Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(lioliuke @ 2010 01 17, 21:35)
as visada laikau saldytuve  mirksiukas.gif

Ir mes šAldituve net pastebėjau ilgiau išsilaiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginte222 @ 2010 01 17, 14:07)
Kaip jums merginos tokia virtuve?

Man labai gražu aptakios formos.

QUOTE(Invincible @ 2010 01 17, 21:15)
o kur savo naujose, graziose virtuvese laikote duonine?

Aš duoną laikau arba šaldytuve, arba spintutėje duoninėje ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos labai reikia jūsų pagalbos. Kadangi mano virtuvės darymas nusikelia iki vasaros tai turiu daug laiko viską apgalvoti ir kaip sakoma -kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių smile.gif
Iš pradžių norėjau tokios virtuvės (po orkaite irgi bus 3 stalčiai) Bet gal 60, cm darbastalis bus per mažas? (nors kitoj pusėj bus stalas ant kurio galėsiu daug ką daryti)
user posted image
kitas variantas, jei orkaitė būtų apačioj, bet tada mikrobangę tik ant stalviršio galiu padėt-nu kažkaip ji man ten nesižiūri g.gif
user posted image
O kaip toks variantas? Minusas gal tik neįmontuojamas gartraukis (virtuvė kartu su svetaine)
user posted image
Atsakyti
Punki, man is siu variantu tai pirmas priimtiniausias, patiko ideja su mikrobangines paslepimu 4u.gif bet kazkaip kriaukle man ne vietoj atrodo,tamsu bus indus plauti biggrin.gif komponuociau gal prie pat lango, ar apkeisciau su kaitlente g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 01 18, 12:59)
Punki, man is siu variantu tai pirmas priimtiniausias, patiko ideja su mikrobangines paslepimu 4u.gif bet kazkaip kriaukle man ne vietoj atrodo,tamsu bus indus plauti  biggrin.gif  komponuociau gal prie pat lango, ar apkeisciau su kaitlente  g.gif

kaitlentės negaliu traukti, nes toj vietoj skylė gartraukiui. Po spintelėm bus lempos tai neturėtų būti labai tamsu
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 11:13)
Sveikos merginos labai reikia jūsų pagalbos. Kadangi mano virtuvės darymas nusikelia iki vasaros tai turiu daug laiko viską apgalvoti ir kaip sakoma -kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  smile.gif

O as nesirinkciau pirmo ir trecio varijanto. Vien del mikrobanges. Matau, kad vaika turit ir gal antras bus... tai isivaizduoju, kaip jusu vaikas grizes is mokyklos su lekste sriubos lipa ant kedes, kad sau pasisildytu doh.gif na zinokit man, tai atrodo baisu blink.gif Gerai apie tai pagalvokit. Nebent jus nedirbsit ir visad sulauksit vaiko (vaiku) griztancio is mokylkos, tada OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 18 sausio 2010 - 14:14
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 12:29)
kaitlentės negaliu traukti, nes toj vietoj skylė gartraukiui. Po spintelėm bus lempos tai neturėtų būti labai tamsu

sakykit,o su kokia cia programa virtuve deliojot?labai graziai atrodo ax.gif man irgi reikia pradet deliotis jau,o niekaip nerandu normalios programos su kuria sugebeciau elgtis doh.gif
Atsakyti
kazi kaip tokia dujine kaitlente?
http://www.verta.lt/...p;listtype=list

yra analogiska, bet su metalinem grotelem, bet turbut su ketaus jau moderniau ir geriau g.gif nors realiai kokia ketaus privalumai? ilgaamziskumas? nu bet jum neneuadosiu jos 50 metu g.gif

galva apsisuka kai reikia rinktis. Isvis dujinei kaitlenteia ar yra kokie kriterijai? nu apart elektrinio uzdegimo, apsaugos nuo duju nuotekio, o turbut daugiau tik dizainas, ar ne?

indaplove jau rodos issirinkom http://www.imk.lt/IN...-ESL-46010.html

liko orkaite, vyras nuziurejo Electrolux EOB 33100X, bet man nepatinka bet be uzrakto nuo vaiku, mano maze kaip tkik dabar ant bangos stovet isikibus i orkaites dureles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 01 18, 15:13)
O as nesirinkciau pirmo ir trecio varijanto. Vien del mikrobanges. Matau, kad vaika turit ir gal antras bus... tai isivaizduoju, kaip jusu vaikas grizes is mokyklos su lekste sriubos lipa ant kedes, kad sau pasisildytu  doh.gif na zinokit man, tai atrodo baisu  blink.gif Gerai apie tai pagalvokit. Nebent jus nedirbsit ir visad sulauksit vaiko (vaiku) griztancio is mokylkos, tada OK.

nu apie tai tikrai nepagalvojau g.gif , nu bet baisiai negražiai ta mikrobangė ten atrodo. Gal kol reikės vaikams naudotis rasiu kur kitur ją įkišt?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 15:56)
nu apie tai tikrai nepagalvojau g.gif , nu bet baisiai negražiai ta mikrobangė ten atrodo. Gal kol reikės vaikams naudotis rasiu kur kitur ją įkišt?

Man tai geriausias antras variantas, o kadangi nera kur idet mikrobanges, tai as daryciau kazka tokio:
pabraiziau cia su paintu biski, na gal suprasit 4u.gif blush2.gif
atrodytu kaip stalcius
http://public.fotki....-spintelej.html
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 01 18, 15:27)
sakykit,o su kokia cia programa virtuve deliojot?labai graziai atrodo ax.gif man irgi reikia pradet deliotis jau,o niekaip nerandu normalios programos su kuria sugebeciau elgtis doh.gif

Su ALNO AG Kitechen Planner
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2010 01 18, 16:08)
Man tai geriausias antras variantas, o kadangi nera kur idet mikrobanges, tai as daryciau kazka tokio:
pabraiziau cia su paintu biski, na gal suprasit  4u.gif  blush2.gif
atrodytu kaip stalcius
http://public.fotki....-spintelej.html

prašo paswordo
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 01 18, 16:20)
Su ALNO AG Kitechen Planner
Papildyta:
prašo paswordo

ateivis
Atsakyti