat ar jau turit ir kabinat virtuvinius ranksluoscius? ar apskritai atsisakot ju?
(turiu galvos skausma, kur juos "ikurdint")
(turiu galvos skausma, kur juos "ikurdint")
Kol kas rankšluosčiai pas mane stalčiuje, o panaudotus dažniausiai iškart metu į skalbyklę Kaip bus name kol kas neapsisprendžiau, bet žinau viena - rankšluostinės pas mus nebus - atvira gadina vaizdą ir nepatogi, uždara - nei patogi, nei praktiška (juk rankšluostukas turi būti po ranka, o kai šlapiom rankom jį imsi, tai ir durelės/rankenėlė apsičiupinės labiau), tad tikriausiai rankšluostukai pas mane bus stalčiuje (o gaminant išimti, kad būtų po ranka) arba sukabinsiu juos ant durelių po plautuvę (šiukšliadėžė pas mane bus ne po plautuve) Tiesa, man popieriniai rankšluosčiai nepamainomas dalykas, todėl šį kartą prioritetą teiksiu patogumui, o ne vaizdui Nors gal iki to laiko sugalvosiu ką nors įdomaus, kad ir vaizdas nenukentėtų
Papildyta:
QUOTE(Krisss @ 2010 01 27, 14:52)
Ačiū..
Na mūsų šaldytuvas toks, kad durelės priekinės išpūstos, bet man gyvai kažkaip nemaišo jis, aišku įmontuojamas būtų 100 kartų gražiau, bet finansai ne visada leidžia, o tuo labiau kad šį šaldytuvą turėjom..
o tapetas tarp spintelių ir stalviršio jau užklijuotas ir stiklas jau sumontuotas, tik aš vis neprisiruošiu foto padaryti..
Na mūsų šaldytuvas toks, kad durelės priekinės išpūstos, bet man gyvai kažkaip nemaišo jis, aišku įmontuojamas būtų 100 kartų gražiau, bet finansai ne visada leidžia, o tuo labiau kad šį šaldytuvą turėjom..
o tapetas tarp spintelių ir stalviršio jau užklijuotas ir stiklas jau sumontuotas, tik aš vis neprisiruošiu foto padaryti..
Aš neturėjau omeny įmontuojamo Puikiai pamenu, kad tu jau projektavai turėdama omeny neįmontuojamą Man tik kažkaip užkliuvo tai, jog galima buvo jį dar truputį labiau paslėpti ir matomas palikti tik dureles
Būtų smagu pamatyti sienelę
Beje, ar pas tave plautuvė Franke? Iš foto atrodo,kad ji ne ta didžioji, kurios ilgis beveik 100 cm, jei taip, gal gali parašyti kur pirkai ir koks tiksliai jos ilgis?
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 15:03)
...uždara - nei patogi, nei praktiška (juk rankšluostukas turi būti po ranka, o kai šlapiom rankom jį imsi, tai ir durelės/rankenėlė apsičiupinės labiau...
jei ranksluostis nekabes atviroje vietoje, tai lygiai vienodai nusiciupines bet kuri rankenele - spinteles, stalciuko ar kargo, norint ji pasiimti slapiomis rankomis .
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 16:12)
Aš neturėjau omeny įmontuojamo Puikiai pamenu, kad tu jau projektavai turėdama omeny neįmontuojamą Man tik kažkaip užkliuvo tai, jog galima buvo jį dar truputį labiau paslėpti ir matomas palikti tik dureles
Beje, ar pas tave plautuvė Franke? Iš foto atrodo,kad ji ne ta didžioji, kurios ilgis beveik 100 cm, jei taip, gal gali parašyti kur pirkai ir koks tiksliai jos ilgis?
Netilpo jis mums giliau.. jo galinė sienelė trukdo pristumti giliau ji.. ir neišeina jo giliau įstumti.. aišku ir plokštė gal galėjo būti platesnė.. o tą sienelę gal šiandien arba ryt nufotografuosiu.
Kriauklė mūsų Franke MRG 611, ji 78x50.. Pirkom mes ją Kaune Tavyde, bet ir Šitie nebloga kaina mums ją siūlė, tik tokios spalvos neturėjo..
Aš rankšluostukus kabinsiu vidinėje pusėje durelių, po kriaukle. Ten spintelė dvidurė bus, tai su šiukšlinė rankšluostukai nesusilies. Kitus nenumanau kur būtų galima. Dabar tai kabo ant šaldytuvo rankenos prie kriauklės, tai labai patogu
QUOTE(vida777 @ 2010 01 27, 15:15)
jei ranksluostis nekabes atviroje vietoje, tai lygiai vienodai nusiciupines bet kuri rankenele - spinteles, stalciuko ar kargo, norint ji pasiimti slapiomis rankomis .
Visiškai sutinku Todėl ir neplanuoju jiems labai patogios vietos, kadangi gamindama išsiimsiu kur jie bebūtų, o po gaminimo arba mesiu į skalbyklę, arba pakabinsiu spintelėje ant durelių po plautuve Kitais atvejais aš naudojuosi popieriniais
QUOTE(Krisss @ 2010 01 27, 15:29)
Netilpo jis mums giliau.. jo galinė sienelė trukdo pristumti giliau ji.. ir neišeina jo giliau įstumti.. aišku ir plokštė gal galėjo būti platesnė.. o tą sienelę gal šiandien arba ryt nufotografuosiu.
Kriauklė mūsų Franke MRG 611, ji 78x50.. Pirkom mes ją Kaune Tavyde, bet ir Šitie nebloga kaina mums ją siūlė, tik tokios spalvos neturėjo..
Jo, plokštė galėjo būti platesnė, bet nėra blogai ir taip
Kažkaiž, kai ieškojau 78 cm tos plautuvės, niekur neradau Visur 95 cm... Ačiū, reikės pasidomėti
o gal galit pasakyt, kokio aukščio baras pas jus virtuvėj, jei jis yra?
[quote=vivaidejos,2010 01 27, 15:49]
[quote=el_teide,2010 01 27, 15:20]
ranksluostine negrazu, o jos apacioje kaupiasi dulkes............................ o ranksluosciai grazus ir daznai keiciami,tad vaizdo negadina ir l.patogu
nezinau nezinau...as nenoreciau is svetaines matyti kabanciu ranksluosciu kad ir labai graziu
jei jie kabetu spintos viduje tai ok.
na o dukes visur kaupiasi...kad ir kaip mes to nenoretume
[/quote]
O dar kas nos darosi tas bendras virtuves su svetaine?? Maniau jau atsikando zmones tu bendru Man raksluostukas turi but po ranka, tai as tikrai jo nekisciau i jokia spinta. Pakabinciau ant kabliuko arba uz orkaites rankenos nemegstu as virtuviu oficiniu Man virtuve turi but gyvenama
[quote=el_teide,2010 01 27, 15:20]
ranksluostine negrazu, o jos apacioje kaupiasi dulkes............................ o ranksluosciai grazus ir daznai keiciami,tad vaizdo negadina ir l.patogu
nezinau nezinau...as nenoreciau is svetaines matyti kabanciu ranksluosciu kad ir labai graziu
jei jie kabetu spintos viduje tai ok.
na o dukes visur kaupiasi...kad ir kaip mes to nenoretume
[/quote]
O dar kas nos darosi tas bendras virtuves su svetaine?? Maniau jau atsikando zmones tu bendru Man raksluostukas turi but po ranka, tai as tikrai jo nekisciau i jokia spinta. Pakabinciau ant kabliuko arba uz orkaites rankenos nemegstu as virtuviu oficiniu Man virtuve turi but gyvenama
baro aukstis 1,10 m
pusbaris -0,86 m
Papildyta:
darosi ir dziaugiasi didesne erdve ir bendravimu
pusbaris -0,86 m
Papildyta:
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 27, 17:17)
QUOTE(jurda @ 2010 01 27, 16:08)
o gal galit pasakyt, kokio aukščio baras pas jus virtuvėj, jei jis yra?
Pas mane bus pusbaris - jis būna tokio paties aukščio kaip ir stalviršis. Maniškis - 92 cm
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 27, 16:17)
Aga, darosi Nors mane kai kurie draugai atkalbinėjo nuo bendros virtuvės su svetaine, tačiau aš name padariau šias erdves bendras, nes man laaabai patinka gaminant matyti žaidžiančius vaikus, bendrauti su atvykusiais svečiais ar tiesiog jausti, kad vyras sėdi šalia ir man labai nepatinka, kai atvažiuoju pas draugę į svečius, o ji trečdalį laiko prasikuičia virtuvėje, kur jos nematom (arba aš lakstau iš paskos )... Vienintelis dalykas kuris mane truputį neramina - tai, kad draugai prigąsdino, jog didelėje erdvėje labai pasklinda kvapai, bet labai tikiuosi, kad su geru gartraukiu ir rekuperacija tai nebus problema Visais kitais atžvilgiais aš esu tik už bendrą virtuvę su svetaine, tik aš renkuosi tokią, kurios zona yra minimaliai atskirta nuo svetainės
nemėgstu ir aš ofisinių virtuvių ir rankšluostis turi būti po ranka. Beje, naudojuos tiek medvilniniu, tiek popieriniais rankšluosčiais, be jų nemoku gamint maisto. Jei jau virtuvė nėra tik kavai ar sumuštiniams iš greito maisto atvežtiems perdėti į padorius indus
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 16:19)
tik pas vienus pažįstamus teko matyti salelę, kuri protingai paslepia visą virtuvės 'virtuvę', kitur nori nenori matosi tai mineralinio ar sulčių taros, indų plovikliai ir kt. mamožiai, kurie vaizdą padaro nekokį
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 16:38)
Pas mane bus pusbaris - jis būna tokio paties aukščio kaip ir stalviršis. Maniškis - 92 cm
Aga, darosi Nors mane kai kurie draugai atkalbinėjo nuo bendros virtuvės su svetaine, tačiau aš name padariau šias erdves bendras, nes man laaabai patinka gaminant matyti žaidžiančius vaikus, bendrauti su atvykusiais svečiais ar tiesiog jausti, kad vyras sėdi šalia ir man labai nepatinka, kai atvažiuoju pas draugę į svečius, o ji trečdalį laiko prasikuičia virtuvėje, kur jos nematom (arba aš lakstau iš paskos )... Vienintelis dalykas kuris mane truputį neramina - tai, kad draugai prigąsdino, jog didelėje erdvėje labai pasklinda kvapai, bet labai tikiuosi, kad su geru gartraukiu ir rekuperacija tai nebus problema Visais kitais atžvilgiais aš esu tik už bendrą virtuvę su svetaine, tik aš renkuosi tokią, kurios zona yra minimaliai atskirta nuo svetainės
neturėtų būti, net kepamos žuvies kvapo nesijaučia ( matyt nuo žmogaus priklauso, aš atvirkščiai bėgdavau į virtuvę pasislėpt ir su džiaugsmu dideliu svečius išlydėdavau namo )
Pas mane tokia niša skiria virtuvę su svetainę, kaip ir bendra, o dar juokingiausia, kad virtuvėje trys įėjimai Bet man taip gerai Man ir rankšluostukai turi būti po ranka, tai įtariu, kad mėtysis kur ant orkaitės rankenos
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 16:38)
O 92cm geras aukštis stalviršio, koks tavo ūgis, nes man pakėlė langą ir dabar būtent toks išeina stalviršio aukštis, bijau , kad su mano 168cm nebūtų per aukšta