Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

QUOTE(Joleks @ 2011 07 22, 14:56)
Na taip rodo valandas. Taip pat yra ir laikmatis, nusistato kepimo laikas, yra skambutis.

Supratau, aciu smile.gif
O sakykit, kaip su ta spalva? Ji grynai balta? Auksciau jau klausiau del spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2011 07 22, 14:08)
Sveiki, gal kas galėtų rekomenduoti dujinę kaitlentę ir orkaitę iki 1200 lt už abu 4u.gif  Nieko nenusimanau į ką reikia atkreipt dėmesį, o išsirinkti turiu per kelias dienas, nes norim greičiau virtuvinį atiduot užsakymui.

įmontuojamą?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 22, 16:27)
įmontuojamą?

Taip.
Patiko šis varijantas... http://www.neriba.lt...-b-4101-5m.html

Tik neišsirenku viršaus, koks tiktų iš pigesnių varijantų gal kas galėtų patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 07 22, 14:17)
Supratau, aciu smile.gif
O sakykit, kaip su ta spalva? Ji grynai balta? Auksciau jau klausiau del spalvos ax.gif

Idedu nuotraukas kokias turiu, jei noresit galesiu perfotografuot.
http://images112.fot...P1100019-vi.jpg
http://images15.fotk...P1100017-vi.jpg
Gal bus aiskiau. Mano vyrui ji nelabai patiko, kai ziurejom internete, bet dabar patenkintas musu pasirinkimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 22 liepos 2011 - 16:27
QUOTE(Joleks @ 2011 07 22, 17:26)
Idedu nuotraukas kokias turiu, jei noresit galesiu perfotografuot.
http://images112.fot...P1100019-vi.jpg
http://images15.fotk...P1100017-vi.jpg
Gal bus aiskiau. Mano vyrui ji nelabai patiko, kai ziurejom internete, bet dabar patenkintas musu pasirinkimu.

WOW.. pasirodo as jusu virtuves foto esu jau truputi is seniau issisaugojus (is virtuviu temos), man labai patiko viskas jusu virtuvej smile.gif tik as neisiziurejau, kad pas jus electroluxas, maniau toji mano minetoji aeg pas jus yra..
Labai graziai tas electroluxas ziuris bigsmile.gif ir baltas komplektas wub.gif
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 07 22, 16:32)
WOW.. pasirodo as jusu virtuves foto esu jau truputi is seniau issisaugojus (is virtuviu temos), man labai patiko viskas jusu virtuvej smile.gif tik as neisiziurejau, kad pas jus electroluxas, maniau toji mano minetoji aeg pas jus yra..
Labai graziai tas electroluxas ziuris bigsmile.gif ir baltas komplektas wub.gif
Labai aciu 4u.gif

Jums ačiū už gražius žodius 4u.gif Smagu, kad patiko mūsų virtuvė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 07 21, 14:21)
ar i bet kuria orkaite galima isidet teleskopinius begelius? beziurinedama, prie berods kai kuriu bishu maciau rasoma, kad yra tokia galimybe, pagal tai sprendziau, kad ne i bet kuria tai galima padaryti..

teleskopinius bėgelius galima įdėti beveik į visas orkaites, nors dalyje jau būna iškart komplektacijoje (brangesniuose modeliuose, kaip taisyklė). Papildomai kainuoja nuo ~150-200 lt pigiausias variantas bėgelių (vieno lygio, t.y. vienai skardai).

QUOTE(isdykusS @ 2011 07 22, 03:24)
Sakykit, juk buna kad tarkim bulves verdant isbega (bent man kiekvienakart isbega, nes nesedziu virtuvej ir "nesaugau"), kaip tada? bega viskas i sonus, ant spinteliu nuteka ir pan.?

kiek skaitant supratau, tai tam reikalui yra remeliai.. o jie kazi visom tinka kaitlentems uzdet? ir kaip kazi jie isvis dedasi.. tarkim jei as nusiperku dabar tokia kaip Fagor, man ten viskas begs pro krastus ir nuspresiu, kad man reikia remelio.. ar galesiu ji laisvai kur isigyti ir tiks tai kaitlentei? ar tie remeliai pagal modelius skirstomi?

rėmeliai ant kaitlenčių nesideda - yra kaitlentės su rėmeliais arba be jų - iškart perkant ir pasirenkat variantą smile.gif jei nuspresit kad norit rėmelio, o turit kaitlentę be rėmelio, tai teks keisti visą kaitlentę į naują.

QUOTE(isdykusS @ 2011 07 22, 04:10)
Prie AEG radau, kad Orkaitė (W-balta, B-juoda, M-metalo),
50 l., 99 min. laikmatis, įsmeigiamas termometras,

cia ne tas pats laikrodis? ar laikrodis ir laikmatis skirtingi "dalykai"?

99 min. laikmatis yra tai, kad galima nustatyti kepimo trukmę iki max 99 minučių, ir tada laikrodis atbuline atskaita tas minutes skaičiuoja ir pasibaigus laikui duoda garsinį signalą, na čia panašiai kaip mikrobangėse.
Elektroninis laikmatis (dar kartais vadinasi pvz. SET laikmatis) leidžia nustatyti viską, kas susiję su laiku - kiek laiko kepti (trukmę), kada baigti kepti (nustatyti pabaigos laiką), nustatyti atidėtą kepimą (nustatant pabaigos laiką ir kepimo trukmę), pvz. išeinat iš namų 12 val., žinote kad grįšit 16 val. ir norit kad būtų tam laikui iškepęs kepsnys, kuriam reikia kepti č valandas - dedat jį į orkaitę, nustatot kepimo pabaigą 16 val., kepimo trukmę 2 val. ir paliekat - orkaitė automatiškai įsijungs 14 val., keps dvi valandas ir 16 val. išsijungs drinks_cheers.gif Na, ir dar laisvu nuo darbo metu orkaitė šiuo elektroniniu laikmačiu rodo laiką bei pvz. galima nusistatyti "žadintuvą", pvz. jei reikia pašauti ką nors į orkaitę po valandos, galima ant orkaitės nusistatyti priminimą, kad ji po valandos pradėtų pypsėti.
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2011 07 22, 16:49)
Taip.
Patiko šis varijantas... http://www.neriba.lt...-b-4101-5m.html

Tik neišsirenku viršaus, koks tiktų iš pigesnių varijantų gal kas galėtų patart? 4u.gif

sunkus variantas už 1200lt abu gaut. o AEG thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 24, 10:31)
sunkus variantas už 1200lt abu gaut. o AEG  thumbup.gif

Paskaičiusi probėgom temelę pamačiau, kad už abu tikrai nelabai išeina tiek mokėti sad.gif Tai truputį padidinau sąnaudas skirtas dujinei... Gal kas gali parodyti man dujinę kaitlentę su rėmeliu ir be rėmelio blush2.gif Vėl paskaičiau jūsų komentarą ir pamačiau, kad net neatkreipiau dėmesio, kaip tas rėmelis turi atrodyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 07 24, 10:03)

Aciu, daug ko nezinojau 4u.gif

Dar toks klausimas.. Gal ir durna linkme mintys eme suktis, bet pamaniau, jei as nesu super-duper kepeja, orkaitej retai kepam, gal nebloga alternatyva yra neimontuojama mini orkaite? truputi pasiziurejau i jas, tai yra berods ir 30-40 L talpos.. karta i 2-3 men is spinteles tokia issitraukiu, iskepu, ir atgal nugrudu? Ar cia kvailai as mastau?
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2011 07 24, 10:41)
Paskaičiusi probėgom temelę pamačiau, kad už abu tikrai nelabai išeina tiek mokėti sad.gif Tai truputį padidinau sąnaudas skirtas dujinei... Gal kas gali parodyti man dujinę kaitlentę su rėmeliu ir be rėmelio  blush2.gif  Vėl paskaičiau jūsų komentarą ir pamačiau, kad net neatkreipiau dėmesio, kaip tas rėmelis turi atrodyt...  ax.gif

su įtemptu biudžetu rekomenduočiau apsvarstyti komplektą EOB33100X + EHG6415X (arba toks pats su ketaus laikikliais EHG6435X). Geresnė orkaitė šiek tiek brangiau būtų EOB63300X, nes turi teleskopinius bėgelius (trims skardoms), tris stiklus durelėse (vėsus paviršius) ir žiedinį kaitinimo elementą prie ventiliatoriaus, t.y. ne tik maišo karštą orą, bet ir pučia jį.

QUOTE(isdykusS @ 2011 07 24, 15:40)
Aciu, daug ko nezinojau 4u.gif

Dar toks klausimas.. Gal ir durna linkme mintys eme suktis, bet pamaniau, jei as nesu super-duper kepeja, orkaitej retai kepam, gal nebloga alternatyva yra neimontuojama mini orkaite? truputi pasiziurejau i jas, tai yra berods ir 30-40 L talpos.. karta i 2-3 men is spinteles tokia issitraukiu, iskepu, ir atgal nugrudu? Ar cia kvailai as mastau?

iškepimo rezultatai bus nesulyginami, vien dėl to, kad rimtų gamintojų tokių mini orkaičių, pastatomų ant stalo, neteko matyt? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų patarti, kokią dujinę kaitlentę ir elektrinę orkaitę rinktis iš šių variantų.
Kaitlentės: EHG6415, EHG6435, EHG6835, EHT6415, EHT6435

Orkaitės: EOB53202X, EOB33100X, EOB32100X, EOB53004X

Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti