Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

Nusižiūrėjom AEG E3191-5M orkaitę ir Electrolux dujinį EHG6415X paviršių.
Gal būtų kokių komentarų dėl mūsų pasirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 09 15, 11:33)
Nusižiūrėjom AEG E3191-5M orkaitę ir Electrolux dujinį EHG6415X paviršių.
Gal būtų kokių komentarų dėl mūsų pasirinkimo?

Apie tai jau buvo kalbeta:
http://www.supermama...?...1884&st=312
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2010 09 15, 22:06)

Deja, nebuvo jokių komentarų, išskyrus, kad abu daiktai skirtingų firmų rolleyes.gif

Jei kas galite pakomentuoti tokį pasirinkimą - AEG B3191-5M orkaitę ir Electrolux dujinę kaitlentę EHG6415X, labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

turiu klausimą, vakar pastebėjau, kad įskilo elektrinės viryklės viršus, ar jį galima tą stiklą kaip nors pakeisti??? Ar jau viskas, ji nebenaudojama? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas zinotr, kas siauliuose pajungia dujines virykles? jei zinote kontaktus, parasykite man i az, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sakykit mielosios, gal kuri turi įsigijusi savo virtuvėje viryklė+mikrobangė viename? Kokie atsiliepimai, pliusai ir minusai?
Atsakyti
O ar patogu kai kaitlentėje valdymo jungikliai yra dešinėje pusėje, ar visgi patogiau įprastai, priešais g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 07, 19:12)
O ar patogu kai kaitlentėje valdymo jungikliai yra dešinėje pusėje, ar visgi patogiau įprastai, priešais  g.gif

Galiu tik pasvarstyti, nes tokios neturiu, kur dešinėje - jei jie atsiduria prie sienos, tai gal ir nieko. Bet jei prie stalviršio - ar nebus taip, kad nuolat kliūsite už jų su keptuve, puodu ir pan. g.gif

O pati noriu įsigyti paprastą dujinę viryklę. Jokios elektros orkaitėje, niekur. Jokių įmontuojamų. Noriu visiškai dujinės. Bet noriu, kad kaitintų ir iš viršaus. Ar tokių būna? Nes, kiek perėjau, tai visiškai dujinių pasirinkimas visai skurdus, o kad iš viršaus kaitintų - tai jau iš viso nematyt. Na, negi niekas per tiek metų nieko nesukūrė ta linkme?
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 27, 09:26)
Sakykit mielosios, gal kuri turi įsigijusi savo virtuvėje viryklė+mikrobangė viename? Kokie atsiliepimai, pliusai ir minusai?

neturiu pati asmeniškai, bet esu gyvenus name, kuriame ji buvo, tai naudojomės, nors buvo ir kita orkaitė didelė, dujos viršuj ir elektrinė orkaitė.
tai ta kur du viename buvo paprastai naudojama tik mikrobangei, ir gaminimui, kai mažais kiekiais, nes ji mažesnė. pliusas tas, kad tai jau vienas daiktas, nereikia atskirai turėt mikrobangės. be to, nesisuka ten niekas kaip įprastoj mikrobangėj, tiesiog statai ant grotelių ir viskas. ir nežinau ar sutapimas, ar kas, bet maistas kažkaip ne taip išsausėdavo pvz. kaip kartais nutinka šildant įprastoj mikrobanginėj g.gif minusų nežinau, lengva naudot, nieko bėdos nebuvo, nebent jei sugestų, tai jau neturėtum dviejų dalykų iš kart g.gif

Neringa, dėl jungiklių - ir taip ir taip esu naudojus, skirtumo tai baisiai didelio man nesimatė, man net gal patogiau kai šone, nekliūni pvz kai atsistoji šalia (na čia jei jungikliai ne tokie apvalūs, bet kai būna tokios rankenėlės, man ne kartą pvz užkliuvo už kišenės, kai buvo priekyje).tik gal reikia įpratimo, kol atseki kuris yra kuris, nu jei nežiūrint į paveiksliukus. kažkaip priekyje gal paprasčiau tuo klausimu g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Susidūriau su tokia problema: reikia keisti dujinę viryklę, bet aš norėčiau įmontuojamą dujinę su elektrine orkaite, o kiti šeimos nariai neįmontuojamą ir su dujine orkaite. Esu girdėjusi atsiliepimų, kad el.orkaitė ekonomiškesnė, joje greičiau kepa g.gif .
O kurios yra geresnės: įmontuojamos ar stacionarios? Informacijos temoje neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 22:46)
neturiu pati asmeniškai, bet esu gyvenus name, kuriame ji buvo, tai naudojomės, nors buvo ir kita orkaitė didelė, dujos viršuj ir elektrinė orkaitė.
tai ta kur du viename buvo paprastai naudojama tik mikrobangei, ir gaminimui, kai mažais kiekiais, nes ji mažesnė. pliusas tas, kad tai jau vienas daiktas, nereikia atskirai turėt mikrobangės. be to, nesisuka ten niekas kaip įprastoj mikrobangėj, tiesiog statai ant grotelių ir viskas. ir nežinau ar sutapimas, ar kas, bet maistas kažkaip ne taip išsausėdavo pvz. kaip kartais nutinka šildant įprastoj mikrobanginėj  g.gif minusų nežinau, lengva naudot, nieko bėdos nebuvo, nebent jei sugestų, tai jau neturėtum dviejų dalykų iš kart  g.gif

Mūsų šeima - 2 žmonės, svečių ne taip dažnai būna. Kalakutą kažin ar kepsim kada nors. Tai galvoju, gal ir pilnai tokiai šeimai užtenka mažesnės ir ekonomiškesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangute1 @ 2010 10 10, 18:03)
Sveikutės  4u.gif

Susidūriau su tokia problema: reikia keisti dujinę viryklę, bet aš norėčiau įmontuojamą dujinę su elektrine orkaite, o kiti šeimos nariai neįmontuojamą ir su dujine orkaite. Esu girdėjusi atsiliepimų, kad el.orkaitė ekonomiškesnė, joje greičiau kepa  g.gif .
O kurios yra geresnės: įmontuojamos ar stacionarios? Informacijos temoje neradau g.gif

Kadangi gana dažnai naudoju orkaitę, tai elektrinės jokiu būdu neimsiu. Elektra brangsta nerealiais tempais. Dujos - dar kažkokia tai paguoda. Bent jau pas mus. Bet kiekvienam valia rinktis pagal savo poreikius. Radau keletą Indesit modelių ir su kaitinimu iš viršaus. Reiks pirmiausia pažiūrinėt realiai, o po to - bandyt internetu siūstis. Manau, bus pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 spalio 2010 - 18:23