QUOTE(Lineta* @ 2010 01 24, 11:36)
atejau pasipasakoti apie savo pirma susitikima su baldziumi.
nu ka as zinau, siaip ji mums rekomensavo MB pusbrolis, kuris gamina baldus ikea ir kitoms didelems baldu kompanijoms, ale tas baldzius labai gerai daro ir mums dar kaina suderino su juo, kad kuo maziau pinigu nuplestu, bet man jis nepatiko, pirmas dalykas, tai kad as atejus jam viska aiskinu, kas cia turi buti ir kaip turi buti, pati nelabai suprantu tu dalyku, bet jis manes aplamai net nepataiso ir nepasako, kad gal va taip geriau ar anaip geriau. Pasakiau, kad noriu lakuotos plokstes, na mdf ar kaip ji ten vadinasi, bet viename salone esu girdejusi apie tokia pvc, kuri yra kazkaip padaryta, kad jei ta laka ir numusi su kokiu daiktu, tai nesimatys, kad ta spalva pasikeite, na jei mdf nudauzi, tai jau matosi is po juodos pvz plokstes, kazkoks kitos slapvos ibrezimas, o jis man sako, ai nu jo, tiksliai, juk yra tokia, galima is tokios daryt, po to del mechanizmu siulo paprastus be jokio suletinto nusileidimo, paklausiau kada jis pabraizys man brezini, tai sako, nu kai ikvepimas bus, gal antradieni, nu nezinau, per letas jis man, jokiu sprendimu nepasiule, nu nieko
cia gal taip turi buti? sakiau skambinsiu tiems, kur Krisss daresi virtuve.
Šiaip jau į tavo klausimą atsakymas jau pradžioje, kažkas rekomendavo, kažkas suderino, tai ko jam plėšytis, ko jam skubėti už minimalų uždarbį
Nors kita vertus, gal toks žmogus. Trečia, dabar meistrai tik klauso ir linksi galva, dažnas nepataria, net nesikiša, nori to - bus tas, ano - bus anas, aš net savo baldžiui vis sakau, ar taip geriau ar taip, tada jau pasako, o taip sako, kad nenori kištis, kad paskui nebūtų priekaištų, bet aš liepiau jam man patarti, pasakiau, kad aš juk negaminu virtuvių ir nežinau kaip geriau, ar kas geriau, tada parodė ir jis iniciatyvos.
Bet jei jau tau šitaip visą laiką reiks bendrauti su žmogumi, kol braižys, derinsit, tai gal geriau kito pasieškoti
Mano meistriukas, tai kantriai su manim prieš kelias dienas beveik tris valandas vakare perdarinėjo mano virtuvini projektą, dabar turiu tai ką noriu, tik iki galo dar kainą suderinti reikia. Beje, dabar blumo furnitūrai akcija 40proc. apsimoka pirkti. Kiti meistrai tyli šiknas suraukę ir nepasako apie šią akciją, arba sakosi, kad nieko nežino, o mano meistras iš karto man pasakė, tai skubėsim tą furnitūrą išsirinkti, kad užsakytų