Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(konfetee @ 2010 01 18, 16:08)
Man tai geriausias antras variantas, o kadangi nera kur idet mikrobanges, tai as daryciau kazka tokio:
pabraiziau cia su paintu biski, na gal suprasit  4u.gif  blush2.gif
atrodytu kaip stalcius
http://public.fotki....-spintelej.html

Mes irgi ilgai sprendėm dilemą kur įkombinuoti mikrobangę, nes nemėgstu kai ji ant stalviršio padėta, tai aš ja įkišau į spintą.. orkaitę vistik montavau po kaitlente ir toj galinėj aukštoj spintoj įdėjom mikrobangę.. man super.. duris pravėrus ji stovi tokiam aukštyje kaip kad stovėtų ant stalviršio, o nesimato ir vazido negadina, nufotografuosiu praverus duris.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 01 18, 16:56)
Mes irgi ilgai sprendėm dilemą kur įkombinuoti mikrobangę, nes nemėgstu kai ji ant stalviršio padėta, tai aš ja įkišau į spintą.. orkaitę vistik montavau po kaitlente ir  toj galinėj aukštoj spintoj įdėjom mikrobangę.. man super.. duris pravėrus ji stovi tokiam aukštyje kaip kad stovėtų ant stalviršio, o nesimato ir vazido negadina, nufotografuosiu praverus duris..  4u.gif
user posted image

Visai sauni virtuve thumbup.gif , as panasia irgi planuoju, tik be rankenu ir saldytuvas imontuojamas butu, bet spalvos tai labai jau panasios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 12:13)
Sveikos merginos labai reikia jūsų pagalbos. Kadangi mano virtuvės darymas nusikelia iki vasaros tai turiu daug laiko viską apgalvoti ir kaip sakoma -kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  smile.gif
user posted image

Man tai gal sakyčiau labiausiai kliūna spintelė prielango aukšta, netatyčiau jos ten, gal geriau kitam kampe, prie durų? mikrobangę galima slėpti į spintelę po stalviršiu, arba kabinti virš darbastalio kur nors, bet vaikas tai jau nebepasieks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 11:13)
Sveikos merginos labai reikia jūsų pagalbos. Kadangi mano virtuvės darymas nusikelia iki vasaros tai turiu daug laiko viską apgalvoti ir kaip sakoma -kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  smile.gif

jei orkaite bus virsuje, lieka katastrofiskai mazai vietos darbastaliui. Rinkciausi 2-a var. su integruota mikrobange (yra pakabinamos spinteles mikrobangems), orkaite deciau po virykle, pakabinamas spinteles su stiklais palikciau tik dvi per viduri (is abieju gartraukio pusiu) arba visas be stiklu.
Gera mintis saldytuva perkelti prie duru, salia saldytuvo i pakabinama spintele integruoti mikrobange, indaplove prie lango, o is abieju orkaites pusiu daryti spinteles su stalciais.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 01 18, 22:49)
jei orkaite bus virsuje, lieka katastrofiskai mazai vietos darbastaliui. Rinkciausi 2-a var. su integruota mikrobange (yra pakabinamos spinteles mikrobangems), orkaite deciau po virykle, pakabinamas spinteles su stiklais palikciau tik dvi per viduri (is abieju gartraukio pusiu) arba visas be stiklu.
Gera mintis saldytuva perkelti prie duru, salia saldytuvo i pakabinama spintele integruoti mikrobange, indaplove prie lango, o is abieju orkaites pusiu daryti spinteles su stalciais.

Prie lango dėti indaplovės negaliu, nes radiatorius trukdys atidaryti duris iki galo. O mikrobangę gal tada reiktų išvis dėt į sieninę spintą (sieninė spinta šalia virtuvės durų). Išmetus mikrobangę patogiausias būtų 2 variantas g.gif . O kiaip 3 var. -kokie komentarai
Atsakyti
Nu nerealiai cia pas jus wub.gif Faina, kai virtuve didele, nereikia sukt galvos ilgai.. dedi viska taip, kaip patogu, o ne taip kaip telpa. Mes planavom viska det prie vienos sienos, kurios ilgis 2,15. Nulekem su MB susipirkom buitine technika, grizom laimingi baisiausiai, nes pirkom, tai ko norejom, ka patare..nu zodziu apie nieka nemastem doh.gif Ir dabar apturejom dziaugsma, musu duju vamzdis kazkiek atitrauktas nuo sienos, tai gi, kazka reikia daryti kitaip, truksta mum 5 cm...
Uzsisakem tokia kriaukle, kuri dedama ant 45 cm spinteles...gal ziuret, tokia, kur 30 cm uztenka, ismatavimai butu 18,7*46*14,3...Kazkaip buitines lb nenorim keist..
Ka manot? Ar galima su tokia gyvent? 4u.gif
Atsakyti
Kriss, pas jus kriaukle kiek supratau is akmens? pamirsau kaip vadinasi blush2.gif kokia jos firma ir kokia kaina?
klausiu, nes mes is pradziu galvojom lieta stalvirsi ir kriaukle daryti, po to perskaiciavom finansus ir nusprendem paprasta termopala kaip pas jus daryti ir ta akmenine kriaukle deti, bet jau esam nusipirke is hansgrohe krana toki metalini kaip pas jus, tai biski bijojau, kad negraziai atrodys jis prie tos kriaukles, ale ziuriu visai nieko, ane? smile.gif

merginos kitas klausimas, o jus geriat namie is krano vandeni? ka galvojat apie tuos vandens filtrus su papildomu kraniuku? brangus jie, bet as manau, kad visai gerai gal, nu ir sriuboms ir viskam, juk bambalio pastoviai nepirksi is pardes, o ka ten nusiperki irgi neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 01 18, 11:59)
Punki, man is siu variantu tai pirmas priimtiniausias, patiko ideja su mikrobangines paslepimu 4u.gif bet kazkaip kriaukle man ne vietoj atrodo,tamsu bus indus plauti  biggrin.gif  komponuociau gal prie pat lango, ar apkeisciau su kaitlente  g.gif

projektuojant virtuve ziurima kaip issidesto zonos geriausia kaip yra saldytuvas is jo dedami produktai i kriaukle , darbastalis viska supjaustyti ir poto virykle. taigi sukeitus manau variantas ne koks

QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 14:56)
nu apie tai tikrai nepagalvojau g.gif , nu bet baisiai negražiai ta mikrobangė ten atrodo. Gal kol reikės vaikams naudotis rasiu kur kitur ją įkišt?

drinks_cheers.gif man ir mikrobange ant stalvirsio ne iseiti o pakabinti ja po virsutinem sintelem tai ar taip ar taip vaikas npasieks.

ziuriu I jusu antra varianta as gal siek tiek ji koreguociau kad visi laimingi butu, tai daryciau taip.
ten kiek suprantu auksta spinta saldytuvas nu as ji ir palikciau ten jei neuzgriozdina lango ( pas mane su lig langu nu ka zinau viskas normaliai ten) poto deciau kriaukle indaplove, stalciu blokas poto tik virykle jei leidzia dar ivadai zinoma taip koreguoti o paskutiniam bloke ( stalciu blokas is dvieju) virsutiniam ideciau mikrobange o apatinis liktu didelis stalcius. tuomet ir pirmaji stalciu bloka esanti pries virykle taip pat daryciau is dvieju daliu su pasleptu stalciuku irankiams.
su virsutinem spintelem man kaip ir viskas tvarkoj Jei virtuve su svetaine tai tuomet deziau tik imontuojama gartrauki .
truputi darko vaizda to gartraukio spintele kad ji kitokia nei visos kitos( turiu galvoje nera stiklo) gal galima ten tiesiog kitokia spalva fasada parinkti ( pirmam aukstui pakabinamu) ar labai norisi stiklu?
siaip man antras variantas geriausias tik sakau okioj virtuvej noretusi ir darbastalio didesnio jei imanoma per viena bloka stumti virykle tolyn...
Atsakyti
merginos dar turiu klausima del skalbiankes:

nu jus paziurekit kuo jos skiriasi, funkcijomis lyg niekuom, o kaina 300-400 Lt. Kuria imtumete?

http://www.aeg.lt/no...sp?ProdID=25006

http://www.aeg.lt/no...sp?ProdID=25005

dar klausimas, kokio ismatavimo grindu plyteles dejote virtuveje? Mums dilema - pirkti 45x45, ar 60x60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 15:13)
Kriss, pas jus kriaukle kiek supratau is akmens? pamirsau kaip vadinasi  blush2.gif  kokia jos firma ir kokia kaina?
klausiu, nes mes is pradziu galvojom lieta stalvirsi ir kriaukle daryti, po to perskaiciavom finansus ir nusprendem paprasta termopala kaip pas jus daryti ir ta akmenine kriaukle deti, bet jau esam nusipirke is hansgrohe krana toki metalini kaip pas jus, tai biski bijojau, kad negraziai atrodys jis prie tos kriaukles, ale ziuriu visai nieko, ane? smile.gif

merginos kitas klausimas, o jus geriat namie is krano vandeni? ka galvojat apie tuos vandens filtrus su papildomu kraniuku? brangus jie, bet as manau, kad visai gerai gal, nu ir sriuboms ir viskam, juk bambalio pastoviai nepirksi is pardes, o ka ten nusiperki irgi neaisku  g.gif

Kriauklė mūsų akmens masės tokia:
user posted image
mokėjom su nuolaida 650lt. Patenkinta labai, o ir tas kranas gerai ziurisi, nes kriaukles sifonas metalinis, ir tas ventiliukas.. tai dera viskas.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 19, 16:24)
dar klausimas, kokio ismatavimo grindu plyteles dejote virtuveje? Mums dilema - pirkti 45x45, ar 60x60  g.gif

Mūsų plytelės 50x50.. man gražiau žiūrisi didesnės, nair didesnes gal čiut čiut sunkiau dėti.. 4u.gif
Atsakyti
kriss, labai graži tavo virtuvė thumbup.gif ypač gerai atrodo langas ir jo aukštis neelinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 19, 16:39)
kriss, labai graži tavo virtuvė  thumbup.gif ypač gerai atrodo langas ir jo aukštis neelinis  thumbup.gif

4u.gif ačiū.. bet langas mums su MB liks toks širdies skausmas, nes jį dėjom vietoj garažo vartų, nenorėjom griauti visų perdangų, todėl dar pasikėlus grindims jis toks žemas patapo.. doh.gif bet kitos išeities babėra.. verysad.gif keistai daug kam jis atrodo, bet aš stengiuosi nematyti.. blush2.gif
Atsakyti