Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 14:34)
Stalviršis iš Termopalo.. standartinis.. sakė einamiausia spalva, bet mums labai patinka, iš toliau kaip baltas atrodo.. ai džiaugiuosi kaip mažas vaikas..  tongue.gif  blush2.gif nes labai bijojau nusivilti..  biggrin.gif

tikrai labai grazuuu thumbup.gif wub.gif o gal virsutines spinteles galima atidarytas pamatyti, mane tokios labai domina ax.gif
kiek sumokejot jei ne paslaptis ax.gif stalvirsis man irgi patiko, kaip lieto akmens atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:48)
Gal pirminiam planelį tos spalvos kiek kitaip atrodė, bet kažkaip nuo pat pradžių žinojau kad plokštė bus tokia.. ji ruda su tekstūra.. man super.. nesimato pirštų antspaudų.. ir dar visai netikėtai pamačiau pas draugus rankenėles, prisireikė ir man jų.. vargau kol suradau, Hettich firmos viena rankenėlė apie 60 lt kainuotų.. bet radom pigiau..
Gamino UAB Interus.. tikiuosi jie nesupyks kad čia taip reiškiuosi..  biggrin.gif  baldų kokybe ir jų darbu esu patenkinta..  thumbup.gif

Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis mirksiukas.gif:
http://www.supermama...;#entry30712445
(kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio blush2.gif , nors galutinis tavo virtuves rezultatas vistiek man gavosi grazesnis drinks_cheers.gif , todel norejau paklaust, kas butent pakeite nuomone del spalvu pasirinkimo smile.gif )
Atsakyti
Kriss, baltai jau tau pavydziu rolleyes.gif

Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot?
Atsakyti
Tai va, aš žiūriu ir galvoju, ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:53)

ax.gif
Labai faina virtuvė, sėkmės šeimininkaujant joje.
Turiu vieną klausimą - ar yra kokia jungianti juostelė tarp sienos ir stalviršio? Aš nieko nematau, gal ir nereikia? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 13:53)
Laba,

Prieš porą mėnesiukų buvau įmetusi Jums savo virtuvės planelį, o dabar jau turim baldelius.. gyvai man vis tik gavosi 100 kartų geriau..  blush2.gif  tiesa dar neišbaigta, trūksta stiklo ir tapeto tarp spintelių.. tapetas bus toks..

labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo rolleyes.gif aš saviškių vis dar neišmokau praktiškai panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44)
Kriss, baltai jau tau pavydziu  rolleyes.gif

Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot?

Siaip siulyciau rinktis vokieciu Hansa, Hansgrohe, Grohe ar sveicaru firmos KWC maisytuvus. Jei tikrai kokybiski. O kas jais prekiauja galima susirasti per Google. Jeigu reiketu smulkesnes informacijos galite rasyti i az smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:53)
Laba,

o va čia baldeliai..  blush2.gif tik dar ne valyti, dabar jau po švenčių pilnai viskas naudojama ir sutvarkyta..  thumbup.gif

Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 12 23, 12:07)
... galima būtų spręsti tokiu būdu, kad visą virtuvės sieną atitraukti per 170 mm nuo sienos, suformuojant arba naują gipso sienutę arba tiesiog pagilinant spinteles ...

Ačiū visoms patarusioms. Na, kuo daugiau laiko praeina mąstant, tuo aiškiau darosi:), išeitį radome paskutinę kriauklės spintelę sumanę pjauti įstrižai vienas kampas - 600, kitas - 700. Brėžinio dabar neturiu, bet kai turėsiu originalą, parodysiu. tik man neramu dėl spalvų derinimo... prie šviesiai pilkų sienų, rustic ąžuolo parketlenčių grindų kokios spintelių, darbastalio spalvos dera?
Su kuo derinat darbastalio spalvą? ar nederinat?

V.
Papildyta:
QUOTE(Krisss @ 2009 12 29, 12:20)
Ačiū, iš tiesų tai viskas paprasta labai.. spalvos tokios kasdieninės, nes norėjom kad paskui nebūtų sunku ką nors pakeisti, priderinti..  tongue.gif
...

Krisss, gražu... taip santūru, todėl ir gražu:)
Atsakyti
Kriss labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patinka santūrus ir lakoniškas virtuvės stilius thumbup.gif Gero šeimininkavimo nuostabioje virtuvėje thumbup.gif
Atsakyti
Labai graži virtuvė.
4u.gif
Papildyta:
Mūsų dar iki galo visai nebaigta, bet maždaug galite pažiūrėti..
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 29 gruodžio 2009 - 23:33
QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47)
Tai va, aš žiūriu ir galvoju,  ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais doh.gif

ta pati pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 29, 15:33)
tikrai labai grazuuu  o gal virsutines spinteles galima atidarytas pamatyti, mane tokios labai domina
kiek sumokejot jei ne paslaptis  stalvirsis man irgi patiko, kaip lieto akmens atrodo 

Jei reikės nufotografuosiu, nes neturiu dabar su atidarytom spintukėm.. bet jos paprastos, trys lentynėlės.. nieko ypatingo, bet man patogu.. tongue.gif Mūsų fasadai iš vokiškos plokštės, vidinės plokštės paprastos baltos čekiškos.. tai todėl ir kaina šiek tiek mažesnė gavosi.. mokėjom 4650Lt
Dėl stalviršio tai tikrai atrodo kaip lieto akmens.. biggrin.gif
QUOTE(elva @ 2009 12 29, 16:36)
Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis (kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio  , nors galutinis tavo virtuves rezultatas vistiek man gavosi grazesnis  , todel norejau paklaust, kas butent pakeite nuomone del spalvu pasirinkimo )

Ačiū ačiū.. o pradžioj gal ir buvo mintis toks spalvų derinys, bet kadangi patinkančios plokštės neradom, arba jau tada reikėjo imti faneruotę, bet tam trūko pinigėlių, tai pasirinkom tą ką dabar turim.. 4u.gif

QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44)
Kriss, baltai jau tau pavydziu

Mes irgi kiek ieškojom maišytuvų ir kriauklių tai mane gazdino kainos.. blush2.gif nes neturiu tiek pinigėlių, bet kažkaip viskas išsisprendė super, kriauklę gavom su nuolaida, o kranas mūsų irgi franke, kaip ir kriauklė, o mokėjom vietoj 450lt tik 218lt.. bet pirkom senukuose, viena menesi man rodos jie buvo išmetę nuolaidas šitam kranui.. labai patenkinta aš juo bent jau kolkas.. 4u.gif

QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47)
Tai va, aš žiūriu ir galvoju,  ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais

drinks_cheers.gif aš norėjau naujos virtuvės bet negalėjau mokėti dešimtim tūkstančių, bet radom iš ties pigų variantą.. turėjau beveik 5 metus baldelius gamintus iš lenkiškos plokštės, bet ar aš moku juos prižiūrėti, ar šiaip tik pasisekė, aš juo pardaviau, o stovis jų buvo beveik kaip naujų.. mirksiukas.gif

QUOTE(korcula @ 2009 12 29, 16:54)
Labai faina virtuvė, sėkmės šeimininkaujant joje.
Turiu vieną klausimą - ar yra kokia jungianti juostelė tarp sienos ir stalviršio? Aš nieko nematau, gal ir nereikia?

kolkas nieko nėra. doh.gif laukiam stiklo, tai tada stiklas statysis ant stalviršio ir gal kokiu silikonu užsandarinsim.. o staljuostės jokios nebus, man negražu.. blush2.gif

QUOTE(omg @ 2009 12 29, 20:30)
labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo  aš saviškių vis dar neišmokau praktiškai panaudoti.

Ačiū.. o aš stalčiais labai patenkinta, viską matau, net ir šiukšliadėžė pas mane stalčiuj, tai visos valymo priemonės irgi ant akių.. viršutinis stalčius irgi gavosi praktiškai neišpjautas, nes labai super sifonas susimontavo prie pat sienos.. tongue.gif

QUOTE(pantherrra @ 2009 12 29, 21:01)
Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super

doh.gif nuimsim, nes ir man negražu, tik vaikas vis mėgėjas atnešt ir užklijuot.. o ir tie keli magnetukai labai daug sentimentų sukelia.. 4u.gif

QUOTE(V_0622 @ 2009 12 29, 22:16)

Krisss, gražu... taip santūru, todėl ir gražu

Ačiū..

QUOTE(irisas @ 2009 12 30, 00:05)
Kriss labai labai gražu  Labai patinka santūrus ir lakoniškas virtuvės stilius Gero šeimininkavimo nuostabioje virtuvėje

Ačiū.. 4u.gif

QUOTE(mylima2007 @ 2009 12 30, 00:32)
Labai graži virtuvė.

Ačiū visom.. žinau kad kiek žmonių tiek nuomonių, bet gera girdėti kad dar kažkam be manęs ji patinka.. blush2.gif
Atsakyti