Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 20, 15:59)
Staljuostė (jei neklystu)  ax.gif Pas mane irgi taip pat: ir gražu, ir patogu  biggrin.gif

na kažkaip panašiai ir sakė, kad vadinasi drinks_cheers.gif tikiuosi ir man bus patogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 15:13)
merginos kitas klausimas, o jus geriat namie is krano vandeni? ka galvojat apie tuos vandens filtrus su papildomu kraniuku? brangus jie, bet as manau, kad visai gerai gal, nu ir sriuboms ir viskam, juk bambalio pastoviai nepirksi is pardes, o ka ten nusiperki irgi neaisku  g.gif

Mes paistatėm tą osmosinį vandens filtrą. Bus du maišytuvai - vienas su paprastu gręžinio vandeniu (kuris ir šiaip jau eis per du filtrus), o kitas geriamas .... Nors padarę tyrimus ir parinkę reikalingus filtrus teigė, kad vanduo ir taip jau bus pakankamai geras gerti tiesiai iš krano, bet kadangi turiu vaiką, o jam niekad neduočiau paprasto, nevirinto gręžinio vandens, tai nusprendėm statyti geriamo vandens filtrą ax.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 16:24)
dar klausimas, kokio ismatavimo grindu plyteles dejote virtuveje? Mums dilema - pirkti 45x45, ar 60x60  g.gif

Pas mus 60x60 blush2.gif man asmeniškai kuo didesnė, tai gražiau blush2.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 16:56)
kiek supratau geriausios akmens mases kriakles yra FRANKE, ale kur ju Kaune isigyti, kur buna? senukuose tipo?

Neb8tinai geriausios smile.gif kiti sako kad Blanco plautuvės geresnė, na bet jų kainos dvigubos nei Franke doh.gif
Geriausios Franke kainos Tavyde (iš patirties sakau), dar Muresta, Celsis jomis prekiauja

QUOTE(ssauleno @ 2010 01 20, 00:47)
Man aktualu ar pirma reikia grindis tvarkyti ar plytelemis sienas apklijuoti? Mes galvojam deti linoleuma arba medines grindis...plyteliu prisibijau del mazes.
Tai gi svarstau, jei plyteles mum sake ateis klijuot, kai bus baldai, tai paskui to linoleumo nepakisi po baldais g.gif

blink.gif O jūs pirma grindis dedat, ar lovą, spintą ir kitus baldus statot? blink.gif Manau net klausimas nekyla - dažomos sienos, klojamos grindys (kokios ir kur bebūtų), o tada statomi visi baldai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2010 01 19, 22:44)
Sveikos merginos,
Skaitinėjau ne vieną temą apie vitruvės baldus, bet pavargau jau ieškoti man šiuo metu rūpimo klausimo:
Kokį geriausiai daryti pakabinamų spintelių gylį? Kažkur skaičiau, kad 30 cm, bet vyras sako, kad 40 cm, o man atrodo, kad lyg daugoka g.gif ? Kiek pas jus?

pakabinamų spintelių gylio standartas 300-350 mm su durelėmis. jei darytumėt didesnį gylį - lenkdamiesi prie stalviršio nusidaužtumėt kaktą į pakabinamas spinteles smile.gif tikrai, daugiau kaip 350 mm nerekomenduojama, nebent analogiškai platinti stalviršio gylį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 20, 17:18)
Pas mus 60x60  blush2.gif  man asmeniškai kuo didesnė, tai gražiau  blush2.gif

o koks patalpos dydis? man norisi irgi 60x60 plyteliu, bet bijau, kad negraziai atrodys... pas mus nedideles erdves... as kazkaip isivaizduoju, kad tokios dideles plyteles tik erdviose vietose liuksiskai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 20, 22:33)
o koks patalpos dydis? man norisi irgi 60x60 plyteliu, bet bijau, kad negraziai atrodys... pas mus nedideles erdves... as kazkaip isivaizduoju, kad tokios dideles plyteles tik erdviose vietose liuksiskai atrodo  ax.gif

na pas mus šiaip bendra erdvė su valgomuoju ir svetaine, tai išeina apie 70kv.m biggrin.gif bet dėta akmens masės plytelės būtent virtuvės zonoj, tai apie 13kv.m. kažkur
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 20, 20:18)
blink.gif  O jūs pirma grindis dedat, ar lovą, spintą ir kitus baldus statot?  blink.gif  Manau net klausimas nekyla - dažomos sienos, klojamos grindys (kokios ir kur bebūtų), o tada statomi visi baldai  4u.gif

Logiskai mastant, tai taip ir turetu buti 4u.gif
O musu plyteliu klijuotojai pirma klijuoja plyteles, o po to dazo. Pirma reikia sumomntuoti baldus, tik tada ateis klijuot sienu. Tai mane visai jau sumaise doh.gif
Pagal juos gaunasi taip, kad pirma grindys, po ju baldai, po to plyteles, ir ant galo dazys ir viska terlios doh.gif
Skambinsiu dar kur nors kitur pasiklausti.
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2010 01 20, 23:23)
O musu plyteliu klijuotojai pirma klijuoja plyteles, o po to dazo. Pirma reikia sumomntuoti baldus, tik tada ateis klijuot sienu. Tai mane visai jau sumaise doh.gif
Pagal juos gaunasi taip, kad pirma grindys, po ju baldai, po to plyteles, ir ant galo dazys ir viska terlios doh.gif 

Man pirmiausia paruošė lubas, sienas (išlygino ir nudažė), paklojo grindis, pastatė baldus ir tik tada klijavo plyteles tarp spintelių biggrin.gif Nors siūlė pirmiau išklijuoti, o tik tada statyti baldus, bet nesutikau biggrin.gif Tikriausiai sunkiau klijuoti esant baldams, bet nenusileidau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2010 01 21, 00:23)

Viskas tvarkoj, pirma lubos, paskui grindys, paskui sienas nusidažai, sudeda baldus ir ant galo sudeda plyteles tarp baldu ant sienu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 20, 20:33)
na pas mus šiaip bendra erdvė su valgomuoju ir svetaine, tai išeina apie 70kv.m  biggrin.gif  bet dėta akmens masės plytelės būtent virtuvės zonoj, tai apie 13kv.m. kažkur

na mes irgi klijuotume jas ne vien virtuvej, o ir kolidoriui, tambure, drabuzinej, wc, laiptinej tai bendroj sumoj gaunasi apie 45 kv.m., bet kas mane gasdina, tai pvz kolidoriui plotis 1,3 metro... tai kaip atrodys tokios vietos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 21, 10:42)
na mes irgi klijuotume jas ne vien virtuvej, o ir kolidoriui, tambure, drabuzinej, wc, laiptinej tai bendroj sumoj gaunasi apie 45 kv.m., bet kas mane gasdina, tai pvz kolidoriui plotis 1,3 metro... tai kaip atrodys tokios vietos...  g.gif

brangiai g.gif
o ar daug tokiu vietu?
gal but grozio problema isspres grindjuostes? bet tuomet reiktu jau pjaustytas is abieju pusiu klosiut, o sveikas per viduri g.gif

as manau, kad gal dar reiktu isimatuot patalpu ilgius ir plocius, ir padeliot ivairiu matmenu plyteles ir tuomet ziuret kokiu dydziu pluteliu maziausiai reiks pjaustyti g.gif (bent jau as taip dariau ir su plytelemis, ir su parketlentemis. nes kai daug ploto, tai labai skaudziai tokie dalykai atsieina kiseniai.

sienines plyteles mes klijavome pries baldu montavima. bet as turejau tikslius brezinius baldu su visais atstumais ir auksciais. tai problemu neturejom. viskas atitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 21 sausio 2010 - 11:06
QUOTE(janna @ 2010 01 21, 09:05)
brangiai  g.gif
o ar daug tokiu vietu?
gal but grozio problema isspres grindjuostes? bet tuomet reiktu jau pjaustytas is abieju pusiu klosiut, o sveikas per viduri  g.gif

as manau, kad gal dar reiktu isimatuot patalpu ilgius ir plocius, ir padeliot ivairiu matmenu plyteles ir tuomet ziuret kokiu dydziu pluteliu maziausiai reiks pjaustyti  g.gif  (bent jau as taip dariau ir su plytelemis, ir su parketlentemis. nes kai daug ploto, tai labai skaudziai tokie dalykai atsieina kiseniai.

na jei paziuretum pas mus albume i 1auksto isplanavima, tai ten visur bus plyteles isskyrus: valgomasis, svetaine, kambarys.
o jei visi tie nusipjauste galiukai sueitu i musu skalbykles kambariuka? gal tada normaliai, t.y. neissimestu daug...
Atsakyti
Merginos, patarkite man del stalvirsio-pirmadieni atvaziuoja meistras ji ismatuoti, kur daryti granitinio stalvirsio sujungima-prie kaitlentes ar kampuose?Viename kampe bus salia kriaukle, gal geriau prie kaitlentes?Nors brangiau iseis, bet man rodos geriau, gal kas daretes is granito?Aciu 4u.gif
Atsakyti