QUOTE(Grantee @ 2010 01 18, 11:59)
Punki, man is siu variantu tai pirmas priimtiniausias, patiko ideja su mikrobangines paslepimu
bet kazkaip kriaukle man ne vietoj atrodo,tamsu bus indus plauti
komponuociau gal prie pat lango, ar apkeisciau su kaitlente
projektuojant virtuve ziurima kaip issidesto zonos geriausia kaip yra saldytuvas is jo dedami produktai i kriaukle , darbastalis viska supjaustyti ir poto virykle. taigi sukeitus manau variantas ne koks
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 14:56)
nu apie tai tikrai nepagalvojau
, nu bet baisiai negražiai ta mikrobangė ten atrodo. Gal kol reikės vaikams naudotis rasiu kur kitur ją įkišt?
man ir mikrobange ant stalvirsio ne iseiti o pakabinti ja po virsutinem sintelem tai ar taip ar taip vaikas npasieks.
ziuriu I jusu antra varianta as gal siek tiek ji koreguociau kad visi laimingi butu, tai daryciau taip.
ten kiek suprantu auksta spinta saldytuvas nu as ji ir palikciau ten jei neuzgriozdina lango ( pas mane su lig langu nu ka zinau viskas normaliai ten) poto deciau kriaukle indaplove, stalciu blokas poto tik virykle jei leidzia dar ivadai zinoma taip koreguoti o paskutiniam bloke ( stalciu blokas is dvieju) virsutiniam ideciau mikrobange o apatinis liktu didelis stalcius. tuomet ir pirmaji stalciu bloka esanti pries virykle taip pat daryciau is dvieju daliu su pasleptu stalciuku irankiams.
su virsutinem spintelem man kaip ir viskas tvarkoj Jei virtuve su svetaine tai tuomet deziau tik imontuojama gartrauki .
truputi darko vaizda to gartraukio spintele kad ji kitokia nei visos kitos( turiu galvoje nera stiklo) gal galima ten tiesiog kitokia spalva fasada parinkti ( pirmam aukstui pakabinamu) ar labai norisi stiklu?
siaip man antras variantas geriausias tik sakau okioj virtuvej noretusi ir darbastalio didesnio jei imanoma per viena bloka stumti virykle tolyn...