QUOTE(elva @ 2010 01 11, 13:13)
Ar cia atsiradusi kokia nauja mada, ar is tikruju rankeneles ant virsutiniu spinteliu - gadina vaizda? Jau ne vienoje vietoje randu toki pasakyma - na uzkliuva jis man kaskart, nes man paciai norisi rankeneliu ant virsutiniu spinteliu ir atrodo daug patogiau butu naudot - ir man toli grazu neatrodo, kad jos gali darkyti vaizda
O man labai idomu dar ir praktine puse tokio atidarymo mechanizmo Na pas mane dabar yra virsutines spinteles su rankenelemis, taciau kazkaip ipratau atidarineti spintele virs kriaukles butent uz apacios (slapiomis rankomis nesinori daug taskytis, siekiant rankeneles). Ir va ziuriu, po pusmecio tokio atidarinejimo jau toje vietoje ima atsilupineti spintutes karkaso apdaila... Nes kaskart atidarant dureles is apacios su pirstais uzkliuvu ir ta apdailos juostele.
Tai dabar mastau - ar nebus taip pat ir su tomis siek tiek nuleistomis durelemis? Ar ten visiskai jau nesiliecia pirstai atidarant prie karkaso? Ir dar - na pas mane pacios dureles is medzio masyvo, tai joms nieko, taciau jei dureles irgi butu is plokstes, kaip tada? Ar neims tos plokstes apacia irgi atsilupinet, trupet per laika?