Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(madi @ 2010 01 07, 13:28)
Sveikutės, įkeliu praktiškai galutinį mūsų virtuvės variantą, kurį atsiuntė gamintojas, Virtuvė
Man pačiai rūpi šie klausimai:
1. Kur dėti mikrobangę: į viršutinę spintelę kelti nenoriu, nes per aukštai, į apatinę - per žemai, į tarpą tarp spintelių - sudarko vaizdą, lieka tik ant stalviršio  unsure.gif

[B]Virtuve tai labai labai grazi smile.gif
tai jau greiciausiai ji liks ant stalvirsio nes is tiesu ji nlb kur tinka... nebent darytumet antra auksta spinta kaireje kur stalciai, tuomet pradingu ta stikline spintele, na ir toje spintoje galetu buti paslepta mikrobangine.  ax.gif

2. Ką dėti į tarpą tarp spintelių: čia vienoj sienoj plokštė, kaip stalviršis, o kitoj gamintojas siūlo dėti stiklą, nes langas, aš dar galvoju, gal visur dėti stiklą su kokiu tapetu, kad būtų kažkoks akcentas, net nežinau blush2.gif .

na labai graziai ziurisi tokia pat sienele kaip ir stalvirsis-kazkaip vientisumo priduoda...

3. Dėl gartraukio, norėjom tokio, bet galvoju, gal geriau jį slėpti į spintelę ir daryti ištaukiamą, nes virtuvė kartu su svetaine (svetainė priešais orkaitę) g.gif Kadangi dar buitinės jokios neturim, galim svarstyt visus varinatus.

gartraukis tau jau tikrai siame variante geriau imontuojamas  smile.gif
dar man lyg ir noretusi kokio plieno spalvos cokoliuko kad virtves apacia butu lengvesne  4u.gif

Labai laukiu pastabų, pasiūlymų nes baisu, kad kai pradės gaminti, kelio atgal nebus.

Atsakyti
Sveikutės, įkeliu praktiškai galutinį mūsų virtuvės variantą, kurį atsiuntė gamintojas, Virtuvė
1. Kur dėti mikrobangę: į viršutinę spintelę kelti nenoriu, nes per aukštai, į apatinę - per žemai, į tarpą tarp spintelių - sudarko vaizdą, lieka tik ant stalviršio  unsure.gif
2. Ką dėti į tarpą tarp spintelių: čia vienoj sienoj plokštė, kaip stalviršis, o kitoj gamintojas siūlo dėti stiklą, nes langas, aš dar galvoju, gal visur dėti stiklą su kokiu tapetu, kad būtų kažkoks akcentas, net nežinau blush2.gif .
3. Dėl gartraukio, norėjom tokio, bet galvoju, gal geriau jį slėpti į spintelę ir daryti ištaukiamą, nes virtuvė kartu su svetaine (svetainė priešais orkaitę) g.gif Kadangi dar buitinės jokios neturim, galim svarstyt visus varinatus.
Labai laukiu pastabų, pasiūlymų nes baisu, kad kai pradės gaminti, kelio atgal nebus.

Na man labai nepatinka,kai mikrobangė ant stalo schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
Gal kas nors darėtės virtuvę so ,,space corner" http://www.furnitana...df/kampinis.pdf

Kažkaip į mane keistai baldininkai žiūri... g.gif
Atsakyti

Tvarkinga, daili virtuvė 4u.gif
Mano pastebėjimai - darykit montuojamą gartraukį ir apsvarstykit ar tikrai taip labai reikalinga ta atvira spintelė prie lango g.gif Aš jos nedėčiau visai, o jos vietoj gražų paveikslą pakabinčiau 4u.gif Arba jei jau labai reikia, tai darykit tokią kaip ir ant kitos sienos pakabinamos spintelės ax.gif

Na o mano virtuvė jau pirmadienį po truputį pradės vežti ir surinkinėti ... pradžioj tik patį korpusą atvež ir surinks, vėliau jau ir durelės atvažiuos smile.gif tada reikės matuoti ir užsakinėti stalviršį .. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 07, 14:58)

Gal kas nors darėtės virtuvę so ,,space corner" http://www.furnitana...df/kampinis.pdf

Mano virtuvė nebus kampinė, bet jei būtų tai tik tokius kampinius stalčius ir dėčiau, arba tą vadinama "karuselę"...

a ko jie keistai žiūri? g.gif
Atsakyti

Tikrai labai simpatiska virtuve. O ta blizgi plokste - MDF? Kiek procentu blizgumas? Mums musu meistras darys 50 proc. MDF blizguma, t. y. nebus blizgumas kaip kad veidrodis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 07 sausio 2010 - 14:04
QUOTE(madi @ 2010 01 07, 12:28)

as dejau virs saldytuvo paslepiau tiesiog spintelej tam pasirinkau 140cm saldytuva. Emiau su labai maza kamera viduje o saldikli turim rusyje.
nes man ir labai nepatinka kaip apkraunamas stalvirsis tikrai tavo vietoj pasvarstyciau ir kisti ja kur nors i apatines spinteles.....
arba taip pat kilus buvo mintis su dar viena auksta spinta bet ziurint taip kaip pateiktas projektas ar neuzsigriozdys langas ziurint is svetaines??? nors manau ten iki lango vietos ir taip labai daug dar tai gal ir nepamaisytu dar viena spinta g.gif
o jei nedarytumet ten spintos tada atsisakyciau tu stukliniu spinteliu vietos kaip matau ir taip labai daug o tai tikrai labai fainiai atrodytu jei ju ten nebutu. Liuks pasiulymas ir su paveikslu . zodziu nedaryciau ju ten tikrai....

gartrauki imciau tik imontuojama...
o del tarpo tarp spinteliu nzn as dejau hpl tokia pat kaip stalvirsis man liuks. cia jau skonio reikalas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2010 01 07, 15:00)
Tvarkinga, daili virtuvė  4u.gif
Mano pastebėjimai - darykit montuojamą gartraukį ir apsvarstykit ar tikrai taip labai reikalinga ta atvira spintelė prie lango  g.gif  Aš jos nedėčiau visai, o jos vietoj gražų paveikslą pakabinčiau  4u.gif  Arba jei jau labai reikia, tai darykit tokią kaip ir ant kitos sienos pakabinamos spintelės  ax.gif

Mano nuomuone lygiai toki pat del madi virtuves drinks_cheers.gif biggrin.gif
Mano virtuve tai dar tik sendien buvo pabandyta sudelioti kompe, kaip atrodys, tik gaila kad man nedave to projektuko, nors pilnai jis jos dar nebaige (pasake jei nori tai atsius ja uz 100lt doh.gif ) Ir dar ten suzinojau labai faina varianta spinteles su tripleks stiklu (berods taip vadinas blush2.gif ) ar kas gal darysit su siuo stiklu , nu man tai fantastiskai atrodo wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 06, 23:22)
Dėkui už nuomonę, labai gerai , kai galima svarstyti , persvarstyti, juolab, kad laiko tam turiu.  biggrin.gif

laba,

idomu ka galvojat Neeri apie kedes i savo virtuve?
http://www.kedziustu...s/3D-CHAIR-785/

http://www.kedziustu...ines/APPLE-762/

http://www.jasevicia...ogas/kedes.html
(vilnis X)

Atsakyti
Labai ačiū mamytės už pastabas aciuks.gif
Dėl gartraukio, ir aš linkstu prie įmontuojamo, bet kiek žiūrėjom, tai geresni neįmontuojami. Gal galėtumėt patarti kokį iš geresnių 40 kvadratų patalpai, lubų aukštis 2,50 m., kad būtų galingas, palyginus tyliai veiktų ir pan.
Dėl mikrobangės jaučiu idealaus varianto nerasim...
Dėl stiklinės spintelės: kaip tik ir norėjom kokio gražaus akcento, stiklas bus šiek tiek patamsintas durelės - austriškas durų pakėlimo mechanizmas, formą galvojau daryti kaip kitų pakabinamų spintelių, čia gamintojas pasiūlė specialiai daryti žemesnę ir platesnę, kad labiau išsiskirtų ir virtuvė nebūtų vienoda, kaip visų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 01 07, 19:35)
kad labiau išsiskirtų ir virtuvė nebūtų vienoda, kaip visų ax.gif

tam reiketu visu pirma pakeisti spalvine gama ax.gif o antra, pabaigti projektuoti iki galo, nes kaip pati matote, mikrobange niekur neisipaiso, tai reiskia, kad ne viskas iki galo apgalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau tikrai gražios supermamyčių virtuvės - ne visos bet daugumoj apgalvotos. Maniškė atsiras greičiausiai tik balandį. verysad.gif

Norėjau paklausti- atleiskit gal už akivaizdžius klausimus: ar jūs samdėt dizainerį? Nuo ko pradėjot kelionėj prie tokios virtuvės kokios jūs norit?

Klausimukas apie tą stiklą už darbastalio- kur jūs jį perkate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 07, 17:12)
Mano virtuve tai dar tik sendien buvo pabandyta sudelioti kompe, kaip atrodys

O čia viršutinės spintelės taip išpieštos g.gif Labai gražiai atrodo smile.gif

QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 07, 17:33)

Virtuvėje kėdžių visai nebus, bus valgomama prie stalo 12 kėdžių, tai kai reiks virtuvėn atsitempsim tongue.gif Todėl kėdės man turėtų būti praktiškos, pakankamai lengvos , patogiu atlošu, lengvai valomos, gražiai atrodyti ir tikti prie svetainės stiliaus. Žinau, kad mano norai tuo klausimu laaaabai dideli doh.gif Iš nuorodų, tai trečiojoje gal ką ir rasčiau tinkamo, einu dar pasižvalgyti, dėkui smile.gif

QUOTE(gutė* @ 2010 01 08, 08:58)

Norėjau paklausti- atleiskit gal už akivaizdžius klausimus: ar jūs samdėt dizainerį? Nuo ko pradėjot kelionėj prie tokios virtuvės kokios jūs norit?

Aš ilgai nesiterliojau su galvojimais kas kaip, tiesiog pasikviečiau telefonu meistrą virtuvinių, kurį rekomendavo pažystami. Pasakiau ką aš įsivaizduoju, jis išsimatavo, paskui pabraižė kas tiktų ir abu atsisėdę dar koregavom, kol +- gavosi kažkas kas man tiktų. Tik dabar dar bus korekcijų, tai važiuosiu iki meistriuko ax.gif Dar tik dėl kainos mąstau, ar normali kaina, nes kitur nesidomėjau g.gif Su dizaineriais neteko man susidurti, aš pati sau dizaineris su savo meistru. Vyras ir taip sako, kad meistras+aš=vyrui bankrotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 07, 14:58)

Super thumbup.gif Man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas?kur?kada?: 08 sausio 2010 - 09:51