Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(katex @ 2010 01 06, 11:28)
Gal galite paaiskinti kodel? blush2.gif

Kai kriauklė kampe, prarandama daug vietos susidėti daiktams. Juk kriauklė pakankamai gili, todėl pradingsta keliasdešimt centimetrų lentynos. Kitas dalykas - šiukšliadėžė. Ją dažniausiai laikome po kriaukle. Vieta irgi neracionaliai išnaudojama, nes šiukšliadėžėi tikrai nereikia tokios dideles erdvės. Žinoma, likusią vietą galima panaudoti buitinei chemijai ar kažkam kitam, bet man paprasčiausiai gaila prarasti vietą ax.gif Mažoje virtuvėje naudingas plotas ypač aktualus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 06, 11:28)
kazkaip manau, kad dabar visos tabletes jau buna su druska sudety  g.gif

Taip,bet efektyvesnis naudojimas visko atskirai.
Jei isigijote indaplove,galbut yra instrukcija kaip naudotis?Arba kreipciausi pas pardaveja issiaiskinti.Nezinau,gal nauji super modeliai ir be rezervuaro,bet manyciau,kad jis yra.Mano indaploveje jis yra dugne,atsukamu kamsciu.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 06, 12:39)
Kai kriauklė kampe, prarandama daug vietos susidėti daiktams. Juk kriauklė pakankamai gili, todėl pradingsta keliasdešimt centimetrų lentynos. Kitas dalykas - šiukšliadėžė. Ją dažniausiai laikome po kriaukle. Vieta irgi neracionaliai išnaudojama, nes šiukšliadėžėi tikrai nereikia tokios dideles erdvės. Žinoma, likusią vietą galima panaudoti buitinei chemijai ar kažkam kitam, bet man paprasčiausiai gaila prarasti vietą  ax.gif Mažoje virtuvėje naudingas plotas ypač aktualus  4u.gif

Atsakysiu ne is savo,bet is savo mamos patirties. Pas tevus taip yra-kampe kriaukle, tas kampas ne 90laipsn., o 45. Taigi po ta spintele mama laiko: kibira su bulvem, siuksliu kibira, maziau naudojama buitine technika-buviu tarkav. masina, stovi dar kazkoks padeklas,hm... lyg ir viskas... As musu virtuveje nusprendziau daryti ta kampa 90laipsniu ir kriaukles jame nestatyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa31 @ 2010 01 06, 12:21)
Sveikos,

Noriu pasiteirauti del indaploves. Naujai isigijome ir pagal mane - pas mus nera rezervuaro minkstinimo druskai. Apziurejau kitu indaploves - yra, pas mus - nera... tik paciose durelese du skyreliai... tabletei ir kazkokiam skysciui (bliziginmo?).
Tai noreciau paklausti - ar gali taip buti, kad pas mus nereikia pilti tos minkstinimo druskos?.. O vanduo pas mus labai kietas...

Jei yra vieta blizginimo skysčiui, tai turi būt ir druskai
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 01 05, 23:07)
Dirba mintys kaip pašėlusios prie šios indaujos.

user posted image

Noriu pasidalinti mintimis ką maždaug įsivaizduoju  ax.gif
1. Indauja galvoju daryti 170cm aukščio, kitavertus šalia kitoj pusėj nišos stovės šaldytuvas 183cm aukščio, tai kyla klausimas ar ne geriau žiūrėtųsi jei indaujos aukštis sutaptų su šaldytuvo  g.gif

reikia pasiziureti projekte kai ziurisi -man atrodo kad ji laisvai gali stoveti kaip atskiras elementas nepriristas jokiais gabaritais prie saldytuvo.

2. Indaujos plotis būtų 140cm, taip geriausiai žiūrisi , kai iki nišos dar lieka šioks toks tarpas neužstatytas. Vidurinė dalis būtų stiklinė 60cm, šoninės su durelėmis po 40cm pločio (o gal geriau atrodytų jei visos dalys vienodo pločio būtų ?). Indaujos gylis 40cm, man pakankamas gylis ir neišsikiš labai į svetainę šonas.

sioje indaujoje BUTINAI REIKIA daryti visus dydzius fasadinius vienodus. gylis 40 cm pakankamas

3. Dabar jei indauja daryti 183cm,tai viršutine dalis būtų tokia kaip nuorodoj pavaizduota - stiklinė apšviesta (+-30cm aukščio ir per visą 140cm plotį). Tik dar nežinau kokiu būdu ji atsidarinėtų (jaučiu, kad tie stiklai atsidaro į šonus persikeisdami  g.gif ). Toliau , vidurinė dalis būtų taip pat stiklinė su stiklinėmis lentynomis ir apšviesta viduje iš šonų,  lentynos kas +-30cm išeitų 4vnt lentynų - 5 tarpai.

soniniai stiklai stabilus. na o kiti atsidaro i sonus kaip dureles (stiklas pritvirtintas prie dureliu. as tai patarciau kopijuoti grynai sita modeliuka, nes jie darysite istisini vidurini stikla, tai nelabai ...nelabai... juk paemus ar neuztektu eksponuojamiems groziams 3 daliu virsutiniu stiklu?

5. Už durelių  kurios pav. kairėje būtų: nuo stiklinio viršaus du tarpai po 25cm atskirti viena lentyna ir stalčiai: 15,15,20,20 ir 30cm aukščio.
6. Už durelių , kurios pav. dešinėje būtų lentynos 4 kas 30cm, reiškia penki tarpai.
Nu daugmaž šitaip įsivaizduoju, tik neaišku kaip pabraižius atrodys  g.gif Ir dėl funkcionalumo ar viskas patogu. Beje vidurinės durelės bus skaidraus stiklo ir lentynos toje dalyje taip pat. Kitos durelės kaip virtuvinio ir lentynos už durelių iš plokštės. Dar klausimas dėl rankenėliu , man jos čia lyg ir nedera, bet ar tada šis baldas labai neiškris iš likusio virtuvinio konteksto ?

rankenas galima puikiausiai derinti tokias kokias desite i virtuvini arba kokia ileidziamas, gal net baldo spalvos

Man indauja reikalinga susidėti visiems valgomojo indams (lekštėms, taurėms, puodeliams, kavinukams, salotinėms ir pan). Tai norisi , kad ir gražiai žiūrėtųsi ir būtų talpi bei funkcionali.

tai buten sios indaujos ir tokia paskirtis tik ji maziau bardako rodo smile.gif)) bet ji man tokia prabangesne, stilingesne wink.gif

Laukiu komentarų, už visus pastebėjimus būsiu dėkinga.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 06, 19:32)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 01 06, 09:57)
Įdomu kaip jis ten jums tilps g.gif Mūsų sieninės spintos gylis kokie 40 cm, tai jei ten šaldytuvą kišti užgriozdintas bus praėjimas doh.gif

Pas mus tai oi kokios talpios tos spintos buvo biggrin.gif
Dabar pas tevus stovi salia sienines, tai vienodo gylio, nesimato didelio skirtumo g.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz atsakymus 4u.gif Teks gerai pamastyt, kur ta kriaukle det..
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 01 06, 13:33)
Jei yra vieta blizginimo skysčiui, tai turi būt ir druskai

indaploveje talpa druskai yra po apatiniu istraukiamu krepsiu, dugne, uzsukama dangteliu, pasiziurekite, tikrai turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 06, 18:34)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
na cia tik mano nuomone wink.gif

Dėkui už nuomonę, labai gerai , kai galima svarstyti , persvarstyti, juolab, kad laiko tam turiu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, įkeliu praktiškai galutinį mūsų virtuvės variantą, kurį atsiuntė gamintojas, Virtuvė
Man pačiai rūpi šie klausimai:
1. Kur dėti mikrobangę: į viršutinę spintelę kelti nenoriu, nes per aukštai, į apatinę - per žemai, į tarpą tarp spintelių - sudarko vaizdą, lieka tik ant stalviršio unsure.gif
2. Ką dėti į tarpą tarp spintelių: čia vienoj sienoj plokštė, kaip stalviršis, o kitoj gamintojas siūlo dėti stiklą, nes langas, aš dar galvoju, gal visur dėti stiklą su kokiu tapetu, kad būtų kažkoks akcentas, net nežinau blush2.gif .
3. Dėl gartraukio, norėjom tokio, bet galvoju, gal geriau jį slėpti į spintelę ir daryti ištaukiamą, nes virtuvė kartu su svetaine (svetainė priešais orkaitę) g.gif Kadangi dar buitinės jokios neturim, galim svarstyt visus varinatus.
Labai laukiu pastabų, pasiūlymų nes baisu, kad kai pradės gaminti, kelio atgal nebus.
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 01 07, 13:28)
Sveikutės, įkeliu praktiškai galutinį mūsų virtuvės variantą, kurį atsiuntė gamintojas, Virtuvė
Man pačiai rūpi šie klausimai:
1. Kur dėti mikrobangę: į viršutinę spintelę kelti nenoriu, nes per aukštai, į apatinę - per žemai, į tarpą tarp spintelių - sudarko vaizdą, lieka tik ant stalviršio  unsure.gif
2. Ką dėti į tarpą tarp spintelių: čia vienoj sienoj plokštė, kaip stalviršis, o kitoj gamintojas siūlo dėti stiklą, nes langas, aš dar galvoju, gal visur dėti stiklą su kokiu tapetu, kad būtų kažkoks akcentas, net nežinau blush2.gif .
3. Dėl gartraukio, norėjom tokio, bet galvoju, gal geriau jį slėpti į spintelę ir daryti ištaukiamą, nes virtuvė kartu su svetaine (svetainė priešais orkaitę) g.gif Kadangi dar buitinės jokios neturim, galim svarstyt visus varinatus.
Labai laukiu pastabų, pasiūlymų nes baisu, kad kai pradės gaminti, kelio atgal nebus.

nuostabi virtuve wub.gif
del tarpo, tai man grazu ir tas ir anas, bet su stiklu manau lengvesnis vaizdas atrodo, o idejus tapeta bus idomiau nei tokia pati plokste kaip stalvirsis. Gartrauki tikrai slepciau, nes virtuve kartu su svetaine, kai paslepsit, tai virtuve estetiskiau atrodys.
Koks cia gamintojas tokias geras vizualizacijas daro? Kiek supratau cia ta blizgi plokste? o koks stalvirsis?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 07, 12:47)
Koks cia gamintojas tokias geras vizualizacijas daro? Kiek supratau cia ta blizgi plokste? o koks stalvirsis?

Gamintojas robertobaldziai, plokštė blizgi, stalviršis laminatas 4u.gif
Atsakyti