Dirba mintys kaip pašėlusios prie šios indaujos.
Noriu pasidalinti mintimis ką maždaug įsivaizduoju
1. Indauja galvoju daryti 170cm aukščio, kitavertus šalia kitoj pusėj nišos stovės šaldytuvas 183cm aukščio, tai kyla klausimas ar ne geriau žiūrėtųsi jei indaujos aukštis sutaptų su šaldytuvo
reikia pasiziureti projekte kai ziurisi -man atrodo kad ji laisvai gali stoveti kaip atskiras elementas nepriristas jokiais gabaritais prie saldytuvo.
2. Indaujos plotis būtų 140cm, taip geriausiai žiūrisi , kai iki nišos dar lieka šioks toks tarpas neužstatytas. Vidurinė dalis būtų stiklinė 60cm, šoninės su durelėmis po 40cm pločio (o gal geriau atrodytų jei visos dalys vienodo pločio būtų ?). Indaujos gylis 40cm, man pakankamas gylis ir neišsikiš labai į svetainę šonas.
sioje indaujoje BUTINAI REIKIA daryti visus dydzius fasadinius vienodus. gylis 40 cm pakankamas
3. Dabar jei indauja daryti 183cm,tai viršutine dalis būtų tokia kaip nuorodoj pavaizduota - stiklinė apšviesta (+-30cm aukščio ir per visą 140cm plotį). Tik dar nežinau kokiu būdu ji atsidarinėtų (jaučiu, kad tie stiklai atsidaro į šonus persikeisdami
). Toliau , vidurinė dalis būtų taip pat stiklinė su stiklinėmis lentynomis ir apšviesta viduje iš šonų, lentynos kas +-30cm išeitų 4vnt lentynų - 5 tarpai.
soniniai stiklai stabilus. na o kiti atsidaro i sonus kaip dureles (stiklas pritvirtintas prie dureliu. as tai patarciau kopijuoti grynai sita modeliuka, nes jie darysite istisini vidurini stikla, tai nelabai ...nelabai... juk paemus ar neuztektu eksponuojamiems groziams 3 daliu virsutiniu stiklu?
5. Už durelių kurios pav. kairėje būtų: nuo stiklinio viršaus du tarpai po 25cm atskirti viena lentyna ir stalčiai: 15,15,20,20 ir 30cm aukščio.
6. Už durelių , kurios pav. dešinėje būtų lentynos 4 kas 30cm, reiškia penki tarpai.
Nu daugmaž šitaip įsivaizduoju, tik neaišku kaip pabraižius atrodys
Ir dėl funkcionalumo ar viskas patogu. Beje vidurinės durelės bus skaidraus stiklo ir lentynos toje dalyje taip pat. Kitos durelės kaip virtuvinio ir lentynos už durelių iš plokštės. Dar klausimas dėl rankenėliu , man jos čia lyg ir nedera, bet ar tada šis baldas labai neiškris iš likusio virtuvinio konteksto ?
rankenas galima puikiausiai derinti tokias kokias desite i virtuvini arba kokia ileidziamas, gal net baldo spalvos
Man indauja reikalinga susidėti visiems valgomojo indams (lekštėms, taurėms, puodeliams, kavinukams, salotinėms ir pan). Tai norisi , kad ir gražiai žiūrėtųsi ir būtų talpi bei funkcionali.
tai buten sios indaujos ir tokia paskirtis tik ji maziau bardako rodo )) bet ji man tokia prabangesne, stilingesne
Laukiu komentarų, už visus pastebėjimus būsiu dėkinga.