QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 12 29, 15:33)
tikrai labai grazuuu o gal virsutines spinteles galima atidarytas pamatyti, mane tokios labai domina
kiek sumokejot jei ne paslaptis stalvirsis man irgi patiko, kaip lieto akmens atrodo
Jei reikės nufotografuosiu, nes neturiu dabar su atidarytom spintukėm.. bet jos paprastos, trys lentynėlės.. nieko ypatingo, bet man patogu..
Mūsų fasadai iš vokiškos plokštės, vidinės plokštės paprastos baltos čekiškos.. tai todėl ir kaina šiek tiek mažesnė gavosi..
mokėjom 4650Lt
Dėl stalviršio tai tikrai atrodo kaip lieto akmens..
QUOTE(elva @ 2009 12 29, 16:36)
Krisss, pabuvau sekliu Morka ir paieskojau tavo pirminio virtuves planelio - visgi nesuklydau, sakydama, kad sviesesne apatiniu spinteliu spalva is pradziu norejai rinktis (kazkodel tave isiminiau del to grazaus ir dar ne tokio populiaraus spalvu derinio , nors galutinis tavo virtuves rezultatas vistiek man gavosi grazesnis , todel norejau paklaust, kas butent pakeite nuomone del spalvu pasirinkimo )
Ačiū ačiū.. o pradžioj gal ir buvo mintis toks spalvų derinys, bet kadangi patinkančios plokštės neradom, arba jau tada reikėjo imti faneruotę, bet tam trūko pinigėlių, tai pasirinkom tą ką dabar turim..
QUOTE(Marcela* @ 2009 12 29, 16:44)
Kriss, baltai jau tau pavydziu
Gal kas zinote kur kokia kriaukliu ir maisytuvu parduotuve gera? Dabar tik tavyda zinau, nors dar ten nebuvau, Senukus ir bazes Kauno. Kur dar ieskot?
Mes irgi kiek ieškojom maišytuvų ir kriauklių tai mane gazdino kainos..
nes neturiu tiek pinigėlių, bet kažkaip viskas išsisprendė super, kriauklę gavom su nuolaida, o kranas mūsų irgi franke, kaip ir kriauklė, o mokėjom vietoj 450lt tik 218lt.. bet pirkom senukuose, viena menesi man rodos jie buvo išmetę nuolaidas šitam kranui.. labai patenkinta aš juo bent jau kolkas..
QUOTE(Temidė @ 2009 12 29, 16:47)
Tai va, aš žiūriu ir galvoju, ar verta tiek daug išleisti baldams. Aš jei dar kartą sugalvočiau kokias nors statybas ar remontus, tai tikrai eičiau pigesniu keliu, nes matau, kad jis nė kiek ne prasčiau atrodo nei visi tie lakuoti MDF su akmens masės stalviršiais
aš norėjau naujos virtuvės bet negalėjau mokėti dešimtim tūkstančių, bet radom iš ties pigų variantą.. turėjau beveik 5 metus baldelius gamintus iš lenkiškos plokštės, bet ar aš moku juos prižiūrėti, ar šiaip tik pasisekė, aš juo pardaviau, o stovis jų buvo beveik kaip naujų..
QUOTE(korcula @ 2009 12 29, 16:54)
Labai faina virtuvė, sėkmės šeimininkaujant joje.
Turiu vieną klausimą - ar yra kokia jungianti juostelė tarp sienos ir stalviršio? Aš nieko nematau, gal ir nereikia?
kolkas nieko nėra.
laukiam stiklo, tai tada stiklas statysis ant stalviršio ir gal kokiu silikonu užsandarinsim.. o staljuostės jokios nebus, man negražu..
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 20:30)
labai gražu, tik man stalčiai labai nepatogiai atrodo aš saviškių vis dar neišmokau praktiškai panaudoti.
Ačiū.. o aš stalčiais labai patenkinta, viską matau, net ir šiukšliadėžė pas mane stalčiuj, tai visos valymo priemonės irgi ant akių.. viršutinis stalčius irgi gavosi praktiškai neišpjautas, nes labai super sifonas susimontavo prie pat sienos..
QUOTE(pantherrra @ 2009 12 29, 21:01)
Tikrai labai grazu ir modernu. Tik as nuo saldytuvo nuimciau visokius lipdukus, tuomet butu isvis super
nuimsim, nes ir man negražu, tik vaikas vis mėgėjas atnešt ir užklijuot.. o ir tie keli magnetukai labai daug sentimentų sukelia..
QUOTE(V_0622 @ 2009 12 29, 22:16)
Krisss, gražu... taip santūru, todėl ir gražu
Ačiū..
QUOTE(irisas @ 2009 12 30, 00:05)
Kriss labai labai gražu Labai patinka santūrus ir lakoniškas virtuvės stilius Gero šeimininkavimo nuostabioje virtuvėje
Ačiū..
QUOTE(mylima2007 @ 2009 12 30, 00:32)
Ačiū visom.. žinau kad kiek žmonių tiek nuomonių, bet gera girdėti kad dar kažkam be manęs ji patinka..