Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(janna @ 2010 01 27, 13:32)
Merginos, iskylo klausymas: o kur isties jus planuojat ar jau turit ir kabinat virtuvinius ranksluoscius? ar apskritai atsisakot ju?  g.gif

(turiu galvos skausma, kur juos "ikurdint") doh.gif

pas mane 'rankena' vidinėje durelių pusėje po kriaukle, ant jos ir sukabinti.
nėra super patogu, bet priimtiniausias iš galimų variantų (tos ištraukiamos rankšluostinės man schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 13:29)
o koks modelis?

nezinau, neminejo, bet sake aoie 400 Lt ir galingumas 900
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 13:35)
pas mane 'rankena'  vidinėje durelių pusėje po kriaukle, ant jos ir sukabinti.
nėra super patogu, bet priimtiniausias iš galimų variantų (tos ištraukiamos rankšluostinės man  schmoll.gif )

nu o kur siuksliu deze? ar cia ranksluostukai prie siuksliu kabo?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 12:35)
nėra super patogu, bet priimtiniausias iš galimų variantų (tos ištraukiamos rankšluostinės man  schmoll.gif )

Pradzioje ir buvau ismasciusi toki varianta, bet kai i ta spintele pasistate filtru dezes ir siuksledeze g.gif , kuri beveik ir remiasi i tas dureles is vidines puses.

Kol kas kabinu ant rankenos is isores, kol gaminu, o paskui tenka ji slepti (nesti i kita patalpa) kad bendro vaizdo negadintu.. na, bet labai jau nepatogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 27 sausio 2010 - 12:44
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 13:42)
nezinau, neminejo, bet sake aoie 400 Lt ir galingumas 900
Papildyta:
nu o kur siuksliu deze? ar cia ranksluostukai prie siuksliu kabo?

tai sužinok modelį ir bus galima ką nors pasakyti apie jo garsą wink.gif

šiukšlinė su dangčiu
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 12:35)

ar nelaikote siuksliu/darzoviu po kriaukle?

ranksluostine tikrai opus klausimas, kai visos dabartines spinteles yra beveik su stalciais ax.gif . Arba naudoti popierinius ranksluoscius = kaina+papildomos siuksles wink.gif .
Tada gal vis tik geriau istraukiama ranksluostine (kargas).
Atsakyti
ranksluostuku virtuviniu padejimas ir man skaudi tema doh.gif -pas mane apatines spinteles visos su stalciais-tai ranksluoscius laikau stalciuje po kriaukle, salia visokiu kempineliu , plovikliu. Siaip tai as tos nuomones kad ranksluostines vis delto yra geris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors man negrazu ir as nesidariau sau biggrin.gif bet dabar kai lendu i stalciu issiimti tai... popieriniu ranksluosciu nenoriu, nes tada apsikrauna virtuve...
Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 13:55)
ranksluostuku virtuviniu padejimas ir man skaudi tema    doh.gif  -pas mane apatines spinteles visos su stalciais-tai ranksluoscius laikau stalciuje po kriaukle, salia visokiu kempineliu , plovikliu. Siaip tai as tos nuomones kad ranksluostines vis delto yra geris biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nors man negrazu ir as nesidariau sau  biggrin.gif  bet dabar kai lendu i stalciu issiimti tai... popieriniu ranksluosciu nenoriu, nes tada apsikrauna virtuve...

ar nelaikote siuksliu/darzoviu po kriaukle?

na taip, laikau 4u.gif po kriaukle pirmam ranksluostukai + plovikliai ir kt.
antras stalcius po kriaukle yra su 4 kibireliais, tai vienam siuksles, kitam bulves, kitame svogunai, na o 4 be pastovios paskirties biggrin.gif
aisku, mes tik dviese, kitaip visi 4 kibireliai butu siuksliadezes biggrin.gif
be, abejo, tie kibireliai skirti siuksliu rusiavimui, bet man labai patogu taip kaip as susiskirsciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 13:01)
na taip, laikau  4u.gif  po kriaukle pirmam ranksluostukai + plovikliai ir kt.
antras stalcius po kriaukle yra su 4 kibireliais, tai vienam siuksles, kitam bulves, kitame svogunai, na o 4 be pastovios paskirties  biggrin.gif

4-tas tada butu idealu stiklui biggrin.gif .

jei lysti i stalciu issimti nera patogu, tai galima palyginti, kad ir atsidaryti karga, nuimti/uzdeti ant tu shakiu ranksluostuka irgi nera baisiai patogu.
Vat jei po kriaukle butu vientisos istraukiamos dureles, o uz ju dar stalciukas, kuriame guli ranksluostelis, tai jau matyt butu visai visai nepatogu schmoll.gif .

Kitas dalykas, kad tokiame stalciuke ranksluostelis turi guleti sulankstytas (o karge - kabo) ir daznai ne visai sausas, jei naudojamas padal paskirti mastau.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 01 27, 14:18)
4-tas tada butu idealu stiklui  biggrin.gif .

jei lysti i stalciu issimti nera patogu, tai galima palyginti, kad ir atsidaryti karga, nuimti/uzdeti ant tu shakiu ranksluostuka irgi nera baisiai patogu.
Vat jei po kriaukle butu vientisos istraukiamos dureles, o uz ju dar stalciukas, kuriame guli ranksluostelis, tai jau matyt butu visai visai nepatogu  schmoll.gif .

Kitas dalykas, kad tokiame stalciuke ranksluostelis turi guleti sulankstytas (o karge - kabo) ir daznai ne visai sausas, jei naudojamas padal paskirti  mastau.gif .

tai ir sakau kad ranksluostine yra geris biggrin.gif
dabar jau daryciausi uzdara-is priekio kazkaip imituociau, skaidyciau pagal stalciu linija ir ok. labai patogu kai virtuveje viskas turi savo vieta, ne amzinai keliauja.
na aisku is uzdaroje ranksluostines irgi labai jau didelis dziuvimas nevyktu, bet juk tie ranksluostukai pastoviai keiciami ax.gif
na bet grozis reikalauja auku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 27, 16:07)
tai ir sakau kad ranksluostine yra geris  biggrin.gif
dabar jau daryciausi uzdara-is priekio kazkaip imituociau, skaidyciau pagal stalciu linija ir ok. labai patogu kai virtuveje viskas turi savo vieta, ne amzinai keliauja.
na aisku is uzdaroje ranksluostines irgi labai jau didelis dziuvimas nevyktu, bet juk tie ranksluostukai pastoviai keiciami  ax.gif
na bet grozis reikalauja auku  cool.gif

ranksluostine negrazu, o jos apacioje kaupiasi dulkes, o jei ka padedi dar isvis tragedija-grynas uzgriozdinimas. as dabar esu padarius ir naujoj virtuvej taip darysiu:grazius kabliukus aukstoj spintoj(pas mane uz orkaites) i vidine virtuves puse,kad nekristu taip i akis. ranksluosciai grazus ir daznai keiciami,tad vaizdo negadina ir l.patogu
Atsakyti
[quote=el_teide,2010 01 27, 15:20]
ranksluostine negrazu, o jos apacioje kaupiasi dulkes............................ o ranksluosciai grazus ir daznai keiciami,tad vaizdo negadina ir l.patogu

nezinau nezinau...as nenoreciau is svetaines matyti kabanciu ranksluosciu kad ir labai graziu doh.gif
jei jie kabetu spintos viduje tai ok. tongue.gif
na o dukes visur kaupiasi...kad ir kaip mes to nenoretume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(el_teide @ 2010 01 27, 14:20)
ranksluostine negrazu, o jos apacioje kaupiasi dulkes, o jei ka padedi dar isvis tragedija-grynas uzgriozdinimas. as dabar esu padarius ir naujoj virtuvej taip darysiu:grazius kabliukus aukstoj spintoj(pas mane uz orkaites) i vidine virtuves puse,kad nekristu taip i akis. ranksluosciai grazus ir daznai keiciami,tad vaizdo negadina ir l.patogu

Buvo sovusi ir man tokia mintis. Dar "atradau" pas save vieta vidineje puseje dureliu vienos is varstomu spinteliu. Tik tiek, kad ji "ne po ranka" doh.gif

Tiesa gartraukis ir pas mane is Elicos, tik "kamino" tipo. Pagal galinguma palyginus su AEG zenkliai pigesnis. Ar tilesnis ar ne, nepasakyciau nes nzn. Nors tiesa pasakius jo keliamas triuksmas mane erzina.
Tylesnis uz si man pasirode tokio pacio tipo gartraukis is De Dietrich.
O rinkausi si nes jis man tiko pagal "dizaina" prie buitines technikos. Na ir kaina, kuria galejau sau leisti.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 11:52)
Krisss, virtuvė gavosi išties graži  wub.gif Tik turiu porą klausimėlių  ax.gif Kodėl šaldytuvas taip išsikišęs (lygtais prašomas keletą cm būti įstumtas į vidų)? Ar tikrai nori to tapeto po stiklu tarp spintelių ir stalviršio  rolleyes.gif ?

Ačiū.. 4u.gif
Na mūsų šaldytuvas toks, kad durelės priekinės išpūstos, bet man gyvai kažkaip nemaišo jis, aišku įmontuojamas būtų 100 kartų gražiau, bet finansai ne visada leidžia, o tuo labiau kad šį šaldytuvą turėjom.. verysad.gif
o tapetas tarp spintelių ir stalviršio jau užklijuotas ir stiklas jau sumontuotas, tik aš vis neprisiruošiu foto padaryti.. doh.gif blush2.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 12:06)
merginos,

gal zinot ka nors apie sios firmos gartraukius?

http://www.vektrona....ey_ix_a_60.html

nes vakar buvom susitike su Interus baldziumi, tai jis mums sake, kad siti daug tylesni nei aeg yra, didesne traukiamoji galia ir pigesni.
Ka manot?  g.gif

Mes turim tokį, ir tikrai net neturiu ką lyginti kai turėjom Fagor neįmontuojamą, anas dirbo daug garsiau, parduotuvej mes palyginom su Aeg.. ijungem abu ir garsas skyrėsi ne labai.. o ir slankiojanti dalis daug gražiau važinėja Elicos, nei tarkim gorenje .. šitą irgi išbandėm.. ax.gif Aš tikrai džiaugiuosi juo.. rolleyes.gif

QUOTE(axa @ 2010 01 27, 13:27)
darbinį garsą reikia žiūrėti pagal techninę specifikaciją - deklaruojamus decibelus (atsiželgiant į tai, kad tie decibelai nurodomi veikiant ne maksimaliu režimu).
tokios paties išvaizdos ir galingumo gartraukių garsas gali skirtis ir dvigubai. Kaina, deja, irgi.
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.

Tai ne tik Elica taip nurodo, daugelis gamintojų nenurodo to jau tikro galingumo.. mirksiukas.gif

QUOTE(janna @ 2010 01 27, 13:32)
Merginos, iskylo klausymas: o kur isties jus planuojat ar jau turit ir kabinat virtuvinius ranksluoscius? ar apskritai atsisakot ju?  g.gif

(turiu galvos skausma, kur juos "ikurdint") doh.gif

Mano virtuviniai rankšluosčiai guli stalčiuj po kriaukle.. blush2.gif jei jau šlapias, nunešu ant gyvatuko vonioj.. o sausu laikau ten.. senojoj virtuvėj turėjau rankšluostinę, bet ji ten ir tiko labai.. tongue.gif o šitoj paprasčiausiai nebuvo jai vietos..
Atsakyti