Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 11, 11:05)
gal gali imesti pavyzdi kaip ten sumontuotos tos rankeles is vidaus ir kaip tas patinis atrodo? Nu neisivaizduoju  blush2.gif

rankeneliu ten nera. tiesiog dureles truputi didesnes....
pabandysiu vakare nufotografuot ir imest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 11, 12:19)
Na, čia ir daugiau yra kotokių 4u.gif Bet kai visi į vieną pusę linksta, kažkaip pradedi savim abejoti... unsure.gif

As tik linkiu zmonems drasiau gyventi ir nebijoti buti kitokiu. Patikekite, tie rudi-pasteliniai a la "smeliavi" interjerai jau taip igrise iki gyvo kaulo...jokios israiskos, taip pilka ir nyku. Rudos virtuves, rudos vonios, rudi miegamieji, svetaines... Taip noreciau ka nors idomesnio sukurti, betgi pradedi zmogui aiskinti, tai rizikuoji buti apkaltintas nuomones pirsimu, savo nuomones primetimu ir t.t... zodziu, daug maz turi daryti ka uzsakovas nori, nes juk jis moka pinigus ir jis ten gyvens, o ne as su juo biggrin.gif
Bet as vis dar laukiu savo "kitokio uzsakovo" ir zinau, kad rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 11, 12:25)
rankeneliu ten nera. tiesiog dureles truputi didesnes....
pabandysiu vakare nufotografuot ir imest  mirksiukas.gif

ok, lauksiu 4u.gif aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 12:26)
As tik linkiu zmonems drasiau gyventi ir nebijoti buti kitokiu. Patikekite, tie rudi-pasteliniai a la "smeliavi" interjerai jau taip igrise iki gyvo kaulo...jokios israiskos, taip pilka ir nyku. Rudos virtuves, rudos vonios, rudi miegamieji, svetaines... Taip noreciau ka nors idomesnio sukurti, betgi pradedi zmogui aiskinti, tai rizikuoji buti apkaltintas nuomones pirsimu, savo nuomones primetimu ir t.t... zodziu, daug maz turi daryti ka uzsakovas nori, nes juk jis moka pinigus ir jis ten gyvens, o ne as su juo biggrin.gif
Bet as vis dar laukiu savo "kitokio uzsakovo" ir zinau, kad rasiu smile.gif

na o tai kokias spalvas jus siulote? Man ryskios ir rekiancios spalvos kaip tik greitai atsibodancios atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 11, 11:19)
Na, čia ir daugiau yra kotokių 4u.gif Bet kai visi į vieną pusę linksta, kažkaip pradedi savim abejoti... unsure.gif

Manau, kad ne visada sitoki pasirinkima lemia "bandos principas". Pati is pradziu irgi norejau bordo spalvos virtuves, taciau ir draugai perkalbejo ir pati su laiku suvokiau, kad neturiu tiek pinigu, kad po keliu metu galeciau keisti virtuve, jei spalva atsibostu. O prie sios spalvos tureciau buti prisirisusi labai ilga laika. Zinau, kad yra visokiu spalviniu deriniu su raudona, bet ne visi spalviniai deriniai sirdziai mieli. Galu gale, man patinka eksperimentuoti spalvomis - tai pasirinkusi neutraliu spalvu baldus ateity nebrangiai galesiu tai daryti su detalemis, sienomis ir t.t. Man labai patiko kaip svedai greitai ir lengvai keicia savo interjero spalvyna - pasirinke baltas sienas bei neutralius baldus, ju namai pvz. per Velykas sviecia zalia-geltona spalva, per Kaledas - raudonai-rudai ir t.t. Rodosi tereikia pakeisti tik kelias detales, o kambarys pasikeicia kardinaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 11, 12:30)
ok, lauksiu  4u.gif  aciu smile.gif
Papildyta:
na o tai kokias spalvas jus siulote? Man ryskios ir rekiancios spalvos kaip tik greitai atsibodancios atrodo  g.gif

Jus per daug i krastutinumus vaziuojate su tokiu pasakymu "rekiancios" spalvos. As galiu pasiulyti interjera gaivu, idomesni ir tikrai nerekianti. Siulau atsizvelgdama i situacija, objekto krypti ir uzsakova.

Nenoriu SM per daug reikstis diskusijose, nes rizikuoju buti "suvalgyta" SM dalyviu, ka teko anksciau skaityti is sono. Tik noriu lengvai duoti peno pamastymui ar verta viska daryti vienodai, kaip pas Petra ar Antana.

P.S Jo jo, esu turejusi ir tokia uzsakove, kuri norejo visa intereja daryti isplaukusi ir "kremini-bespalvi", manydama, kad "zais detalemis". Neseniai lankiausi tos moters namuose, kaip buvo viskas lygu ir plokscia, tai ir liko, net bijojo paveiksla ryskesni uzsikabinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 11 sausio 2010 - 11:45
QUOTE(janna @ 2010 01 11, 12:00)

inete maciau labai grazi virtuvinio derini  sokoladas-zemuoge. atrode ispudingai. bent jau is pirmo zvilgsnio.

Įdomu būtų pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 01 10, 22:20)
O kaip manot ar nieko kad orkaite bus salia saldytuvo  g.gif

man rodos ten kazkaip izoliuoja ta tarpa... tiksliai nzn, bet praktiskai visi daro tuos du irenginius salia, tai tikriausiai nieko blogo...
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 01 11, 12:33)
Manau, kad ne visada sitoki pasirinkima lemia "bandos principas". Pati is pradziu irgi norejau bordo spalvos virtuves, taciau ir draugai perkalbejo ir pati su laiku suvokiau, kad neturiu tiek pinigu, kad po keliu metu galeciau keisti virtuve, jei spalva atsibostu. O prie sios spalvos tureciau buti prisirisusi labai ilga laika. Zinau, kad yra visokiu spalviniu deriniu su raudona, bet ne visi spalviniai deriniai sirdziai mieli. Galu gale, man patinka eksperimentuoti spalvomis - tai pasirinkusi neutraliu spalvu baldus ateity nebrangiai galesiu tai daryti su detalemis, sienomis ir t.t. Man labai patiko kaip svedai greitai ir lengvai keicia savo interjero spalvyna - pasirinke baltas sienas bei neutralius baldus, ju namai pvz. per Velykas sviecia zalia-geltona spalva, per Kaledas - raudonai-rudai ir t.t. Rodosi tereikia pakeisti tik kelias detales, o kambarys pasikeicia kardinaliai smile.gif

Na tikrai ,,rėkančių" nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 12:35)
Jus per daug i krastutinumus vaziuojate su tokiu pasakymu "rekiancios" spalvos. As galiu pasiulyti interjera gaivu, idomesni ir tikrai nerekianti. Siulau atsizvelgdama i situacija, objekto krypti ir uzsakova.

na as skoni turiu pati ir interjera kuriu be dizainerio paslaugu ir manau tikrai ne prasciau nei su juo. Kai viska baigsiu - ikelsiu ir nustebinsiu jus tongue.gif
man iskilo klausimas - tai kokios tos "kitokios" spalvos jei ruda, balta, sokoladine ir visa kita nusibode? Mano manymu tai klasikines spalvos, kurios neiseis is mados, o va baklazanas, kokia nors tamsiai melyna kita sezona bus nemadinga, o virtuve minimum kokius 8 metus tokia pati stoves. Ka manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 10:32)
Moterie, medalis tau auksinis uz ne tipisko lietuvio pasirinkima "kava-kakava-pienas-sokoladas"  clap_1.gif  thumb_yello.gif  friends.gif  . Kaip as svajojau sutikti toki uzsakova, kuris noretu kitokiu spalvu interjero, o ne kava-kakava  doh.gif . Na, kiek esu susidurusi savam darbe, visi ta pacia dainele dainuoja ir visu namai panasus, o kitaip sunku ikalbeti:
1. spalvine derme-kava-pienas-sokoladas
2. kad butu nisu
3. ant vienos sienos tapeta uzvanoti

Turiu namie virtuviu kataloga nebloga toki, gaila negaliu nuskanuoti vieno gero pavyzdzio, bet , Varvekli, linkiu sekmes ir zinau, jus esat kitokia thumb_yello.gif

Aš tai laukiu to momento, kai jau bus išdažytos mano virtuvės sienos ( tai jau turėtų įvykti šią savaitę) ir kai galėsiu pagal tai rinktis baldų spalvą, kad visos kavos kakavos man netiks tai faktas, bet kažkas įdomesnio, tai reiks labai galvą pasukti ką priderinti prie tokių netradicinių sienų g.gif Kai jau bus baigta įmesiu savo išdažytos virtuvės foto (silpnų nervų žmonėms patarsiu nežiūrėti swoon.gif lotuliukas.gif ), nes ir pati nežinau kas ten gausis karsta.gif O šiaip mano nuomone apie spalvas, interjerą, dizainą tokia, kad kiekvienas turėtume žiūrėti kas mums miela, priimtina, kas mums gražu ir kokiuose namuose mums bus smagu gyventi, o ne vaikytis masės, naujovių ar madingumo nono.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ziuriu uzejo kalba apie spalvas, tuo tarpu paklausiu ir as 4u.gif
Dabar bandau sugalvoti kokios noriu virtuves ir sustojau ties spalvu raudonai - juoda, tiesiog labai patinka derinys, taciau visi pazistami atkalbineja, nes sako, kad labai vargina toks ryskus derinys. Viena pazistama pasake, kad istvere tokias spalvas savo virtuveje tik 3 metus, paskui pakeite. Tai nezinau ka daryti, gal raudona su kokia neutralesne spalva derinti, o gal isvis kitas splavas det g.gif , tiesiog norejau ir raudonas plyteles klijuoti, radau man patinkancias. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 11, 12:43)
na as skoni turiu pati ir interjera kuriu be dizainerio paslaugu ir manau tikrai ne prasciau nei su juo. Kai viska baigsiu - ikelsiu ir nustebinsiu jus  tongue.gif
man iskilo klausimas - tai kokios tos "kitokios" spalvos jei ruda, balta, sokoladine ir visa kita nusibode? Mano manymu tai klasikines spalvos, kurios neiseis is mados, o va baklazanas, kokia nors tamsiai melyna kita sezona bus nemadinga, o virtuve minimum kokius 8 metus tokia pati stoves. Ka manot?  4u.gif

Nenoriu SM per daug reikstis diskusijose, nes rizikuoju buti "suvalgyta" SM dalyviu, ka teko anksciau skaityti is sono (dar kol kas i tokia mesmale nepatekau). Interjeras-tai ne drabuziu mada, tiesiog reikia gerai, originaliai, idomiai parinkti spalvinius "susikalbejimus" visoje namu erdveje, kurie is mados niekad neiseis. Cia is vis ne mados klausimas, o suderinamume ir mokejime paziureti i daiktus is kito kampo.
Atsakyti