Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 21, 11:25)
Merginos, patarkite man del stalvirsio-pirmadieni atvaziuoja meistras ji ismatuoti, kur daryti granitinio stalvirsio sujungima-prie kaitlentes ar kampuose?Viename kampe bus salia kriaukle, gal geriau prie kaitlentes?Nors brangiau iseis, bet man rodos geriau, gal kas daretes is granito?Aciu 4u.gif

Aš granitinį dėjau, bet pagrindinis reikalavimas buvo, kad be sujungimų būtų, tai ilgai akmenį "medžiojau". O koks ilgis pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 01 21, 12:29)
Aš granitinį dėjau, bet pagrindinis reikalavimas buvo, kad be sujungimų būtų, tai ilgai akmenį "medžiojau". O koks ilgis pas tave?

Na, kazin ar pas mane imanoma isvis be sujungimo padaryt, jei virtuvinis U formos? g.gif Viso stalvirsio ilgis 4,3metro.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 21, 11:13)
na jei paziuretum pas mus albume i 1auksto isplanavima, tai ten visur bus plyteles isskyrus: valgomasis, svetaine, kambarys.
o jei visi tie nusipjauste galiukai sueitu i musu skalbykles kambariuka? gal tada normaliai, t.y. neissimestu daug...

na, nzn. kiek teko matyt kaip klijuoja plyteles, tai klijuoja tik tas kuriu yra nupjauta tik viena briauna. o jei jos dvi, tai tokiu jau nebenaudoja...
bet gal cia nuo meistro priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 21, 09:38)
na, nzn. kiek teko matyt kaip klijuoja plyteles, tai klijuoja tik tas kuriu yra nupjauta tik viena briauna. o jei jos dvi, tai tokiu jau nebenaudoja...
bet gal cia nuo meistro priklauso  g.gif

as zalia tame visame, tai ir klausineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 21, 11:42)
na mes irgi klijuotume jas ne vien virtuvej, o ir kolidoriui, tambure, drabuzinej, wc, laiptinej tai bendroj sumoj gaunasi apie 45 kv.m., bet kas mane gasdina, tai pvz kolidoriui plotis 1,3 metro... tai kaip atrodys tokios vietos...  g.gif

pas mus holas tik 1.6m atrodo normaliai - dvi sveikos, o viena pjovėsi plytelė.

QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 21, 12:25)
Merginos, patarkite man del stalvirsio-pirmadieni atvaziuoja meistras ji ismatuoti, kur daryti granitinio stalvirsio sujungima-prie kaitlentes ar kampuose?Viename kampe bus salia kriaukle, gal geriau prie kaitlentes?Nors brangiau iseis, bet man rodos geriau, gal kas daretes is granito?Aciu 4u.gif

Pas mane bus vientisas granito stalviršis. Jei virtuvė būtų buvus kampu, tai susjungimus kampuose daryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 21, 12:09)
pas mus holas tik 1.6m atrodo normaliai - dvi sveikos, o viena pjovėsi plytelė.

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, norime issirinkti plyteles virtuveje ant sienos, tarp baldu, as noriu mazyciu plyteliu, berods 10x10, bet vyrui vienoj plyteliu parduotuvej pasake, kad dabar jau nemadoje tos mazos plyteles, kad visi deda didesnes, standartines... blink.gif kiek tame tiesos mamytes?
Apie mazytes plyteles, kalbu apie tokias:
user posted image
Atleiskite, jei cia kazkieno is forumo mamyciu virtuve imeciau, man ji labai grazi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 22, 15:45)
Merginos, norime issirinkti plyteles virtuveje ant sienos, tarp baldu, as noriu mazyciu plyteliu, berods 10x10, bet vyrui vienoj plyteliu parduotuvej pasake, kad dabar jau nemadoje tos mazos plyteles, kad visi deda didesnes, standartines...  blink.gif  kiek tame tiesos mamytes?
Apie mazytes plyteles, kalbu apie tokias:

Atleiskite, jei cia kazkieno is forumo mamyciu virtuve imeciau, man ji labai grazi  wub.gif  4u.gif

Taip, manau, tai ką jums pasakė pardavėjai, yra tiesa. Reikalas tas, kad vieni mėgsta virtuvės "virtuviškas", tokias labai "jaukias", o jaukumo, buitiškumo suteikia nedidelės plytelės-10x10cm, kaip jūsų pavyzdyje, prieskonių, virtuvės įrankių (samčių, mentelių, pirštinių) demonstravimas. Toks variantas tinka kai virtuvė atskirai nuo gyvenamojo kambario.
Kiti mėgsta tokias "ledines" virtuves, kurios tarsi primena "sekcijas", sujungtos su gyvenamuoju kambariu ir tokias plytelės 10x10 dekoravimui netinka stilistiškai, nes duoda tokį "virtuviškumą". Tikiuosi, aiškiai išreiškiau mintį.

Kadangi LT dabar daug kur virtuvė sujungta su virtuve, mažosios plytelės yra "išstumtos".

P.S. dar galiu patarti dažyti sieną tarp stalviršio ir spintelių trinčiai ir drėgmei atspariais dažais (gamina tokius, neišsigaskite).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 22 sausio 2010 - 14:57
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 22, 15:56)

Taip, manau, tai ką jums pasakė pardavėjai, yra tiesa. Reikalas tas, kad vieni mėgsta virtuvės "virtuviškas", tokias labai "jaukias", o jaukumo, buitiškumo suteikia nedidelės plytelės-10x10cm, kaip jūsų pavyzdyje, prieskonių, virtuvės įrankių (samčių, mentelių, pirštinių) demonstravimas. Toks variantas tinka kai virtuvė atskirai nuo gyvenamojo kambario.
Kiti mėgsta tokias "ledines" virtuves, kurios tarsi primena "sekcijas", sujungtos su gyvenamuoju kambariu ir tokias plytelės 10x10 dekoravimui netinka stilistiškai, nes duoda tokį "virtuviškumą". Tikiuosi, aiškiai išreiškiau mintį.

Kadangi LT dabar daug kur virtuvė sujungta su virtuve, mažosios plytelės yra "išstumtos".

P.S. dar galiu patarti dažyti sieną tarp stalviršio ir spintelių trinčiai ir drėgmei atspariais dažais (gamina tokius, neišsigaskite).

Sorry merginos, nu ir sumaliau "virtuvė sujungta su virtuve" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na, turėjau omeny, kad virtuvė sujungta su gyvenamuoju kambariu.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 22, 16:36)
[size=1][/size]
Sorry merginos, nu ir sumaliau "virtuvė sujungta su virtuve"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, turėjau omeny, kad virtuvė sujungta su gyvenamuoju kambariu.

Taip, as supratau Jus, aciu 4u.gif Man taip pat ne prie sirdies visi tie samciu apkorvimai, buitines technikos sukrovimai ant stalvirsiu... as kalbejau butent apie plyteles. Na, mes taip pat svarsteme varianta - stikla deti ant sienos, po to siena dengti tokia pat medziaga kaip stalvirsis (tai butu tam skirta medziaga), bet mus baldziai atkalbejo nuo viso to pasakydami, kad plyteles yra plyteles, jos ilgaamziskesnes, jos vistiek turi savo verte ir plyteliu jokia stiklo siena neatstos. g.gif Jei likti prie plyteliu, tada nebesuprantu kokios madingos plyteles virtuvei tarp baldu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 22 sausio 2010 - 15:49
QUOTE(Invincible @ 2010 01 22, 16:46)
bet mus baldziai atkalbejo nuo viso to pasakydami, kad plyteles yra plyteles, jos ilgaamziskesnes, jos vistiek turi savo verte ir plyteliu jokia stiklo siena neatstos.  g.gif 

jei tik tokia priežastis...
Sakyčiau jūsų baldžiai nėra labai objektyvūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 22, 16:54)
jei tik tokia priežastis...
Sakyčiau jūsų baldžiai nėra labai objektyvūs wink.gif

drinks_cheers.gif mažiau jūs klausykite tų baldžių (matyt, jie nėra gilūs savo srities žinovai ir riboto požiūrio). Aš per savo praktiką esu sutikusi jų įvairių nuo tiesiogine žodžio prasme "chaltūršikų", kurie dirbo bele pinigus per statybų bumą prisiplėšti iki auksarankių.
Man asmeniškai šiuo metu nelabai patinka plytelės, siūlau:
1. lietas stalviršis ir sienelė
2 .pigesnis variantas-stalviršis iš plokštės ir hpl sienutė (ji 10mm storio)
3. tarp spintelių stiklas, šlifuotas metalas, natūralus akmuo (viskas nuo interjero koncepcijos priklauso, kokią nuotaiką kuriate)
4. kaip jau minėjau, tarp spintelių esančios sienos DAŽYMAS. Suprantu, kad gali nuskambėti labai nepatikimai, bet dabar yra išrasta tokių medžiagų, kurias deda į dažus ir siena tampa tokia, lyg plytelėmis išklota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 22 sausio 2010 - 16:03