Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Kriss, nu jus fantastiskai ne daug sumokejot bigsmile.gif o kokia furnitura stalciuose?

nu tikrai as vis dar negaliu atsistebet kainu skirtumais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bufeto vedėja: 30 gruodžio 2009 - 07:54
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 08:53)
Kriss, nu jus fantastiskai ne daug sumokejot  bigsmile.gif  o kokia furnitura stalciuose?

nu tikrai as vis dar negaliu atsistebet kainu skirtumais...

Stalčiai pas mane 7, vienas paslėptas vidinis stalčiukas įrankiams, bet jis atsidarinėja kartu su dideliu stalčiumi, norint galima jį uždaryti ir palikti tik didelį stalčių atvirą.. visi stalčiai Blum'o. thumbup.gif

Man vieni už tą patį buvo priskaičiavę 6500, kiti apie 5500.. taip ir likau nesupratusi kur čia šuo pakastas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisss: 30 gruodžio 2009 - 08:00
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:59)
Stalčiai pas mane 7, vienas paslėptas vidinis stalčiukas įrankiams, bet jis atsidarinėja kartu su dideliu stalčiumi, norint galima jį uždaryti ir palikti tik didelį stalčių atvirą.. visi stalčiai Blum'o.  thumbup.gif

Man vieni už tą patį buvo priskaičiavę 6500, kiti apie 5500.. taip ir likau nesupratusi kur čia šuo pakastas..  doh.gif

nu zinai, as pries keturis metus dariau virtuve su vien stalciais - ju buvo 9, visi blum'o ir salia dar indaujele tokia stiklinem durelem bei pora pakabinamu spinteliu su eiliniais mechanizmais, tai man jau tada kainavo 6000t be buitines, be kriaukles doh.gif plokstes aisku ne lenkiskos buvo, bet ir pas tave ne lenkiskos bigsmile.gif
nu zodziu tikrai is fantastikos srities cia viskas. Idomu tavo gamintojai vilnieciams gamina ka nors? biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

labai gražių virtuvių čia pamačiau thumbup.gif
mes šiuo metu taip pat remonto nuotaikomis gyvenam ax.gif

gal šiek tiek ne į temą paklausiu, bet labai reikia patarimo, dėl virtuvės sienų unsure.gif
praktiškiausia turbūt viską plytelėmis iškloti, bet nusprendėm, kad nelabai gražiai atrodys, tai viena dalis (kur prie kriauklės ir viryklės) bus plytelėm išklota, o kita - dažyta arba tapetuota arba dailylentėm gal kokiom dekoruoti g.gif
jei dažyti, turbūt blizgiais dažais, kad galima būtų plauti, nes kambariuose dažai nr 7 nepasakyčiau kad plaunami doh.gif

labai laukių nuomonių iš jūsų patirties 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 09:05)
nu zinai, as pries keturis metus dariau virtuve su vien stalciais - ju buvo 9, visi blum'o ir salia dar indaujele tokia stiklinem durelem bei pora pakabinamu spinteliu su eiliniais mechanizmais, tai man jau tada kainavo 6000t be buitines, be kriaukles  doh.gif plokstes aisku ne lenkiskos buvo, bet ir pas tave ne lenkiskos  bigsmile.gif
nu zodziu tikrai is fantastikos srities cia viskas. Idomu tavo gamintojai vilnieciams gamina ka nors?  biggrin.gif

Gamina gamina.. biggrin.gif tikrai žinau ne vieną vilnietį kam gamino.. na man virtuvė aišku irgi be buitinės kainavo.. kriauklę, kraną pirkom atskirai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:21)
Gamina gamina..  biggrin.gif tikrai žinau ne vieną vilnietį kam gamino..  na man virtuvė aišku irgi be buitinės kainavo.. kriauklę, kraną pirkom atskirai..  4u.gif

tai suprantama, kad be tu irenginiu cia kaina, bet ir tai sakau, kad skiriasi kainos gerokai doh.gif o as jau net nesitikejau, kad imanoma rasti uz kaina kuri buvo pries 4 metus blink.gif o pasirodo ir dar pigiau gamina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(just sweet @ 2009 12 30, 09:20)
sveikutės  4u.gif 

labai gražių virtuvių čia pamačiau  thumbup.gif
mes šiuo metu taip pat remonto nuotaikomis gyvenam  ax.gif 

gal šiek tiek ne į temą paklausiu, bet labai reikia patarimo, dėl virtuvės sienų unsure.gif
praktiškiausia turbūt viską plytelėmis iškloti, bet nusprendėm, kad nelabai gražiai atrodys, tai viena dalis (kur prie kriauklės ir viryklės) bus plytelėm išklota, o kita - dažyta arba tapetuota arba dailylentėm gal kokiom dekoruoti  g.gif
jei dažyti, turbūt blizgiais dažais, kad galima būtų plauti, nes kambariuose dažai nr 7 nepasakyčiau kad plaunami  doh.gif

labai laukių nuomonių iš jūsų patirties  4u.gif  4u.gif

Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man.. blush2.gif
Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma.. doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 09:23)
tai suprantama, kad be tu irenginiu cia kaina, bet ir tai sakau, kad skiriasi kainos gerokai  doh.gif o as jau net nesitikejau, kad imanoma rasti uz kaina kuri buvo pries 4 metus  blink.gif  o pasirodo ir dar pigiau gamina  bigsmile.gif

biggrin.gif aha kainos tai skiriasi.. net ir man nesitikėjo kad galiu už tiek gauti.. bet galutiniam variante esam patenkinti tiek tuo kaip susiprojektavom baldelius, tiek tuo kaip juos pagamino, sumontavo.. o ypač kaina.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:27)
Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man..  blush2.gif
Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma..  doh.gif

Labai smagiai atrodo wub.gif man tapetai net labiau patiktų, negu dažyta siena, bet čia turbūt reiktų paieškoti labai kokybiškų ir lengvai plaunamų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 08:28)

pagarba uz toki sugebejima issirinkti (sukomplektuoti) baldus - taip solidziai, net prabangiai atrodo ir jokio chaoso wub.gif (apie lipdukus jau viskas aisku).
Man beje patinka, kad prie tokios virtuves panorejus galima derinti tiek klasikinius, tiek modernius valgomojo ar svetaines baldus.
Tiesiog negaliu atsizaveti kai kuriu merginu skoniu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 09:28)
Pas mus tapetuota tais pačiais tapetais kaip kita siena, o paskui uždėtas stiklas, pradžioj galvojom dėti baltą dažytą stiklą, bet dabar turbūt liks tik tapetas ir stiklas.. priduos šiek tiek gyvybės jis man..  blush2.gif
Čia dabar tik laikinai uždėta kad siena nebūtų labai jau taškoma..  doh.gif

nu liux atrodo thumbup.gif
dar man apie virsutines spinteles papasakokit ir jau busiu laiminga biggrin.gif
kokiu budu jos atsidarineja? i sona? i virsu? ju fasadai gal prailginti kad butu galima uz ju atidarineti?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 12 30, 10:35)
pagarba uz toki sugebejima issirinkti (sukomplektuoti) baldus - taip solidziai, net prabangiai atrodo ir jokio chaoso  wub.gif  (apie lipdukus jau viskas aisku).
Man beje patinka, kad prie tokios virtuves panorejus galima derinti tiek klasikinius, tiek modernius valgomojo ar svetaines baldus.
Tiesiog negaliu atsizaveti kai kuriu merginu skoniu  4u.gif .

blush2.gif Ačiū.. Iš tiesų kai dėjau foto tikėjausi daug daugiau kritikos bus.. Džiaugiuosi labai.. 4u.gif ačiū dar kartelį.. wub.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 30, 10:41)
nu liux atrodo  thumbup.gif
dar man apie virsutines spinteles papasakokit ir jau busiu laiminga  biggrin.gif
kokiu budu jos atsidarineja? i sona? i virsu? ju fasadai gal prailginti kad butu galima uz ju atidarineti?

Jos labai jau paprastos.. atsidarinėja į šoną, biggrin.gif mechanizmai ten paprasti.. apačioj palikta kokia 0,5cm kad būtų už kur paimti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 30, 11:02)
Jos labai jau paprastos.. atsidarinėja į šoną,  biggrin.gif  mechanizmai ten paprasti.. apačioj palikta kokia 0,5cm kad būtų už kur paimti..  mirksiukas.gif

aisku, taip ir galvojau del tu nuleistu fasadu, pas mane lygiai tokia pati mintis, tik del atsidarinejimo i sona nepagalvojau g.gif gal reikes ir man taip isspresti problema bigsmile.gif
Atsakyti