Nešioju, nežinau kiek laikys, bet patogūs tai labai, labai
vasara norejau nusipirkti bateliu - man jie kaip mediniai, nelankstus, kieti ir baisiai nepatogus
as neturiu, bet mano tevai daug ju perka, ypac mama minejo kazkada,kad labai patenkinta chester batukais, tiek zieminiais, tiek vasariais, tiek rudeniniais o ji ne visus batus gali aveti, nes turi tuos vadinamus "kauliukus". visai neseniai pirko rudus aulinukus pasiuvinetom nosytem, man simpatiski
matau temele uzmirsta jau, turiu klausima - gal turite koki interneto adresa kur nors ka nors apie siuos batus butu galima rast? jau 15 min googlinu ir nieko nerandu
parduotuvese nebera reikiamo dydzio ir norimo modeliuko, pamaniau gal internetu uzsisakyt galima, o va kad nerandu
parduotuvese nebera reikiamo dydzio ir norimo modeliuko, pamaniau gal internetu uzsisakyt galima, o va kad nerandu
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 12, 22:35)
matau temele uzmirsta jau, turiu klausima - gal turite koki interneto adresa kur nors ka nors apie siuos batus butu galima rast? jau 15 min googlinu ir nieko nerandu
Kažin, ar galima internetu užsisakyti-š ieškojau ir neradau. O avalaynė man labai patogi. Aš kiek turėjau. esu labai patenkinta-labai patogi ir "ilgaamžė" Žieminius batus jau 4-rias žiemas atnešiojau.
Turejau gera nuomone apie siuos batus, bet kai pamaciau identiskus batus "Bata" parduotuveje kur kainuoja 150 ir chesteryje 350 Tai nuomene labai pasikeite sios firmos nenaudai
mama pirkosi tai nors ir labai saugojo gana greitai susivaikshciojo bateliu priekis.. tai daugiau neperka ten -nes kaina aukshtoka o kokybe nekokia..