QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 08, 15:52)
normali kaina + kokybe tai mano galva AEG (galiu duoti telefoniuka del buitines-padarytu pigiau nei parduotuveje)
butent sia buitine technika ir pasirinkom, tik ju gartraukis pasirode labai jau brangus, tai pasirinkom gorenje galiu rekomenduoti mazyte parduotuve vilniuje, kur viska susipirkome. kainos mazesnes nei internetinese parduotuvese, plius gavom nuolaida nes pirkom uz 20000lt
QUOTE(Braita @ 2010 01 08, 16:48)
Merginos, kazkur buvo ideta, bet jau nebrandu kur - su kokia programele projektuojates virtuve? nes ant popieriaus lapo labai jau skurdus vaizdzialis atrodo
Uzsiimu ir as savo virtuves kuryba...
Uzsiimu ir as savo virtuves kuryba...
yra kelios programos. bene populiariausia kitchendraw, galima atsisiusti alno arba ikea. paieskokit internete, yra nemazai.
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 08, 16:57)
Aš furnitane bandžiau. Tai man visai smagiai pasirodė Bet reiks ir į Dalios baldus nuvažiuot
butinai nueikit, visgi nepigu tie baldai, o ir virtuves ne kasdiena gaminames
mes irgi turime kampa virtuveje. kadangi dariausi tik stalcius, tai ir kampo norejau is ju. bet kai istrauke ir tos visos dalys issinarste na nezinau... dar jie turi parodymui, kai kampineje spinteleje yra toks ovalus metalinis daiktas, kuris isvaziuoja visas is spinteles. bet jis buvo nepigus. taigi pasidarem paprastas duris ir lentyna viduje nelabai reikalingiem daiktams. kaip ar bus patogu dar nezinau, nes dar nesinaudoju