Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Diija @ 2010 01 16, 00:40)
na kažkaip naujuose virtuvių pavyzdžiuose erdvių atskyrimui naudojami pusbariai  smile.gif
Man žymiai gražiau ir praktiškiau  ax.gif
Upokšnis, na tikrai neturiu nei  vieno magneto ant šaldytuvo  unsure.gif
Lineta, aš jūsų vietoj tikrai nemėtyčiau pinigų ant kombinuotos kaitlentės, nes pažystamų patirtis rodo, kad eigoje vistiek naudojasi tik indukcine  4u.gif

bet kad ju kaina, tiek indukciniu, tiek kombinuotu labai panasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 17, 12:45)
bet kad ju kaina, tiek indukciniu, tiek kombinuotu labai panasi  g.gif

bet indukcine 30 proc. maziau elektros naudoja smile.gif turejau stiklo keramikine, dabar indukcine, skirtumas tikrai yra. uzverda greiciau, zenkliai, taigi trumpiau naudoji elektra, valyti nepalyginamai patogiau, neprikepa. saugesne, nes vos pakelus puoda rekia, ir neuzilgo issijungia. aktualu, pas ka mazi vaikai smile.gif
o nusipirkti keleta puodu g.gif tai ka as zinau, vien elektros sanaudu saskaita greit atsipirks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 01 17, 12:34)
bet indukcine 30 proc. maziau elektros naudoja smile.gif turejau stiklo keramikine, dabar indukcine, skirtumas tikrai yra. uzverda greiciau, zenkliai, taigi trumpiau naudoji elektra, valyti nepalyginamai patogiau, neprikepa. saugesne, nes vos pakelus puoda rekia, ir neuzilgo issijungia. aktualu, pas ka mazi vaikai smile.gif
o nusipirkti keleta puodu g.gif tai ka as zinau, vien elektros sanaudu saskaita greit atsipirks bigsmile.gif

Pirkau tris puodus. 3 lt emaliuotas kainavo 22,50, kiti neemaliuoti: 1,5 lt - 46,99, 2,5 lt - 49,99 lt, keptuvė - 29,99.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 17, 13:41)
Pirkau tris puodus. 3 lt emaliuotas kainavo 22,50, kiti neemaliuoti: 1,5 lt - 46,99, 2,5 lt - 49,99 lt, keptuvė - 29,99.

tai jei teisingai suprantu, jus irgi tik uz indukcine bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip jums merginos tokia virtuve? as ja pamacius supratau kad tai mano svajoniu virtuve, taciau namuose nebuvo tokio ploto kur galeciau ja ikurti, todel mano virtuve i ja net nepanasi.. nebent tuom kad ji irgi balta smile.gif
user posted image
Atsakyti
virtuve grazi, aplamai noretusi tokios svarios formos-net ir tos aukstos spintos nesinori-buitine (saldytuvas ir kt,) galetu buti kur i siena ileisti, kad dominuotu si forma. faina virtuvike tik va jau vietos tai jai reikia...
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 01 17, 12:56)
tai jei teisingai suprantu, jus irgi tik uz indukcine bigsmile.gif

Teisingai. Jau pusmetį naudojuosi ir esu nerealiai patenkinta thumbup.gif Tik puodams nesiryžau išleisti kelių šimtų ar tūkstančių ax.gif Gal kada ateityje rolleyes.gif
Atsakyti
tesiant virykliu/ orkaiciu tema, noreciau paklausti jusu nuomones del orkaiciu funkciju: savaiminis issivalymas (garais) ir pirolize mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar mamytes, rupi man toks klausimas: o kur savo naujose, graziose virtuvese laikote duonine? g.gif blush2.gif Gal ir kvailokas klausimas, bet susimasciau, nes iki siol, kol nuomojames butuka, cia virtuve paprastute, duonine budavo ant mikrobangines, o mikrobangine ant spintutes... tai naujoje virtuveje mikrobangine bus imontuota, duonines nelabai norisi deti ant stalvirsio g.gif tai kur deti? Lieka i spintute... rolleyes.gif Kur jus laikote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 17, 21:15)
Dar mamytes, rupi man toks klausimas: o kur savo naujose, graziose virtuvese laikote duonine?  g.gif  blush2.gif  Gal ir kvailokas klausimas, bet susimasciau, nes iki siol, kol nuomojames butuka, cia virtuve paprastute, duonine budavo ant mikrobangines, o mikrobangine ant spintutes... tai naujoje virtuveje mikrobangine bus imontuota, duonines nelabai norisi deti ant stalvirsio  g.gif tai kur deti? Lieka i spintute...  rolleyes.gif Kur jus laikote?  4u.gif

as visada laikau saldytuve mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi duona laikau šaldytuve, mums duoninės nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 01 17, 21:15)
Dar mamytes, rupi man toks klausimas: o kur savo naujose, graziose virtuvese laikote duonine?  g.gif  blush2.gif  Gal ir kvailokas klausimas, bet susimasciau, nes iki siol, kol nuomojames butuka, cia virtuve paprastute, duonine budavo ant mikrobangines, o mikrobangine ant spintutes... tai naujoje virtuveje mikrobangine bus imontuota, duonines nelabai norisi deti ant stalvirsio  g.gif tai kur deti? Lieka i spintute...  rolleyes.gif Kur jus laikote?  4u.gif

Aš naudojuosi spintute biggrin.gif Nepatinka šaltą duoną ar batoną valgyti biggrin.gif
Atsakyti