Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Interdiz @ 2010 01 13, 10:08)

kaip tik siame proteste isszvelgiu savo "depresines" virtuves spalvu derinius bigsmile.gif

pietu stalas (medis+stiklas) ir kedes (medis+tekstile) - (12 palete 2pav. is desines + 14 palete, paskutinis sp. pav) ir ( 12 palete 2pav. + 14 pal. 2 nuo galo pav.)

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 sausio 2010 - 10:48
QUOTE(gutė* @ 2010 01 12, 23:31)
gal jau ir buvo kalbėta, tada atleiskit- ką manot apie smulkutes plytelytes virtuvėje  blush2.gif [img]

Man gražu kad kuo mažiau matytusi virtuvinių rakandų- butelių ar panašiai.

Man kažkaip nesižiūri tos smulkios plytelės šioje vietoje schmoll.gif

Tokia spinta atrodo virtuvėje.

QUOTE(elva @ 2010 01 13, 09:45)
kodel as irgi nutariau megiamas spalvas naudoti ten, kur ne taip brangiai atsieitu ju pakeitimas

O aš pasirinkau visur patinkantį stilių ir nesuku galvos kas bus po metų ar kelių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 13, 10:06)

pats komplektas - 10 paletes 1 sp stalvirsis ir paskutine (ruda) tik su tekstura (ne lygus pavirsius) fasadines dureles.

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 sausio 2010 - 10:49
QUOTE(janna @ 2010 01 13, 11:30)
kaip tik siame proteste isszvelgiu savo "depresines" virtuves spalvu derinius  bigsmile.gif

pietu stalas (medis+stiklas) ir kedes (medis+tekstile) - (12 palete 2pav. is desines + 14 palete, paskutinis sp. pav) ir ( 12 palete 2pav. + 14 pal. 2 nuo galo pav.)

g.gif  g.gif  g.gif

Aš įdėjau tik mažą mažą dalelytę spalvinių derinių, tiesiog tam, kad suteikti progą pažvelgti į aplinką ne per rudus atspalvius. Nereikia man konkrečiai po nosimi baksnoti kurie deriniai depresyvūs, o kurie ne, aš gi čia jums, mamos, dedu bendram suvokimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 13, 11:10)
Man 8 ir 10 visai mieli smile.gif

Aš norių sienas, kur kabės spintelės dažyti tamsiai žaliai (maždaug kaip 10 deriny), o sienas, prie kurių bus stalas maždaug tokia (gal biški blankesne ) žalia, kaip šitas kambarys
user posted image

tada stalviršis, pvz. tok
user posted image
o kokius baldus?
Atsakyti
Mergaites, turiu prasyma blush2.gif
Kazkuri temoj buvot idejusi virtuves nuotrauka su paslepiamu rozeciu bloku thumbup.gif Bet dabar niekaip nerandu... gal kas turit tokia nuotrauka ir galetumete ideti, ar nuoroda? ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 13, 10:31)
O aš pasirinkau visur patinkantį stilių ir nesuku galvos kas bus po metų ar kelių  tongue.gif

Tai kad ne apie stiliu ir kalbejau mirksiukas.gif As irgi savo megstamo stiliaus neatsisakau, tik sakau kad savo megstamas spalvas galiu nebutinai balduose panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 13, 10:49)
Aš įdėjau tik mažą mažą dalelytę spalvinių derinių, tiesiog tam, kad suteikti progą pažvelgti į aplinką ne per rudus atspalvius. Nereikia man konkrečiai po nosimi baksnoti kurie deriniai depresyvūs, o kurie ne, aš gi čia jums, mamos, dedu bendram suvokimui smile.gif

na, labai atsiprasau 4u.gif

joks cia nebaksnojimas schmoll.gif . isziurejau idetuose pav. savo virtuves spalvine gama, apie kuria buvau rasiusi anksciau ir parasiau... tongue.gif
o kaip "depresyvia" ne as pakrykstijau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 13, 10:53)
Kazkuri temoj buvot idejusi virtuves nuotrauka su paslepiamu rozeciu bloku  thumbup.gif  Bet dabar niekaip nerandu... gal kas turit tokia nuotrauka ir galetumete ideti, ar nuoroda? ACIU  4u.gif

ar tik ne sios virtuves ieskojot? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 01 13, 12:06)
ar tik ne sios virtuves ieskojot? smile.gif

Aciu 4u.gif

Bet ten buvo is arti dvi nuotraukytes- viena,kai tas blokas istrauktas,o kita kai tas blokas "ikistas" i stalvirsi....
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 13, 11:53)
Kazkuri temoj buvot idejusi virtuves nuotrauka su paslepiamu rozeciu bloku thumbup.gif  Bet dabar niekaip nerandu... gal kas turit tokia nuotrauka ir galetumete ideti, ar nuoroda? ACIU  4u.gif

paaiskinkite prasau kas tai yra 4u.gif
Atsakyti
Valiooooooo!!!!!

Kai kalbejau apie stiklus dekoruotus, tai sia virtuve ir turejau omeny kaip ir rasta ant stiklu. 4u.gif
Atsakyti