Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Invincible @ 2010 01 22, 15:46)
po to siena dengti tokia pat medziaga kaip stalvirsis (tai butu tam skirta medziaga), bet mus baldziai atkalbejo nuo viso to pasakydami, kad plyteles yra plyteles, jos ilgaamziskesnes, jos vistiek turi savo verte ir plyteliu jokia stiklo siena neatstos.  g.gif 

kyla įtarimas, kad baldininkai be praktikos, maniškis prieš gerus metus be jokio spyriojimosi klijavo prie sienos plokštę ( priderinta prie stalviršio), sujungimus hermetizavivo silikonu ir ramia širdim naudojamės virtuve. Valgį gaminam pilnu tempu, priežiūra tokia pati kaip ir stalviršių ar spintelių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 22, 14:45)
Merginos, norime issirinkti plyteles virtuveje ant sienos, tarp baldu, as noriu mazyciu plyteliu, berods 10x10, bet vyrui vienoj plyteliu parduotuvej pasake, kad dabar jau nemadoje tos mazos plyteles, kad visi deda didesnes, standartines...  blink.gif  kiek tame tiesos mamytes?

pirmiausia, priklauso nuo to, kokio stiliaus virtuve jus kuriate
tos pacios 10x10 keramines grubios teksturos plyteles tiks klasikinei virtuvei, o pvz. stiklines - moderniai ax.gif .
o ka jus darysite pasak pardaveju su "dabar madingomis", kai ir tos "taps nebemadingos", keisite apdaila kas 2-3 metai?

Mano asmenine nuomone nera didesnes klaidos, kaip rinktis madinga produkta, kuris bus naudojamas kaip ilgalaikis (cia gi ne kojines ar batai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 sausio 2010 - 17:08
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 22, 16:02)
[4. kaip jau minėjau, tarp spintelių esančios sienos DAŽYMAS. Suprantu, kad gali nuskambėti labai nepatikimai, bet dabar yra išrasta tokių medžiagų, kurias deda į dažus ir siena tampa tokia, lyg plytelėmis išklota.

Tikrai nenuostabu, bent jau man. Nes pati pasirinkau šį variantą, bus dažomos visos virtuvės sienos tokiais dažais, kad ant jų vandenį kibirais gali pilti ir nubėgs kaip nuo stiklo ax.gif Vonioje viena siena ir dažėme specialiais dekoratyviniais dažais kurie visai nebijo drėgmės ir vanduo nesigeria į sienas.
O ką kalba meistrai, tai visi kalba kaip jiems patogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 22, 17:28)
Tikrai nenuostabu, bent jau man. Nes pati pasirinkau šį variantą, bus dažomos visos virtuvės sienos tokiais dažais, kad ant jų vandenį kibirais gali pilti ir nubėgs kaip nuo stiklo  ax.gif Vonioje viena siena ir dažėme specialiais dekoratyviniais dažais kurie visai nebijo drėgmės ir vanduo nesigeria į sienas.
O ką kalba meistrai, tai visi kalba kaip jiems patogiau  doh.gif

Yra štai tokių dažų , raštas venecija, jie net spindi, specialiu vašku užvaškuoti , tai nebijo nei dregmės, galima šlapiu skuduru valyti ir nenusitrina spalva

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 22, 15:45)
Merginos, norime issirinkti plyteles virtuveje ant sienos, tarp baldu, as noriu mazyciu plyteliu, berods 10x10, bet vyrui vienoj plyteliu parduotuvej pasake, kad dabar jau nemadoje tos mazos plyteles, kad visi deda didesnes, standartines...  blink.gif  kiek tame tiesos mamytes?

Mažytės plytelės didina erdvę. Mažesnėje virtuvėje, vonioje patartina klijuoti mažas, šviesias, blizgias plyteles. 4u.gif Be to dar ir skonio reikalas. Man gražu.

O jūsų pavyzdyje klasikinė ar moderni virtuvė? Kodėl modernioms netinka? O gal visai nieko žiūrėtųsi? g.gif

Ir kokia dar mada? Ar daromės tam, kad mums gražu ir jauku būtų, ar tam, kad madingi būtume. Jei dėl mados, tai nespėsime keisti interjero. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelle: 22 sausio 2010 - 18:15
atejau pasipasakoti apie savo pirma susitikima su baldziumi.
nu ka as zinau, siaip ji mums rekomensavo MB pusbrolis, kuris gamina baldus ikea ir kitoms didelems baldu kompanijoms, ale tas baldzius labai gerai daro ir mums dar kaina suderino su juo, kad kuo maziau pinigu nuplestu, bet man jis nepatiko, pirmas dalykas, tai kad as atejus jam viska aiskinu, kas cia turi buti ir kaip turi buti, pati nelabai suprantu tu dalyku, bet jis manes aplamai net nepataiso ir nepasako, kad gal va taip geriau ar anaip geriau. Pasakiau, kad noriu lakuotos plokstes, na mdf ar kaip ji ten vadinasi, bet viename salone esu girdejusi apie tokia pvc, kuri yra kazkaip padaryta, kad jei ta laka ir numusi su kokiu daiktu, tai nesimatys, kad ta spalva pasikeite, na jei mdf nudauzi, tai jau matosi is po juodos pvz plokstes, kazkoks kitos slapvos ibrezimas, o jis man sako, ai nu jo, tiksliai, juk yra tokia, galima is tokios daryt, po to del mechanizmu siulo paprastus be jokio suletinto nusileidimo, paklausiau kada jis pabraizys man brezini, tai sako, nu kai ikvepimas bus, gal antradieni, nu nezinau, per letas jis man, jokiu sprendimu nepasiule, nu nieko doh.gif cia gal taip turi buti? sakiau skambinsiu tiems, kur Krisss daresi virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 24, 11:36)
atejau pasipasakoti apie savo pirma susitikima su baldziumi.
nu ka as zinau, siaip ji mums rekomensavo MB pusbrolis, kuris gamina baldus ikea ir kitoms didelems baldu kompanijoms, ale tas baldzius labai gerai daro ir mums dar kaina suderino su juo, kad kuo maziau pinigu nuplestu, bet man jis nepatiko, pirmas dalykas, tai kad as atejus jam viska aiskinu, kas cia turi buti ir kaip turi buti, pati nelabai suprantu tu dalyku, bet jis manes aplamai net nepataiso ir nepasako, kad gal va taip geriau ar anaip geriau. Pasakiau, kad noriu lakuotos plokstes, na mdf ar kaip ji ten vadinasi, bet viename salone esu girdejusi apie tokia pvc, kuri yra kazkaip padaryta, kad jei ta laka ir numusi su kokiu daiktu, tai nesimatys, kad ta spalva pasikeite, na jei mdf nudauzi, tai jau matosi is po juodos pvz plokstes, kazkoks kitos slapvos ibrezimas, o jis man sako, ai nu jo, tiksliai, juk yra tokia, galima is tokios daryt, po to del mechanizmu siulo paprastus be jokio suletinto nusileidimo, paklausiau kada jis pabraizys man brezini, tai sako, nu kai ikvepimas bus, gal antradieni, nu nezinau, per letas jis man, jokiu sprendimu nepasiule, nu nieko  doh.gif  cia gal taip turi buti? sakiau skambinsiu tiems, kur Krisss daresi virtuve.

Šiaip jau į tavo klausimą atsakymas jau pradžioje, kažkas rekomendavo, kažkas suderino, tai ko jam plėšytis, ko jam skubėti už minimalų uždarbį tongue.gif Nors kita vertus, gal toks žmogus. Trečia, dabar meistrai tik klauso ir linksi galva, dažnas nepataria, net nesikiša, nori to - bus tas, ano - bus anas, aš net savo baldžiui vis sakau, ar taip geriau ar taip, tada jau pasako, o taip sako, kad nenori kištis, kad paskui nebūtų priekaištų, bet aš liepiau jam man patarti, pasakiau, kad aš juk negaminu virtuvių ir nežinau kaip geriau, ar kas geriau, tada parodė ir jis iniciatyvos.
Bet jei jau tau šitaip visą laiką reiks bendrauti su žmogumi, kol braižys, derinsit, tai gal geriau kito pasieškoti g.gif
Mano meistriukas, tai kantriai su manim prieš kelias dienas beveik tris valandas vakare perdarinėjo mano virtuvini projektą, dabar turiu tai ką noriu, tik iki galo dar kainą suderinti reikia. Beje, dabar blumo furnitūrai akcija 40proc. apsimoka pirkti. Kiti meistrai tyli šiknas suraukę ir nepasako apie šią akciją, arba sakosi, kad nieko nežino, o mano meistras iš karto man pasakė, tai skubėsim tą furnitūrą išsirinkti, kad užsakytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 24, 12:44)
Mano meistriukas, tai kantriai su manim prieš kelias dienas beveik tris valandas vakare perdarinėjo mano virtuvini projektą, dabar turiu tai ką noriu, tik iki galo dar kainą suderinti reikia. Beje, dabar blumo furnitūrai akcija 40proc. apsimoka pirkti. Kiti meistrai tyli šiknas suraukę ir nepasako apie šią akciją, arba sakosi, kad nieko nežino, o mano meistras iš karto man pasakė, tai skubėsim tą furnitūrą išsirinkti, kad užsakytų  ax.gif

o cia Furnitare akcija?
tai va, noreciau ir as kazkokios iniciatyvos is jo, noreciau, kad jis butu pilnas nauju ideju ir sumanymu, o dabar is pirmo karto ji stumti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 24, 12:49)
o cia Furnitare akcija?
tai va, noreciau ir as kazkokios iniciatyvos is jo, noreciau, kad jis butu pilnas nauju ideju ir sumanymu, o dabar is pirmo karto ji stumti reikia  doh.gif

Nors ant dizainerių daug kas "varo", tačiau va būtent, jūsų situacijoje interjero dizaineris gali pasiūlyti virtuvės projektą, kuris atitiktų funkcinius ir estetinius reikalavimus (be abejo su visais patarimais). Gavusi vizualizaciją ir techninį brėžinį "praeinate" su projektu per keletą baldininkų, ir tas, kuris pasiūlo jums geriausią kainą arba atrodo geriausias savo srities meistras, pas tą ir gaminatės. Dabar gi jūs kaip ir "pririšta". Išsikvietėt baldžių, jis jums darys virtuvės projektą ir gaminsitės pas jį. Aišku jūsų teisė gavus projektą nesigaminti, bet gaištate žmogaus laiką.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 13:12)
Nors ant dizainerių daug kas "varo", tačiau va būtent, jūsų situacijoje interjero dizaineris gali pasiūlyti virtuvės projektą, kuris atitiktų funkcinius ir estetinius reikalavimus (be abejo su visais patarimais). Gavusi vizualizaciją ir techninį brėžinį "praeinate" su projektu per keletą baldininkų, ir tas, kuris pasiūlo jums geriausią kainą arba atrodo geriausias savo srities meistras, pas tą ir gaminatės. Dabar gi jūs kaip ir "pririšta". Išsikvietėt baldžių, jis jums darys virtuvės projektą ir gaminsitės pas jį. Aišku jūsų teisė gavus projektą nesigaminti, bet gaištate žmogaus laiką.

na as nevarau ant dizaineriu mirksiukas.gif tik kazkaip dar pati verciuosi savomis idejomis su buto irengimu, sutinku, kad dizaineris gali padaryti vizualizacijas virtuves, bet is kitos puses, juk tai pacio baldziaus darbas viska suprojektuoti ir pateikti savo klientui, jei mums patiks gaminsim, o jei nepatiks tai nesigaminsim, todel jis ir turi buti geras ir inovatoriskas savo srityje, kad daugiau klienturos pritrauktu.
Idomumo delei pasakykite kokios dizaineriu paslaugu kainos, virtuves projektavimo atzvilgiu. Kaina taip pat daug ka lemia.
del virtuves as esu pasibraiziusi pati kaip ko noriu, jam reikia tik padaryti ir patarti kaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 24, 12:44)
Mano meistriukas, tai kantriai su manim prieš kelias dienas beveik tris valandas vakare perdarinėjo mano virtuvini projektą, dabar turiu tai ką noriu, tik iki galo dar kainą suderinti reikia. Beje, dabar blumo furnitūrai akcija 40proc. apsimoka pirkti. Kiti meistrai tyli šiknas suraukę ir nepasako apie šią akciją, arba sakosi, kad nieko nežino, o mano meistras iš karto man pasakė, tai skubėsim tą furnitūrą išsirinkti, kad užsakytų  ax.gif
\

Jeigu ne paslaptins, tai kokioje firmoje gaminates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2010 01 24, 13:34)
\

Jeigu ne paslaptins, tai kokioje firmoje gaminates?  ax.gif

man ir idomu pasidare bigsmile.gif
Atsakyti