Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Kadangi Varvekliui pajutau labai didelę "ekstrasensinę" simpatiją, tai noriu padėti ir patikrinti ar mes taip viena kitą suprantam:
Grindys galėtų būti natūralaus ąžuolo (alyvuotos) arba garstyčių plytelės (jeigu reikia virtuvės zonoje, kad būtų plytelės).

user posted image

Čia įdedu tik plokščių pavyzdžius, ant balto foto, kad spalvos neišsikraipytų. Jos yra pritrenkiančiai gražios. Kiek sykių bandžiau užsakovams įsiūlyti ką nors iš jų, visi sakė, kad "nereikia, man smeliavos fainos" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Ir dar keletą... gaila, neturiu namuose daugiau medžiagų sukurti kompoziciją, audinių, plytelių, va sudėčiu viską į vieną vietą, susidarytumėt vaizdą apie kokias spalvas kalbu.

Čia labai tiktų gelsvo natūralaus ar lieto akmens stalviršis.

user posted image

O čia tiesiog taip įmetu šitas plokštes...gražios jos man begalo be krašto mmmm... wub.gif aš jas pravardžiuoju "kostiuminėmis"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 11 sausio 2010 - 22:13
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 22:05)
user posted image

man pavyko zaliaja isiulyti prie tokiu pat azuoliniu grindu,derinta su samanine blush2.gif labai puikiai gavosi thumbup.gif , gaila, kad tik briaunos identiskos nebuvo.. aisku, ja naudot reikia su saiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 11 sausio 2010 - 22:10
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 22:05)
Kadangi Varvekliui pajutau labai didelę "ekstrasensinę" simpatiją, tai noriu padėti ir patikrinti ar mes taip viena kitą suprantam:
Grindys galėtų būti natūralaus ąžuolo (alyvuotos) arba garstyčių plytelės (jeigu reikia virtuvės zonoje, kad būtų plytelės).

user posted image

Mano grindys typ top tokios spalvos tik nealyvuotos, bet lakuotos matiniu laku, o tas žalias kostiumas , tai thumbup.gif atrodo. Tik didelis, oi koks didelis klausimas ar įsipaišytų prie mano virtuvės sienų ši spalva su tokiu raštu g.gif

Kol kas man virtuvę paskaičiavo apie 7000lt, virtuvės nepilni 4 metrai, tik pakabinamų spintelių 1,60m + indauja 1,5metro. Durelių plokštė MDF (dažyta, arba dažyta poliruota), viduj drėgmei atspari plokštė, furnitūra Blumo, stalviršis vokiška arba austriška plokštė. Bet manau kaina keisi ir įtariu ne į mažesnę pusę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeri: 11 sausio 2010 - 23:06
QUOTE(Neeri @ 2010 01 11, 18:34)
Iš tiesų, pasigedau tų kainų kas kaip. Pasidalinkite , bent jau maždaug kokia jūsų virtuvės kaina, kiek metrų virtuvinio ir maždaug kokios medžiagos. Tai bus mums besigaminančioms nors šiek tiek aiškiau.  4u.gif

Mano virtuve 4,8m. 7 blum'o stalčiai, šaldytuvas neįmontuojamas, bet apkaustytas plokšte. Man kainavo 4650lt. 4u.gif Fasadas iš vokiškos plokštės, stalviršis termopalo, o vidus spintelių iš čekiškos plokštės.. tongue.gif tiesa pas mane nėra jokio stiklo.. taip kad bėginis metras nesigauna nei 1000lt.

QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 23:05)

O čia tiesiog taip įmetu šitas plokštes...gražios jos man begalo be krašto mmmm...  wub.gif aš jas pravardžiuoju "kostiuminėmis"

user posted image

Super plokšės.. mirksiukas.gif būtent pradžioj į šitas plokštes tik ir žiūrėjau, ale MB mane atkalbejo.. doh.gif nors aš džiaugiuosi savo plošte dėl to kad nėra ji standartinė lygi.. ta tekstūra, grioveliai, viršutinė balta plokštė mano su tokia pat tekstūra kaip ir apatinės. blush2.gif
Turėčiau pinigų ir galimybę dažniau keisti baldus, tai tikrai norėčiau kažkokio įdomesnio derinuko.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 01 12, 08:40)
Mano virtuve 4,8m. 7 blum'o stalčiai, šaldytuvas neįmontuojamas, bet apkaustytas plokšte. Man kainavo 4650lt.  4u.gif Fasadas iš vokiškos plokštės, stalviršis termopalo, o vidus spintelių iš čekiškos plokštės..  tongue.gif tiesa pas mane nėra jokio stiklo.. taip kad bėginis metras nesigauna nei 1000lt.
Super plokšės..  mirksiukas.gif  būtent pradžioj į šitas plokštes tik ir žiūrėjau, ale  MB mane atkalbejo..  doh.gif  nors aš džiaugiuosi savo plošte dėl to kad nėra ji standartinė lygi.. ta tekstūra, grioveliai, viršutinė balta plokštė mano su tokia pat tekstūra kaip ir apatinės.  blush2.gif

Turėčiau pinigų ir galimybę dažniau keisti baldus, tai tikrai norėčiau kažkokio įdomesnio derinuko..  tongue.gif

na tai va, ne Jus viena taip galvojate, todel ir vyrauja klasikines spalvos.
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 12, 07:47)
na tai va, ne Jus viena taip galvojate, todel ir vyrauja klasikines spalvos.

Kartais žmonės, o gal ir dažnai labai laaabai toli žiūri į priekį doh.gif Aš tai noriu čia ir dabar džiaugtis savo namais, todėl ir dabar viską taip, kaip šiandien man atrodo miela ir gražu , o kas bus ryt, nė vienas nežinome ir kam čia sukti galvą ax.gif
Atsakyti
http://www.nerijausb...dai/new/017.JPG

uzmeskite aki cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 12, 08:13)

Neblogai atrodo, tik ta pakabinta spintelė su buteliais negražiai man žiūrisi schmoll.gif O gal dar prie jos kas kabinsis ? Ir apačoje , jei jau tie stalčiukai su tokiu margumu čia stovės, tai siauresnį ištraukiamą krepšį daryčiau ir žalią. nu man kažko čia toj spalvinėj gamoj biški trūksta, vienoj ar kitoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 12, 09:13)

Man šitas variantas nepatiko, bet yra sveikintinas bandymas daryti "kitaip". Reikalas tas, kad neišlaikytos spalvinės proporcijos, bet tikiu, kad gal čia nėra išbaigta, todėl gal dar situaciją galima gelbėti. O jau stalčiukai margučiai kokie biggrin.gif nu be tikslo jie ten tokie padaryti, nėra idėjos jokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 12 sausio 2010 - 08:50
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 12, 09:13)

nepykit, bet man tai tikrai negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 12, 08:13)

po pusmečio atsibostų smile.gif Pasižiūrėti stenduose ar pas kitus namuose - įdomu, bet pati rinkčiausiai žymiai 'ramesnius' derinius ir ilgiau grojančius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 11, 15:56)
Janna, kokia kvadrato kaina to marginto (tikriausiai jis  triplexs vadinasi)  spinteles stiklo?

kiek sis kainuoja nepasakysiu, bet labai panasus i ji ir nei kiek neprastesnis (gal uzsiliko mano ikeltas paveiksliukas kokias kelias temas pries g.gif , ten ta topine virtuve buvo, kur stalvirsyje buvo imontuotos istraukiamos rozeciu blokas ir siuksledeze, o gal kas ja issisaugojo pas save g.gif )rastas ant stiklo sukurtas kaip supratau ir "uzpatentuotas" tos imones kurioje gaminausi baldus. jo kaina buvo apie 200lt/kv.

o virtuves kaina tikrai nuo daug ko labai priklauso. ir nuo pacios plokstes, ir nuo jos gamintojo, furnitura.... ir pan...
manoji 5b.m. po ilgu derybu 7t (viskas iskaiciuota). fasadas (lukstas) - lenkiskas, vidus - cekiskas.
apacia: 4 stalciai - blumai ir kargo krepsys siaurutis, dvi paprastai atidaromos spinteles, stalcius metabox ir imontuojama orkaite plius indaplove.
virsutiniu 3 spinteliu dureles - plastikas (pasak gamintojo - dovana), dvi plokstes lentynos, imontuojamas saldytuvas.
Atsakyti