Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

ka reiskia "HighLight" kaitvietė ?

cia paprasta, ta prasme neindukcine?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 14, 10:10)
bet jeigu turi prisipirkęs brangių puodų (Zepter, Bauer ir pan - taip taip, jie irgi gali netikti indukcinei wink.gif) ir gaila juos išmesti , tai galbūt vien dėl to atsisakysi minties apie indukcinę viryklę ir pirksi paprastą.

Man negaila buvo atsisakyti puodų, nes į juos nebuvau investavusi biggrin.gif Jei turėčiau Zepter ar Bauer, gal ir būtų gaila. Dabar pasirinkau mažesnes elektros sąnaudas, o ne geresnius puodus.

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 14, 10:51)
ka reiskia "HighLight" kaitvietė ?

cia paprasta, ta prasme neindukcine?

Jei būtų indukcinė - rašytų Induction. Čia paprasta stiklokeramikinė kaitlentė, kuriai tinka visi puodai (net stikliniai).
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 14, 09:40)
GAL GALIT PAREKOMENDUOTI NEBRANGIUS IR GERUS BALDZIUS  4u.gif

Prasom mirksiukas.gif

http://public.fotki....irtuves-baldai/

http://public.fotki.com/Arturobaldai/

Jei reikes daugiau info, klaskit per AZ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 14 sausio 2010 - 12:01
QUOTE(Lillita @ 2010 01 13, 22:46)
kad zinokit magnetukas ne 100 proc. parodo, kuris puodas tinka indukcinei, ne taip seniai pati maciau, kaip uzvire vandeni paprastame emaliuotame puodelyje  ax.gif

Taigi ir sakome, kad senobiniai emaliuoti puodai tinka ir magnetas prie ju limpa. Spizius irgi tinka, jei tikras, o ne su aliuminio priemaisom gausiom, o va stikliniai, aliuminiai puodai arba keptuves netiks, nebent butu siuolaikiski ir specialiai pritaikyti indukcijai. 4u.gif
Atsakyti
O mane tai erzina,kai reikia kokia nauja keptuve issirinkti,tai prekybos centre visada su vyru einam per keptuves ir lipdom magneta doh.gif Bobutes kartais ziuri akimis karpo,galvoja kazkam turbut ne visi namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 01 13, 20:25)
aš labai palaikau jūsų vyrą ir to gygytojo nuomonė yra ne melas. pvz, indukcinėmis viryklėmis griežtai negalima naudotis žmonėms su širdies stimuliatoriais. manot šiaip sau?  ax.gif

kiekvienas renkasi kas ką nori, bet aš nerizikuosiu smile.gif

Mus elektrikai atkalbejo nuo indukcines. Jie taip pat skaito, kad tai kenksminga sveikatai.

QUOTE(Lillita @ 2010 01 13, 22:46)
kad zinokit magnetukas ne 100 proc. parodo, kuris puodas tinka indukcinei, ne taip seniai pati maciau, kaip uzvire vandeni paprastame emaliuotame puodelyje  ax.gif

Visi emaliuoti tinka. Aliuminio neemaliuoja, nes perminkstas. Varis perbrangus. Kad stikla emaliuotu negirdejau, nes nera reikalo ir taip super lygus pavirsius ir chemiskai i nieka nereguojantis.

QUOTE(axa @ 2010 01 14, 10:37)
nežinau ar naujesnės ar ne, bet prieš kokius 6-7 metus pirkti netinka (kas ten žino,  gal jie ir žymiai seniau pagaminti  g.gif ) . o kadangi 'zepter - visam gyvenimui' tai ir tuos 10 metų amžiaus išmesti gaila  biggrin.gif

Anksciau naudojo vari puodu dugne, nes jis geriau paskirsto ir atiduoda siluma.

As pirkau tik emaliuotus puodus(kokybiski ir brangus). Nes nustate, kad visdelto metaliniai puodai kad ir kokie geri isskiria siek tiek nikelio. O prastesnes kokybes ir ne biski isskiria doh.gif . Kas turi alergiju, tiem tai turetu buti labai aktualu.
Atsakyti
Na jei jau šitoj temoj diskutuojam apie buitinę techniką ir puodus biggrin.gif tai pasakykit man prašau, kokios keptuvės tinka indukcinėm kaitlentėm? turiu porą Tefal keptuvių, bet jos jau panaudotos, ir nesimato jokių ženkliukų bei užrašų ant dugno. mangneto po ranka kaip pat neturiu unsure.gif Bet turbūt teks eit pirkt magneto, nes kitaip nesužinosiu ar jos tinkamos, ane? g.gif dėl puodų tai ramu, nes susipirkau naujus Berghoff ir Zepter...

Vakar jau sustatė mano virtuvinį, tačiau jis be fasadų ir be stalviršio, tai vaizdo nėra dar .... tik kažkaip pradedu bijot kad tos juodo stiklo viršutinės spintelės iki lubų atrodys per sunkiai g.gif unsure.gif Kažin dar kaip nors galima išgelbėt situaciją? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 14, 15:29)
Na jei jau šitoj temoj diskutuojam apie buitinę techniką ir puodus  biggrin.gif  tai pasakykit man prašau, kokios keptuvės tinka indukcinėm kaitlentėm? turiu porą Tefal keptuvių, bet jos jau panaudotos, ir nesimato jokių ženkliukų bei užrašų ant dugno. mangneto po ranka kaip pat neturiu  unsure.gif  Bet turbūt teks eit pirkt magneto, nes kitaip nesužinosiu ar jos tinkamos, ane?  g.gif  dėl puodų tai ramu, nes susipirkau naujus Berghoff ir Zepter...

tefal keptuvės, jei nepažymėtos, greičiausiai netiks (99%) Mano nė viena netiko.
Bet būna tefal ir tinkančių, tiesiog perkant reikia žiūrėti.

o berghoff - tikrai ne visi tinka, net nauji... ax.gif Ieškok ženkliuko, nes kitaip gali tekti grožėtis ant lentynos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2010 01 14, 15:04)
Mus elektrikai atkalbejo nuo indukcines. Jie taip pat skaito, kad tai kenksminga sveikatai.

nuo mobilaus telefono neatkalbėjo? Sako, kad tai irgi kenksminga wink.gif
Atsakyti
gal kas kns parduodat viena spintele virtuvine pastataoma, tada viena kriauklei, ir kokia viena pakabinama. reiktu va tokiu triju padoriu spinteliu, gal kuri remontuojates. nusprendziau mociutes buta renovuot, tai reiktu. jei ka i az rasykt.smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 14, 15:29)
Na jei jau šitoj temoj diskutuojam apie buitinę techniką ir puodus  biggrin.gif  tai pasakykit man prašau, kokios keptuvės tinka indukcinėm kaitlentėm? turiu porą Tefal keptuvių, bet jos jau panaudotos, ir nesimato jokių ženkliukų bei užrašų ant dugno. mangneto po ranka kaip pat neturiu  unsure.gif  Bet turbūt teks eit pirkt magneto, nes kitaip nesužinosiu ar jos tinkamos, ane?  g.gif  dėl puodų tai ramu, nes susipirkau naujus Berghoff ir Zepter...

Vakar jau sustatė mano virtuvinį, tačiau jis be fasadų ir be stalviršio, tai vaizdo nėra dar  .... tik kažkaip pradedu bijot kad tos juodo stiklo viršutinės spintelės iki lubų atrodys per sunkiai  g.gif  unsure.gif  Kažin dar kaip nors galima išgelbėt situaciją?  help.gif  help.gif  help.gif

na nepanikuok, maniske tefal puikiausiai veikia, nors jokio zenkliuko ant jos nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 14, 14:29)
*Na jei jau šitoj temoj diskutuojam apie buitinę techniką ir puodus  biggrin.gif  tai pasakykit man prašau, kokios keptuvės tinka indukcinėm kaitlentėm? turiu porą Tefal keptuvių, bet jos jau panaudotos, ir nesimato jokių ženkliukų bei užrašų ant dugno. mangneto po ranka kaip pat neturiu  unsure.gif  Bet turbūt teks eit pirkt magneto, nes kitaip nesužinosiu ar jos tinkamos, ane?  g.gif  dėl puodų tai ramu, nes susipirkau naujus Berghoff ir Zepter...

**Vakar jau sustatė mano virtuvinį, tačiau jis be fasadų ir be stalviršio, tai vaizdo nėra dar  .... tik kažkaip pradedu bijot kad tos juodo stiklo viršutinės spintelės iki lubų atrodys per sunkiai  g.gif  unsure.gif  Kažin dar kaip nors galima išgelbėt situaciją?  help.gif  help.gif  help.gif

* Dar galima pagal svori. Tefal visos lengvos, todel ir netiks. Kuo sunkesne tuo didesne galimybe kad tiks.

**Nepanikuok. Pirmiausia reikia sulaukti, kol viska surinks. Viskas bus gerai 4u.gif .

QUOTE(axa @ 2010 01 14, 14:42)

Nu anksciau buvo manoma, kad ir rengeno spinduliai nekenksmingi nail.gif . Atsiprasau, kad ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 14, 15:42)
tefal keptuvės, jei nepažymėtos, greičiausiai netiks (99%)  Mano nė viena netiko.
Bet būna tefal ir tinkančių, tiesiog perkant reikia žiūrėti.

o berghoff - tikrai ne visi tinka, net nauji...  ax.gif  Ieškok ženkliuko, nes kitaip gali tekti grožėtis ant lentynos smile.gif
Papildyta:

hmm, vat nežinau ar pažymėtos, nes jau naudojamos apie porą metų ir tikrai neįmanoma sužiūrėt ant dugno ar yra žymėjimas g.gif

Nu geras ... Berghoff temoje mane užtikrino kad visi Berghoff tinka indukcinėms... g.gif

QUOTE(milaaa @ 2010 01 14, 15:52)
na nepanikuok, maniske tefal puikiausiai veikia, nors jokio zenkliuko ant jos nera smile.gif

g.gif

QUOTE(jblmami @ 2010 01 14, 19:23)
* Dar galima pagal svori. Tefal visos lengvos, todel ir netiks. Kuo sunkesne tuo didesne galimybe kad tiks.

**Nepanikuok. Pirmiausia reikia sulaukti, kol viska surinks. Viskas bus gerai 4u.gif .

Viena Tefal keptuvė lengva, kita sunki g.gif gali būt kad ta sunkioji tiks indukcinei g.gif

Nepanikuoju ... yra kaip yra.. vėlu jau ką keist.. pirmadienį bus visi fasadai tai ir matysiu galutinį vaizdą.
O granito stalviršį sakė gamins 2sav blink.gif

Nu aišku ti viena, reikia eit pirkt magneto biggrin.gif
Atsakyti