QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 12:12)
bet gaištate žmogaus laiką.
Tikrai nemanau kad gaišiname, jų toks darbas (ar aš išsiklausinėjus konsultanto apie kokį tai daiktą, išsisžiūrinėjus n variantų ir nepasirinkus nė vieno išeinu, tai jau gaišinu jo laiką ? Kliento atveju - ne) jei jo kaina pateiktam projektui manęs netenkina, aš ir neprivalau užsisakyti, o jis savo ruožtu savo projekto gali ir neduoti. Nors mano meistras iš karto pabraižęs atspausdino man projektą ir davė, kad galčiau žiūrėtis galvotis ir pan.
QUOTE(justea @ 2010 01 24, 12:34)
Jeigu ne paslaptins, tai kokioje firmoje gaminates?
Anokia čia paslaptis, tik nežinau kaip įmonė vadinasi, žinau tik tą savivinką ir jo tel, bei kur randasi (Marijampolėje), jį rekomendavo mano meistras, sakė galima pasitikėti, gerai dirba, paskui dar pasirodo, kad mano kolegė ir gaminosi pas jį baldus tai patenkinta liksoi. O kai nuvažiavus pas jį braižėmės baldus atvažiavo moteriškė, tai sakė savo virtuvę ji tris metus brandino, projektavo ir patikėjo šiam meistrui ir liko patenkinta. Aš pati vienai draugei daviau numerį, tai jau ji ir užsisakė pas jį virtuvės baldus, nes iš visų meistrų paskaičiavo normaliausią kainą. Ot pavariau reklamą, bet kol kas nė vieno atsiliepimo blogo negirdėjau mūsų kaime apie jį , tai negaila gerai ir kalbėti apie žmogų.
Jei bus idomu galėsiu duoti jo Nr. gal ir į kitus miestus važiuoja, bent jau į Kauną, tai žinau kad medžiagų dažnai važiuoja.
O akcija tai nežinau ar furnitane Bet greičiausiai.