QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 09, 18:50)
Tikriausiai pirkote Aeg, Electrolux, Zanussi atstovybėje, Žirmūnų g. 1e (šalia Technikos ir kūrybos rūmų)
Jie ir perkant už mažesnę sumą suteikia nuolaidą, svarbiausia, kad mokėtum grynais
Vasarą pas juos įsigijau galingą įmontuojamą gartraukį už nedidelę kainą
ne, ne ten
bet mokejom ir grynais ir pavedimu. jiems tiko, mums tuo labiau. na, ta suma isaugo del saldytovo ir televizoriaus
jie pasiule mums geriausia kaina is visu kur besikreipem. kai pries keturis metus isirenginejom buta irgi pirkom pas juos.
Nesupykit, bet nesuprantu kam pirkot tokią brangią i
r su tiek funkcijų mikrobangę, jei turiti gerą orkaitę
Mano nuomone, mikrobangė naudojama greitam maisto pašildymui - tokia jos pagrindinė funkcija. O Jūsų pasirinktoje mikrobangėje funkcijos kaip orkaitė. Kažin ar mikrobangėje kepsit vištą
ne, vistos nekepsim
mums pagal dizaina tiko tik tie du skirtingo litrazo modeliai, nes rikiavom i kolona- indaplove, orkaite, mikrobange. todel ir pirkom, nes norejom visumos. dar nelabai ten gyvenam, tai neskaiciau ir nesidomejau kiek tu funkciju ji turi
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 10, 13:33)
radau tokia virtuve apie kokia svajojau, bet neina ikelti cia foto. Jei nueitumete i
http://www.arritalcucine.com/ pasirinktumete products - modern - kaireje puseje 5 nuo virsaus
methra stai tokia as ja isivaizduoju, taciau kyla klausimas ar patogu kai stalciai yra va taip be rankeneliu, ar dirbant virtuveje nubutu sunku taip kasdien atidarineti?
na pas mus stalciai be rankeneliu, nes man paprastai rankeneles ir ju isdeliojimas skirtingose vietose, vienas horizontaliai, kitas vertikaliai, na tiesiog negrazu
manyciau, kad man bus patogu
cia merginos rase, kad nesvaria ranka mazuoju pirsteliu gali atsidaryti stalciu uz rankeneles... man patogu, kad atsidaro tiesiog spustelint kad ir alkune, o uzsidaro tiesiog pastumus
vidinis irankiu stalciukas- paspaudus mygtuka