Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 10, 12:26)
Invincible , nu ir kaip tas saldytuvas jum, ar seniai ji turite?

Mes uzstata sumekejome uz ta saldytuva, juos veza is kazkur, remontas dar daromas, taip, kad nezinau dar kaip jis 4u.gif Tik parasiau, kad toki issirinkome mes. Kai jau isbandysiu butinai parasysiu kaip ir kas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Pradejo jau ir mums braizyt virtuvyte,tai noreciau sulaukti jusu patarimu ax.gif Del spalvu virtuves dar pati net nezinau ko noreciau,tai nekrepkit demesio,tik del pacio isdestymo.Galvoju gal pratest dar ta didziaja spinta,nes iejus is saliono i virtuve matysis tokia tuscia siena,nes tokiau eis stalas valgomasis,tai kazkaip man atrodo gali trukti vientisumo g.gif Ka manot?
http://i26.photobuck...pg?t=1263140738
http://i26.photobuck...pg?t=1263141261
neiseina man normaliai nuotrauku ikelt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, kas turit viršutines spinteles be rankenėlių, su nuleistu durelių kraštu, ar patogu naudotis, pas mane dar blizgi plokštė, tai galvoju, gal su rankenėlėm praktiškiau, nors vaizdas ir nukentėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 01 10, 20:03)
Sveikos, norėjau paklausti, kas turit viršutines spinteles be rankenėlių, su nuleistu durelių kraštu, ar patogu naudotis, pas mane dar blizgi plokštė, tai galvoju, gal su rankenėlėm praktiškiau, nors vaizdas ir nukentėtų g.gif

pas mane nera rankeneliu. bet pervelai pamaciau, kad alante buvo pavyzdys- vidinej pusej tokia vidine rankenele, is isores jos nesimato, taigi vaizdo nedarko. jei anksciau buciau jas aptikusi, buciau neabejotinai pasidariusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 01 10, 20:03)

mano virtuvele tokios. man patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 01 10, 16:36)
Sveikutes.  4u.gif Pradejo jau ir mums braizyt virtuvyte,tai noreciau sulaukti jusu patarimu  ax.gif  Del spalvu virtuves dar pati net nezinau ko noreciau,tai nekrepkit demesio,tik del pacio isdestymo.Galvoju gal pratest dar ta didziaja spinta,nes iejus is saliono i virtuve matysis tokia tuscia siena,nes tokiau eis stalas valgomasis,tai kazkaip man atrodo gali trukti vientisumo  g.gif Ka manot?
http://i26.photobuck...pg?t=1263140738
http://i26.photobuck...pg?t=1263141261
neiseina man normaliai nuotrauku ikelt  blush2.gif

man viskas grazu pas jus virtuvej. nepratesciau spintos, nes dabar labai graziai virtuves zona atskirta. man asmeniskai nepatinka kriaukle ir kaitlente kampuose, bet jusu atveju nelabai kur jas daugiau padesi... viskas grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 10, 22:09)
bet jusu atveju nelabai kur jas daugiau padesi... viskas grazu  smile.gif

drinks_cheers.gif geras- jei tikrai pas jus ten akvariumas-sienoj bigsmile.gif
Atsakyti
Cia dar tik vizualizacija blush2.gif Nusiziurejau ta akvariumo minti nuo Bufeto vedejos bigsmile.gif Nes svajojom apie akvariuma, o kur ji italpdint , nebuvo minciu,tai va pamaciau jos vizualizacija ir man labai patiko wub.gif Tai bandom kazka tokio kol kas braizyti,gal kada pavyks igyvendinti ax.gif
O kaip manot ar nieko kad orkaite bus salia saldytuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2010 01 10, 16:23)
Sveikos, gal kartais kuri mačiusi, kur yra baklažano ar tamsiai violetinės spalvos baldinės plokštės? Lyg buvau internete aptikusi, bet va kai jau reikia, niekaip neatkasu  4u.gif

Moterie, medalis tau auksinis uz ne tipisko lietuvio pasirinkima "kava-kakava-pienas-sokoladas" clap_1.gif thumb_yello.gif friends.gif . Kaip as svajojau sutikti toki uzsakova, kuris noretu kitokiu spalvu interjero, o ne kava-kakava doh.gif . Na, kiek esu susidurusi savam darbe, visi ta pacia dainele dainuoja ir visu namai panasus, o kitaip sunku ikalbeti:
1. spalvine derme-kava-pienas-sokoladas
2. kad butu nisu
3. ant vienos sienos tapeta uzvanoti

Turiu namie virtuviu kataloga nebloga toki, gaila negaliu nuskanuoti vieno gero pavyzdzio, bet , Varvekli, linkiu sekmes ir zinau, jus esat kitokia thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 11 sausio 2010 - 10:32
QUOTE(varveklis @ 2010 01 10, 15:23)
Sveikos, gal kartais kuri mačiusi, kur yra baklažano ar tamsiai violetinės spalvos baldinės plokštės? Lyg buvau internete aptikusi, bet va kai jau reikia, niekaip neatkasu  4u.gif

tokia spalva maciau Vokes salone pavyzdz. berots is austrisku ir blizgi.

QUOTE(madi @ 2010 01 10, 19:03)

as tokias turiu. bet pas mane virsutines dureles apkaustuotos metaliniu matiniu remu. o viduje - plastikas.
man patogu. o kadangi kas kart tidarant dureles tenka imti uz to matinio metalo, tai ir nesimato. nebent koki padidinamaji stikla paimtum...

inete maciau labai grazi virtuvinio derini sokoladas-zemuoge. atrode ispudingai. bent jau is pirmo zvilgsnio.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 11, 12:00)
tokia spalva maciau Vokes salone pavyzdz. berots is austrisku ir blizgi.
as tokias turiu. bet pas mane virsutines dureles apkaustuotos metaliniu matiniu remu. o viduje - plastikas.
man patogu. o kadangi kas kart tidarant dureles tenka imti uz to matinio metalo, tai ir nesimato. nebent koki padidinamaji stikla paimtum...

inete maciau labai grazi virtuvinio derini  sokoladas-zemuoge. atrode ispudingai. bent jau is pirmo zvilgsnio.

gal gali imesti pavyzdi kaip ten sumontuotos tos rankeles is vidaus ir kaip tas patinis atrodo? Nu neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 11, 11:32)
Moterie, medalis tau auksinis uz ne tipisko lietuvio pasirinkima "kava-kakava-pienas-sokoladas"  clap_1.gif  thumb_yello.gif  friends.gif  . Kaip as svajojau sutikti toki uzsakova, kuris noretu kitokiu spalvu interjero, o ne kava-kakava  doh.gif . Na, kiek esu susidurusi savam darbe, visi ta pacia dainele dainuoja ir visu namai panasus, o kitaip sunku ikalbeti:
1. spalvine derme-kava-pienas-sokoladas
2. kad butu nisu
3. ant vienos sienos tapeta uzvanoti

Turiu namie virtuviu kataloga nebloga toki, gaila negaliu nuskanuoti vieno gero pavyzdzio, bet , Varvekli, linkiu sekmes ir zinau, jus esat kitokia thumb_yello.gif

Na, čia ir daugiau yra kotokių 4u.gif Bet kai visi į vieną pusę linksta, kažkaip pradedi savim abejoti... unsure.gif
Atsakyti