Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Sveikos 4u.gif
gal kas gali pasakyti paprasčiausią variantą kaip čia tiesiai įkelti foto? nes pribrendo reikalas susiplanuot virtuvę, o ten toks lievas jos išdėstymas, kad sunku nupasakot, o dar sunkiau teisingai susiplanuot. Tai jei kažkokiu būdu sugebėčiau įkelti čia foto, gal kas kokių protingų minčių ir idėjų pamėtėtų, nes pačiai tai jau stogas važiuoja kaip aš toj virtuvėj nieko nesutalpinu doh.gif
Atsakyti
vat tokia visruve katik isigijome, http://www.infobalda...du-komplektas-3 , zinoma pirkome ne is sio gamintojo nes kaina labai didele. Susitikom su vietiniu meistreliu ir po 2men laukimo uz perpus pazesnia kaina sis komplektas stovi musu virtuveje. Zinoma kaikurias detales modifikavome pagal save, kaiko atsisake kaika pridejom
Manau pasedin prie kompiuterio galima nemazai pinigelius sutaupyti, siaip ieskojau cia http://www.infobalda...dai?filter0=179 beto dar ebalduose.lt ir inter..lt paieskoti verta ir uzsienietiskose puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 12 26, 23:41)
Labas vakaras  4u.gif
Gal galėtumėte padėti su virtuvės išplanavimu? Dabar su dizainere aptarėm tokį variantą, man kaip ir tinka, labai norėčiau daugiau išmanančių žmonių komentarų. Kol kas nusimato ekonomiškasis variantas, nes prie virtuvės bus tamsus kambarėlis, tai daug ir didelių spintelių buvimas nėra labai aktualus. Aktualiau turbūt patogus išdėstymas. Labai labai lauksiu patarimų  bigsmile.gif

Nedaryčiau dviejų atskirų kargiukų (rankšluostinė ir krepšys, kurio krepšiu dėl jo siaurumo net nepavadinčiau), geriau vietoj jo vienas - ir naudos daugiau, ir išlaidų mažiau smile.gif Nedaryčiau dulkes kaupiančių lentynų - vietoj jų funkcionalesnės būtų spintelės mirksiukas.gif Kadangi yra galimybė padaryti ir kitaip, tai plautuvės prie kampo nedaryčiau - dabar pass mane bute taip, lyg ir viskas neblogai, nes esu pripratusi, tačiau nėra itin patogu.. Aš ją gal patraukčiau ties vidurine spintele ax.gif

Krisss, virtuvė gavosi išties graži wub.gif Tik turiu porą klausimėlių ax.gif Kodėl šaldytuvas taip išsikišęs (lygtais prašomas keletą cm būti įstumtas į vidų)? Ar tikrai nori to tapeto po stiklu tarp spintelių ir stalviršio rolleyes.gif ?
Atsakyti
merginos,

gal zinot ka nors apie sios firmos gartraukius?

http://www.vektrona....ey_ix_a_60.html

nes vakar buvom susitike su Interus baldziumi, tai jis mums sake, kad siti daug tylesni nei aeg yra, didesne traukiamoji galia ir pigesni.
Ka manot? g.gif
Atsakyti
Aš turiu ELICA gartrauki, tik ne šį modelį. Veikia normaliai, dėl tylumo negaliu pakomentuoti, nes garsas yra, o ar jis didelis ar ne lyginant su AEG tai net nenumanau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 01 27, 12:12)
Aš turiu ELICA gartrauki, tik ne šį modelį. Veikia normaliai, dėl tylumo negaliu pakomentuoti, nes garsas yra, o ar jis didelis ar ne lyginant su AEG tai net nenumanau  bigsmile.gif

o kiek laiko naudojates? negenda? kas cia aplamai per firma? as niekur jos negirdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 11:14)
o kiek laiko naudojates? negenda? kas cia aplamai per firma? as niekur jos negirdejau  g.gif

Elica - vokiečių gamintojas, kuris specializuojasi gartraukių gamyboje. Gamintojas ir jo produktai kokybiški ir patikimi mirksiukas.gif Tiesa, teko girdėti, kad jų oro ištraukimo galia matuojama truputį kitaip nei kai kurių kitų gamintojų, todėl skaičiai neatitinka realybės... Žmonės, kurie man sakė, siūlė atsivežti Elica (ar palaukti kol jie turės prekyboje) ir pademonstruoti tai, anot jų - Elica su 1200 ištraukimu traukiašiek tiek prasčiau nei Best (taip pat vokiečių gamintojas) su 800 ištraukimu. Pati realiai nemačiau ir netikrinau, tad garantuoti teiginio pagrįstumo negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 12:48)
Elica - vokiečių gamintojas, kuris specializuojasi gartraukių gamyboje. Gamintojas ir jo produktai kokybiški ir patikimi  mirksiukas.gif Tiesa, teko girdėti, kad jų oro ištraukimo galia matuojama truputį kitaip nei kai kurių kitų gamintojų, todėl skaičiai neatitinka realybės... Žmonės, kurie man sakė, siūlė atsivežti Elica (ar palaukti kol jie turės prekyboje) ir pademonstruoti tai, anot jų - Elica su 1200 ištraukimu traukiašiek tiek prasčiau nei Best (taip pat vokiečių gamintojas) su 800 ištraukimu. Pati realiai nemačiau ir netikrinau, tad garantuoti teiginio pagrįstumo negaliu  ax.gif

nu tie skaiciai tai idomiai skamba blink.gif o del ju darbinio garso zinote ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 13:10)
nu tie skaiciai tai idomiai skamba  blink.gif  o del ju darbinio garso zinote ka nors?

darbinį garsą reikia žiūrėti pagal techninę specifikaciją - deklaruojamus decibelus (atsiželgiant į tai, kad tie decibelai nurodomi veikiant ne maksimaliu režimu).
tokios paties išvaizdos ir galingumo gartraukių garsas gali skirtis ir dvigubai. Kaina, deja, irgi.

kaip pavyzdys - Elica Tender gartraukis. Kodėl jis galvojate toks brangus? Todėl kad yra itin tylus, turi garso slopinimo sistemą.

Beveiki identiškai atrodančio ir to paties 900m3 galingumo Elica Cubekaina 2x mažesnė, bet jis pagal charaktersitikas yra dvigubai garsesnis.

Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 12:48)
Tiesa, teko girdėti, kad jų oro ištraukimo galia matuojama truputį kitaip nei kai kurių kitų gamintojų, todėl skaičiai neatitinka realybės...

vienas pardavėjas man lygiai tą patį sakė drinks_cheers.gif (gal pas tą patį buvom? biggrin.gif )
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 27 sausio 2010 - 12:28
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 13:27)
darbinį garsą reikia žiūrėti pagal techninę specifikaciją - deklaruojamus decibelus (atsiželgiant į tai, kad tie decibelai nurodomi veikiant ne maksimaliu režimu).
tokios paties išvaizdos ir galingumo gartraukių garsas gali skirtis ir dvigubai. Kaina, deja, irgi.

kaip pavyzdys - Elica Tender gartraukis. Kodėl jis galvojate toks brangus? Todėl kad yra itin tylus, turi garso slopinimo sistemą.

Beveiki identiškai atrodančio ir to paties 900m3 galingumo Elica Cubekaina 2x mažesnė, bet jis pagal charaktersitikas yra dvigubai garsesnis. 

Papildyta:
vienas pardavėjas man lygiai tą patį sakė  drinks_cheers.gif
Kad Elica galingumą nurodo neįvertinant nuostolių dėl montavimo, alkūnių ir pan.

nu nieko nesuprantu, jis mums siulo uz 400 Lt, tylesni uz aeg ir galingesni apie 900 m3 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 27, 13:29)
nu nieko nesuprantu, jis mums siulo uz 400 Lt, tylesni uz aeg ir galingesni apie 900 m3  blink.gif

o koks modelis?
Atsakyti
Merginos, iskylo klausymas: o kur isties jus planuojat ar jau turit ir kabinat virtuvinius ranksluoscius? ar apskritai atsisakot ju? g.gif

(turiu galvos skausma, kur juos "ikurdint") doh.gif
Atsakyti