Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Krisss, tas tapetas tai tikrai cia labai labai tinka! thumbup.gif Man tavo virtuvytes stilius labai skandinaviska stiliu primena - toks tarpinis stilius tarp moderno ir klasikos thumbup.gif Tiesa, o kas projektuka sukure - ta firma, ar gal pati? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2009 12 30, 11:22)
Krisss, tas tapetas tai tikrai cia labai labai tinka! thumbup.gif Man tavo virtuvytes stilius labai skandinaviska stiliu primena - toks tarpinis stilius tarp moderno ir klasikos thumbup.gif  Tiesa, o kas projektuka sukure - ta firma, ar gal pati? mirksiukas.gif

Na šiaip visų laurų prisiimti negaliu pati.. Pirminis variantas buvo mano, paskui merginos iš šitos temos pametėjo minčių.. ir dar baldininkas kuris gamino baldus mestelėjo mintį dėl vienos spintelės.. tai šiaip kaip ir bendras projektas..
O tapetas čia ir liks.. tik reikės jį priklijuotii ir stiklas turėtų po naujų būti.. pasirodysim po visko..

Dar kartą didelis ačiū.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 12:23)
Na šiaip visų laurų prisiimti negaliu pati.. Pirminis variantas buvo mano, paskui merginos iš šitos temos pametėjo minčių.. ir dar baldininkas kuris gamino baldus mestelėjo mintį dėl vienos spintelės.. tai šiaip kaip ir bendras projektas..
O tapetas čia ir liks.. tik reikės jį priklijuotii ir stiklas turėtų po naujų būti.. pasirodysim po visko..

Dar kartą didelis ačiū..  mirksiukas.gif

Labai grazi jusu virtuve. As noreciau paklausti, kur jus uzsakinejot stikla tarp spinteliu?
Atsakyti
Krisss, labai grazi virtuvyte wub.gif thumbup.gif firma sudomino ax.gif greitu laiku reiks ir mums darytis baldus, bet virtuves planas toks ne lb patogus isdestyt ka nors doh.gif
Atsakyti
Man irgi pasakiskai grazus Krisss virtuves baldai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:28)
Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man..  blush2.gif
Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma..  doh.gif
user posted image

Gražu mirksiukas.gif
O kokio aukšio viršutinės spintelės pas jus?
Atsakyti
Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj smile.gif

p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 17:12)
p.s projektavome ne patys, jau pirkome su tokia virtuve, ir kaip jau minėjau, pradžioje virtuvė patiko mažiausiai....

nu man tai smagi atrodo labai - gal grindys ir medines zaluzes susildo aplinka, todel visai neatrodo saltai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 17:14)
nu man tai smagi atrodo labai - gal grindys ir medines zaluzes susildo aplinka, todel visai neatrodo saltai  schmoll.gif

Na kai sujungi apšvietimą, tada tikrai pakankamai jaukiai atrodo ir apskritai man čia taip patogiai viskas sudėstyta smile.gif
Tik va patarimas mamoms su mažais vaikais-nedėti spintelių su stiklo durelėm, nes valyti reikia 3kart dienoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 12 30, 16:12)
Sveikos, parodysiu ir mūsų virtuvę, manau daugumai nepatiks dėl šaltumo įspūdžio, man pradžioje nepatiko juodos-baltos derinys, lyg nebūtų gyvumo, bet apsitačius viskas tvarkoj smile.gif

user posted image

freimule, nesuprantu, kodel turetu buti saltumo ispudis, jei sienos - siltos kremines, grindys, zaliuzes - rudos? Atrodo netgi labai thumbup.gif O jeigu norisi kazkokiu spalvu, tai galima virs baro ant sienos gal koki paveiksla pakabint mirksiukas.gif Tiesa, gal galetum nufotografuoti savo virtuve is kitos puses - t.y. taip, kad matytusi, kaip ten tas baras nuo saldytuvo puses atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2009 12 30, 18:55)
freimule, nesuprantu, kodel turetu buti saltumo ispudis, jei sienos - siltos kremines, grindys, zaliuzes - rudos? Atrodo netgi labai thumbup.gif O jeigu norisi kazkokiu spalvu, tai galima virs baro ant sienos gal koki paveiksla pakabint mirksiukas.gif Tiesa, gal galetum nufotografuoti savo virtuve is kitos puses - t.y. taip, kad matytusi, kaip ten tas baras nuo saldytuvo puses atrodo? blush2.gif

Ačiū už gerą įvertinimą mirksiukas.gif Sienos tai baltos, apšvietimas tokį įspūdį sudaro ir foto apskritai kažkokia patamsinta... Apie paveikslą jau galvojom, bet turbūt kabinsiu didelį laikrodį savos gamybos-dekupažintą...
Ok, nufotkinsiu, bet gal rytoj, pakrausiu bateriją fotiko ir apsitvarkysiu bardaką, nes jau ruošiames naujiesiems, tai.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Visu pirma noriu pasakyti, kad visu virtuves labai grazios, o pamacius Krisss virtuvele is viso ohmy.gif wub.gif netekau amo, kaip sakoma... taip grazu...
Mes taip pat bandome isikurti savo virtuvele, susidureme su tokia problema. Dujininkas pasake, kad negalima slepti duju skaitliuku! blink.gif g.gif Kaip yra pas jus? Ar slepiate juos ar ne? Slepimas - yra idejimas i spintute. Sake, galima uz tai gauti bauda g.gif Kazin kiek tame tiesos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 30 gruodžio 2009 - 22:11