Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 12:12)
bet gaištate žmogaus laiką.

Tikrai nemanau kad gaišiname, jų toks darbas (ar aš išsiklausinėjus konsultanto apie kokį tai daiktą, išsisžiūrinėjus n variantų ir nepasirinkus nė vieno išeinu, tai jau gaišinu jo laiką ? Kliento atveju - ne) jei jo kaina pateiktam projektui manęs netenkina, aš ir neprivalau užsisakyti, o jis savo ruožtu savo projekto gali ir neduoti. Nors mano meistras iš karto pabraižęs atspausdino man projektą ir davė, kad galčiau žiūrėtis galvotis ir pan.

QUOTE(justea @ 2010 01 24, 12:34)
Jeigu ne paslaptins, tai kokioje firmoje gaminates?  ax.gif

Anokia čia paslaptis, tik nežinau kaip įmonė vadinasi, žinau tik tą savivinką ir jo tel, bei kur randasi (Marijampolėje), jį rekomendavo mano meistras, sakė galima pasitikėti, gerai dirba, paskui dar pasirodo, kad mano kolegė ir gaminosi pas jį baldus tai patenkinta liksoi. O kai nuvažiavus pas jį braižėmės baldus atvažiavo moteriškė, tai sakė savo virtuvę ji tris metus brandino, projektavo ir patikėjo šiam meistrui ir liko patenkinta. Aš pati vienai draugei daviau numerį, tai jau ji ir užsisakė pas jį virtuvės baldus, nes iš visų meistrų paskaičiavo normaliausią kainą. Ot pavariau reklamą, bet kol kas nė vieno atsiliepimo blogo negirdėjau mūsų kaime apie jį , tai negaila gerai ir kalbėti apie žmogų.
Jei bus idomu galėsiu duoti jo Nr. gal ir į kitus miestus važiuoja, bent jau į Kauną, tai žinau kad medžiagų dažnai važiuoja.

O akcija tai nežinau ar furnitane g.gif Bet greičiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 24, 13:54)
Tikrai nemanau kad gaišiname, jų toks darbas (ar aš išsiklausinėjus konsultanto apie kokį tai daiktą, išsisžiūrinėjus n variantų ir nepasirinkus nė vieno išeinu, tai jau gaišinu jo laiką ? Kliento atveju - ne) jei jo kaina pateiktam projektui manęs netenkina, aš ir neprivalau užsisakyti, o jis savo ruožtu savo projekto gali ir neduoti. Nors mano meistras iš karto pabraižęs atspausdino man projektą ir davė, kad galčiau žiūrėtis galvotis ir pan.

Taip ir numaniau, kad būtent šitas mano sakinys užklius, bet nerandu žodžių kaip dar kitaip galiu išsireikšti. Va, sėdžiu aš ir mano užsakovas (įsivaizduokite, kad esu baldžius). Bendraujame dėl jo virtuvės projekto keletą savaičių. Darai daug variantų ir įvairių pasiūlymų. Užsakovas paima variantus ir išeina pas kitą baldžių jos gamintis. Kas man, projektuotojui sumokės už darbo laiką?

P.S. dabar tikiuosi akmenų krušos, bet nieko, jau šalmą užsidėjau ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 24 sausio 2010 - 13:08
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 13:05)
Taip ir numaniau, kad būtent šitas mano sakinys užklius, bet nerandu žodžių kaip dar kitaip galiu išsireikšti. Va, sėdžiu aš ir mano užsakovas (įsivaizduokite, kad esu baldžius). Bendraujame dėl jo virtuvės projekto keletą savaičių. Darai daug variantų ir įvairių pasiūlymų. Užsakovas paima variantus ir išeina pas kitą baldžių jos gamintis. Kas man, projektuotojui sumokės už darbo laiką?

P.S. dabar tikiuosi akmenų krušos, bet nieko, jau šalmą užsidėjau  ph34r.gif

Nemanau mėtyti akmenimis, aš klientas šiuo atveju ir žiūriu iš savo - kliento pusės.

Čia naujas mano virtuvės projektėlis, kuris jau toks ko man reikia :
user posted image

O čia indauja, tik rankenėles ten ne tokias darysiu

user posted image
Papildyta:
Ir kur indaujas šonas stiklinis tai toliau jau sienos nėra, ten niša ir susijungia su svetaine, tai norėjau, kad į svetainė indaujos šonas ne iš plokštės išsikištų, o stiklinis.
Beje ir spalvos ne tokios visai kaip pav. Galvoju apie bordu su pilka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeri: 24 sausio 2010 - 13:45
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 24, 10:25)
Idomumo delei pasakykite kokios dizaineriu paslaugu kainos, virtuves projektavimo atzvilgiu. Kaina taip pat daug ka lemia.
del virtuves as esu pasibraiziusi pati kaip ko noriu, jam reikia tik padaryti ir patarti kaip geriau.

man virtuves projektukas kainuos 100 lt + dar nuvykimas iki namo ir issimatavimas (1km=1lt) tai apie 50 lt dar prisides. darausi Vokej projektuka.
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 24, 12:54)
O kai nuvažiavus pas jį braižėmės baldus atvažiavo moteriškė, tai sakė savo virtuvę ji tris metus brandino, projektavo ir patikėjo šiam meistrui ir liko patenkinta.
O akcija tai nežinau ar furnitane  g.gif Bet greičiausiai.

Cia turbut apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu buvo mums fintu su juo smile.gif bet visumoj esu patenkinta. ir pasimokius tikrai kaip reikia su siuo zmogum dirbti smile.gif Daugiau klaidu nebus Zinau kaip reikai issireikalauti, ko nepadariau pirma karta nesuklysiu antra mirksiukas.gif mirksiukas.gif
ketinu svetaines sekcija darytis jo imonej . tiksliau tai daro ne jis o pas ji dirbantys zmones tongue.gif Kiek teko matyti darbu tai abu dirbantys su virtuvem daro graziai ....
Man tada labai norejosi zvilgtelti jusu projekta, ir ikisti savo trigrasi smile.gif Nes turiu pabrezti jog jis labai nori ikisti savo idejas ....nu tai db reikes pastudijuoti nors is tokios skanuotos foto labai sudetinga nu bet labai labai smalsu.... o jums su juo linkiu sekmes smile.gif as tai jau tikrai zinau kaip elgsiuosiu eidama pas ji antra karta.......
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 22, 15:46)
bet mus baldziai atkalbejo nuo viso to pasakydami, kad plyteles yra plyteles, jos ilgaamziskesnes, jos vistiek turi savo verte ir plyteliu jokia stiklo siena neatstos.  g.gif  Jei likti prie plyteliu, tada nebesuprantu kokios madingos plyteles virtuvei tarp baldu?  g.gif

Maniau kad kalbi apie mano baldziu del plyteliu biggrin.gif lotuliukas.gif Nors as jam pasipriesinau smile.gif Man kaip tik nesinorejo plyteliu smile.gif
Atsakyti
[quote=Neeri,2010 01 24, 13:54]

Anokia čia paslaptis, tik nežinau kaip įmonė vadinasi, žinau tik tą savivinką ir jo tel, bei kur randasi (Marijampolėje), jį rekomendavo mano meistras, sakė galima pasitikėti, gerai dirba, paskui dar pasirodo, kad mano kolegė ir gaminosi pas jį baldus tai patenkinta liksoi. O kai nuvažiavus pas jį braižėmės baldus atvažiavo moteriškė, tai sakė savo virtuvę ji tris metus brandino, projektavo ir patikėjo šiam meistrui ir liko patenkinta. Aš pati vienai draugei daviau numerį, tai jau ji ir užsisakė pas jį virtuvės baldus, nes iš visų meistrų paskaičiavo normaliausią kainą. Ot pavariau reklamą, bet kol kas nė vieno atsiliepimo blogo negirdėjau mūsų kaime apie jį , tai negaila gerai ir kalbėti apie žmogų.
Jei bus idomu galėsiu duoti jo Nr. gal ir į kitus miestus važiuoja, bent jau į Kauną, tai žinau kad medžiagų dažnai važiuoja.

gal butu galima kontaktus suzinoti ax.gif labai jau puiki reklama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 22, 17:02)
[size=1][/size]

drinks_cheers.gif  mažiau jūs klausykite tų baldžių (matyt, jie nėra gilūs savo srities žinovai ir riboto požiūrio). Aš per savo praktiką esu sutikusi jų įvairių nuo tiesiogine žodžio prasme "chaltūršikų", kurie dirbo bele pinigus per statybų bumą prisiplėšti iki auksarankių.
Man asmeniškai šiuo metu nelabai patinka plytelės, siūlau:
1. lietas stalviršis ir sienelė
2 .pigesnis variantas-stalviršis iš plokštės ir hpl sienutė (ji 10mm storio)
3. tarp spintelių stiklas, šlifuotas metalas, natūralus akmuo (viskas nuo interjero koncepcijos priklauso, kokią nuotaiką kuriate)
4. kaip jau minėjau, tarp spintelių esančios sienos DAŽYMAS. Suprantu, kad gali nuskambėti labai nepatikimai, bet dabar yra išrasta tokių medžiagų, kurias deda į dažus ir siena tampa tokia, lyg plytelėmis išklota.

Dekui visoms uz pasisakymus, bet siandien mane vyras taip "nudziugino" kad as nesvarstyciau kitu variantu, nes sienos jau paruostos plyteliu klijavimui, taigi... maciau vienas plyteles kurios man patiko, lygus pavirsius, tik va el mazos - 10x10, vaziuosiu dar i Iris. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 24, 16:42)
Cia turbut apie mane 
Nu buvo mums fintu su juo smile.gif  bet visumoj esu patenkinta. ir pasimokius tikrai kaip reikia su siuo zmogum dirbti smile.gif Daugiau klaidu nebus Zinau kaip reikai issireikalauti, ko nepadariau pirma karta nesuklysiu antra  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
ketinu svetaines sekcija darytis jo imonej . tiksliau tai daro ne jis o pas ji dirbantys zmones tongue.gif Kiek teko matyti darbu tai abu dirbantys su virtuvem daro graziai ....
Man tada labai norejosi zvilgtelti jusu projekta, ir ikisti savo trigrasi smile.gif  Nes turiu pabrezti  jog jis labai nori ikisti savo idejas ....nu tai db reikes pastudijuoti nors is tokios skanuotos foto labai sudetinga nu bet labai labai smalsu.... o jums su juo linkiu sekmes smile.gif as tai jau tikrai  zinau kaip elgsiuosiu eidama pas ji antra karta.......

lotuliukas.gif rimtai, visko gali būti, jei tu atėjai kai aš tuo metu sedėjau pas jį tongue.gif Ot mažas tas mūsų kaimas.
Man tai kaip tik jis lyg ir norėtų ką pasakyti , kai aš šio ar to užsimanau, ale patyli, tai sakiau paskui, kad sakytų jei kas nie taip tongue.gif O jei( ką parašyk tuos jo niuansus kad žinočiau ir aš kaip elgtis su juo (Į AŽ biggrin.gif ) ax.gif Ir dėl projektuko lauksiu pastebėjimų bigsmile.gif

QUOTE(jolitukas80 @ 2010 01 24, 17:06)

gal butu galima kontaktus suzinoti  ax.gif  labai jau puiki reklama thumbup.gif

lotuliukas.gif kaip ir minėjau ant savo kailio iki galo dar nepatyrus kas per meistras, bet aplinkiniai kalba ir man viskas kol kas čiki klojasi tpfu tpfu tpfu lotuliukas.gif Parašykit į AŽ jei reik Nr, įmesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2010 01 19, 22:44)
Sveikos merginos,
Skaitinėjau ne vieną temą apie vitruvės baldus, bet pavargau jau ieškoti man šiuo metu rūpimo klausimo:
Kokį geriausiai daryti pakabinamų spintelių gylį? Kažkur skaičiau, kad 30 cm, bet vyras sako, kad 40 cm, o man atrodo, kad lyg daugoka g.gif ? Kiek pas jus?

Jei nevelu ,tai darykite 30 ,40 jau per gilios, vistiek pats galas liks nepanaudotas . Mes visad gaminam 29.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 19, 21:13)
siūlau neskubėti ir skylių netaisyt -
pažiūrėkite realiai pas vienus, kitus, pasimatuokite.
Man pvz 86cm stalviršio aukščio pilnai pakanka! Ūgis panašus smile.gif

labai persiprašau, pasimatavau savaitgalį - vistik pas mane virtuvėje stalviršio aukštis 91cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 19, 20:13)
siūlau neskubėti ir skylių netaisyt -
pažiūrėkite realiai pas vienus, kitus, pasimatuokite.
Man pvz 86cm stalviršio aukščio pilnai pakanka! Ūgis panašus smile.gif

Virtuvinių spintelių aukštis nuo 85 - 90cm.
Atsakyti