Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 09, 17:02)
Radau va sita http://www.topokaina...C-71840-6i.html labai isvaizda panasus tik kaina jo gerokai mazesne, kaip manot  g.gif

jie panasus, bet modeliukai skirtingi. Mano nurodytame daugiau funkciju, pasiziurekite, jei jums jos nereikalingos, tai aisku, kad pirkit pigesni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 09, 19:29)
Aš ne Lineta*, bet įtariu, kad tokį gartraukį pirko  ax.gif Internete kaina didesnė, nei vietoje. Aš mokėjau 600 ir už briauną 100.

ten biski galingesnis, dabar neturiu modeliuko, pas MB lapukas liko, bet jis biski stipresnis, maciau kazkurioje Vln parduotuveje, kaina 600, o briaunele 99, bet mes desim baldu briaunele, man graziau kaip vientisa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 10, 12:19)
jie panasus, bet modeliukai skirtingi. Mano nurodytame daugiau funkciju, pasiziurekite, jei jums jos nereikalingos, tai aisku, kad pirkit pigesni  mirksiukas.gif

Taip isore labai panasus, bet kai parodziau vyrui juos abu, tai sitas http://www.topokaina...C-91840-6i.html tikrai geresnis, sako gal geriau biski ir brangiau moketi ir tureti geresni, naujesni.
Invincible , nu ir kaip tas saldytuvas jum, ar seniai ji turite?
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 10, 12:26)
Taip isore labai panasus, bet kai parodziau vyrui juos abu, tai sitas http://www.topokaina...C-91840-6i.html tikrai geresnis, sako gal geriau biski ir brangiau moketi ir tureti geresni, naujesni.
Invincible , nu ir kaip tas saldytuvas jum, ar seniai ji turite?

tas pats modeliukas, kuri mes issirinkom bigsmile.gif
nekantrauju kada viska galesiu pradet uzsakineti smile.gif aisku pirma virtuvini reikia uzsisakyti bigsmile.gif
Atsakyti
radau tokia virtuve apie kokia svajojau, bet neina ikelti cia foto. Jei nueitumete i http://www.arritalcucine.com/ pasirinktumete products - modern - kaireje puseje 5 nuo virsaus methra stai tokia as ja isivaizduoju, taciau kyla klausimas ar patogu kai stalciai yra va taip be rankeneliu, ar dirbant virtuveje nubutu sunku taip kasdien atidarineti?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 09, 18:50)
Tikriausiai pirkote Aeg, Electrolux, Zanussi atstovybėje, Žirmūnų g. 1e (šalia Technikos ir kūrybos rūmų)  ax.gif  Jie ir perkant už mažesnę sumą suteikia nuolaidą, svarbiausia, kad mokėtum grynais  biggrin.gif Vasarą pas juos įsigijau galingą įmontuojamą gartraukį už nedidelę kainą  thumbup.gif

ne, ne ten 4u.gif bet mokejom ir grynais ir pavedimu. jiems tiko, mums tuo labiau. na, ta suma isaugo del saldytovo ir televizoriaus smile.gif  jie pasiule mums geriausia kaina is visu kur besikreipem. kai pries keturis metus isirenginejom buta irgi pirkom pas juos. 4u.gif

Nesupykit, bet nesuprantu kam pirkot tokią brangią i
r su tiek funkcijų mikrobangę, jei turiti gerą orkaitę  g.gif Mano nuomone, mikrobangė naudojama greitam maisto pašildymui - tokia jos pagrindinė funkcija. O Jūsų pasirinktoje mikrobangėje funkcijos kaip orkaitė. Kažin ar mikrobangėje kepsit vištą  g.gif

ne, vistos nekepsim biggrin.gif mums pagal dizaina tiko tik tie du skirtingo litrazo modeliai, nes rikiavom i kolona- indaplove, orkaite, mikrobange. todel ir pirkom, nes norejom visumos. dar nelabai ten gyvenam, tai neskaiciau ir nesidomejau kiek tu funkciju ji turi doh.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 10, 13:33)
radau tokia virtuve apie kokia svajojau, bet neina ikelti cia foto. Jei nueitumete i http://www.arritalcucine.com/ pasirinktumete products - modern - kaireje puseje 5 nuo virsaus methra stai tokia as ja isivaizduoju, taciau kyla klausimas ar patogu kai stalciai yra va taip be rankeneliu, ar dirbant virtuveje nubutu sunku taip kasdien atidarineti?

na pas mus stalciai be rankeneliu, nes man paprastai rankeneles ir ju isdeliojimas skirtingose vietose, vienas horizontaliai, kitas vertikaliai, na tiesiog negrazu schmoll.gif
manyciau, kad man bus patogu g.gif cia merginos rase, kad nesvaria ranka mazuoju pirsteliu gali atsidaryti stalciu uz rankeneles... man patogu, kad atsidaro tiesiog spustelint kad ir alkune, o uzsidaro tiesiog pastumus bigsmile.gif vidinis irankiu stalciukas- paspaudus mygtuka 4u.gif
Atsakyti
ten kur methra virtuve, tai reiktu ziureti tokia su blizgia kakavine plokste, kam idomu, nes 2 yra.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 10, 13:47)
ten kur methra virtuve, tai reiktu ziureti tokia su blizgia kakavine plokste, kam idomu, nes 2 yra.

Pas mane analogiška spalva, bet rankenėles dėjau, nors labai dvejojau i pradžių. Galiausiai laimėjo praktiškumas, o ne grožis.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 01 10, 15:03)
Pas mane analogiška spalva, bet rankenėles dėjau, nors labai dvejojau i pradžių. Galiausiai laimėjo praktiškumas, o ne grožis.

gal gali pademonstruoti kaip atrodo su rankenelem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 10, 14:27)
gal gali pademonstruoti kaip atrodo su rankenelem?  4u.gif

Lineta, pas mane dar nebaigta montuoti virtuvė. Labai vangiai viskas vyksta - tai stiklų nepadarė, taisugadino kažką ir milijonas kitų versijų. Galiu įdėti foto koks vaizdas dabar.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 01 10, 15:52)
Lineta, pas mane dar nebaigta montuoti virtuvė. Labai vangiai viskas vyksta - tai stiklų nepadarė, taisugadino kažką ir milijonas kitų versijų. Galiu įdėti foto koks vaizdas dabar.

niu, laukiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kartais kuri mačiusi, kur yra baklažano ar tamsiai violetinės spalvos baldinės plokštės? Lyg buvau internete aptikusi, bet va kai jau reikia, niekaip neatkasu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 10, 13:47)

Gražiai atrodo. O jei dar tinka pagal interjerą ir patinka, tai thumbup.gif
Man apskritai labai sunku ką sygalvoti ar kokių pvz. rasti savai virtuvei, nes išplanavimas jos visai nestandartinis doh.gif Per savaitę laiko persitvarkiau savo projektą, dabar atidaviau meistrui dar, kad suderintų virtuvės baldus su indauja ir gal ką dar pasiūlys g.gif Va taip va per kokį mėnesį kitą tikiuosi turėsiu savo virtuvės projektėlį ax.gif
Atsakyti