As tai pilnai suprantu abi puses - teik dizainerius, tiek uzsakovus... Suprantu, kad paprastas zmogus, stengiasi isirengti namus taip, kad galetu juos keisti kaip imanoma maziau nukenciant finansiskai. Is dizaineriu puses tai tikrai turetu buti nyku, speju, kad turetu buti kazkas panasaus, kaip kad dailininkui iduotum palete su kokiom 3 spalvom, ir sakytum tik jomis tapyti vis naujus paveikslus...tikrai nuobodu ir del to savaime suprantamas noras kitokiu uzsakovu, kurie leistu atsiskleisti kurybai
Na, o as galiu pasakyt,koks pavyzdys man padejo apsispresti ir atsisakyti savo megiamos spalvos butent balduose. Pries gerus metus viena drauge pasakojo apie savo pazystamus, kurie isirenginejo namus gal pries kokius 5-6 metus su dizainerio pagalba. Nors dizaineris siule kietiesiems baldams rinktis neutralesnes spalvas, taciau uzsakove tuo metu buvo taip "pasinesusi" ant voletines spalvos (kaip tik i tema
- tik cia situacija atvirkstine), kad visas bendras svetaines-virtuves kambarys buvo irengtas butent violetiniais - zalsvais atspalviais. Kaip drauge pasakojo, atrodo ZIAURIAI graziai - ir ne taip kaip pas visus
Taciau dabar, ta jos pazistama sako jau taip pavargusi nuo tos violetines spalvos, taip nori kitu spalvu, kad keikiasi nepaklausiusi dizainerio patarimo, nes dabar per daug brangu viska keisti - minkstu baldu apmusalai - su violetiniais-zalsvais rastais, virtuves baldu fasadai - tamsiai violetiniai, kilimas bei dar kazkas butent tokiu spalvu. Ir dar kas labiausiai isimine - tai sake kad visur islaikytas tas pats rastas - uzuolaidose, apmusaluose ir plytelese...Tai sako tas rastas per tiek laiko jau irgi tiek atsibodes, bet negi dabar lupsi lauk taip brangiai kainavusias plyteles?
O ir paciu finansine situacija per tuos kelis metus sake stipriai pasikeitusi...
Tai va, tik papasakojau tai, kas man paciai leido daug ka pergalvoti ir kodel as irgi nutariau megiamas spalvas naudoti ten, kur ne taip brangiai atsieitu ju pakeitimas
Nes tikrai nebesu tikra, kad po keleriu metu mano megstamos spalvu nepakeis kokios kitos