QUOTE(Neeri @ 2010 01 13, 13:54)
Aš rinkausi elektrinę dėl kelių prižasčių, pirma virtuvėje neturiu kur dujų baliono įkišti, o antra elektrinę pasistačius elektra pigiau, kas mums aktualu. Bet šiaip mieliau su dujomis gaminčiau
Aš visą gyvenimą naudojuosi dujine, tad iš pradžių net neketinau rinktis, bet paskui "susibalamutijau" . Mano viena draugė neseniai persikraustė ir jai teko nuo dujinės "pereiti" prie elektrinės. Tad jos įspūdžiai ne kokie - dar nepriprato prie jos, priežiūra jos akimis sudėtingesnė, o ir matosi kiekviena dulkė bei užtiškęs lašas.
Bet kai dujinio paviršiaus klausinėjau parduotuvėse, tiesa, ieškojau emaliuoto, ne plieninio, apie kurio priežiūros sudėtingumus irgi visko prisiklausiau , pasijutau kaip kokia tundra - pvz. Senukuose dujiniai paviršiai yra tik plieniniai ir konsultantas papasakojo, kaip sunkiai jie pardavė paskutinį baltą emaliuotą paviršių
Tai tada ir pagalvojau, kad gal kažkas su jais LAAAABAI negerai, jei jau niekas jų neperka
Dabar dėl elektros kainos tarifo - šiemet bent jau RST kainos skirtumas liks nežymus:
http://www.rst.lt/lt...inos-2010-m/606
O šiaip girdėjau, kad bus keičiama kainų tarifikavimo logika - skirtingi tarifai bus pagal suvartojamos elektros kiekius, o ne pagal kriterijų elektrinė viryklė/ne elektrinė.
Tad kaip ir dar vienas pliusas dujiniam paviršiui