QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 11:52)
Krisss, virtuvė gavosi išties graži
Tik turiu porą klausimėlių
Kodėl šaldytuvas taip išsikišęs (lygtais prašomas keletą cm būti įstumtas į vidų)? Ar tikrai nori to tapeto po stiklu tarp spintelių ir stalviršio
?
Ačiū..
Na mūsų šaldytuvas toks, kad durelės priekinės išpūstos, bet man gyvai kažkaip nemaišo jis, aišku įmontuojamas būtų 100 kartų gražiau, bet finansai ne visada leidžia, o tuo labiau kad šį šaldytuvą turėjom..
o tapetas tarp spintelių ir stalviršio jau užklijuotas ir stiklas jau sumontuotas, tik aš vis neprisiruošiu foto padaryti..
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 12:06)
merginos,
gal zinot ka nors apie sios firmos gartraukius?
http://www.vektrona....ey_ix_a_60.html
nes vakar buvom susitike su Interus baldziumi, tai jis mums sake, kad siti daug tylesni nei aeg yra, didesne traukiamoji galia ir pigesni.
Ka manot?
Mes turim tokį, ir tikrai net neturiu ką lyginti kai turėjom Fagor neįmontuojamą, anas dirbo daug garsiau, parduotuvej mes palyginom su Aeg.. ijungem abu ir garsas skyrėsi ne labai.. o ir slankiojanti dalis daug gražiau važinėja Elicos, nei tarkim gorenje .. šitą irgi išbandėm..
Aš tikrai džiaugiuosi juo..
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 13:27)
darbinį garsą reikia žiūrėti pagal techninę specifikaciją - deklaruojamus decibelus (atsiželgiant į tai, kad tie decibelai nurodomi veikiant ne maksimaliu režimu).
tokios paties išvaizdos ir galingumo gartraukių garsas gali skirtis ir dvigubai. Kaina, deja, irgi.
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.
Tai ne tik Elica taip nurodo, daugelis gamintojų nenurodo to jau tikro galingumo..
QUOTE(janna @ 2010 01 27, 13:32)
Merginos, iskylo klausymas: o kur isties jus planuojat ar jau turit ir kabinat virtuvinius ranksluoscius? ar apskritai atsisakot ju?
(turiu galvos skausma, kur juos "ikurdint")
Mano virtuviniai rankšluosčiai guli stalčiuj po kriaukle..
jei jau šlapias, nunešu ant gyvatuko vonioj.. o sausu laikau ten.. senojoj virtuvėj turėjau rankšluostinę, bet ji ten ir tiko labai..
o šitoj paprasčiausiai nebuvo jai vietos..