Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 18, 17:29)
Visai neblogas daiktas buvo prieš keletą metų smile.gif
Jei gerai pamenu neturi komplektacijoje bėgelių ir bijau, kad su paprasta metalo danga (t.y. paviršius labai labai nusičiupinėja).

Nu apie teleskopinius ištraukiamus bėgelius rašo aprašyme g.gif bigsmile.gif o apie dangą nieko nerandu aprašyme g.gif
Atsakyti
Sveiki,

mama įpareigojo surasti jai viryklę. Reikalavimai minimalūs (elektrinė, stiklokeramikiniu paviršiumi), tačiau finansai irgi minimalūs. Mąstau apie Electrolux EKC 511100 W. Ką apie ją gero/blogo galėtumėte pasakyti? Gal galite ką nors geresnio pasiūlyti už panašią kainą? Būsiu dėkinga už konsultaciją 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kokius kontaktus kas pardavinėja GORENJE pigiau g.gif Taip pat domina SAMSUNG šaldytuvas juodas veidrodinis (RL55VTEMR1/XEO) ?

Reikia el. orkaitės, indukcinės kaitlentės, gartraukio, šaldytuvo doh.gif
Atsakyti
Labutis, perskaičiau visą temą ir galva susisuko. Dauguma kalbate apie įmontuojamas. O mane domina nepriklausoma viryklė, viršus dujos, orkaitė- elektra. A klasės, nes gana dažnai gaminu ir, kad kaina atitiktų kokybę. Ar galima kažką panašaus rasti į daugumos išgirtą AEG B5941-5M ar kažką panašaus, nes norisi daug reikalingų funkcijų. Ar jau čia tik įmontuojamose visas gėris. Spalva neturi reikšmės, na nors nesinroi, kad peckiotūsi ir dulkės visos matytūsi. Tinka ir balta. Ačiū išanksto už patarimus.
Atsakyti
Sveiki, kaip tik ieškome buitinės technikos virtuvėje. Gal kas Turit Electrolux EOB65300X ? Norėčiau išgirsti nuomone, dar patiko modeliukas AEG Electrolux B4503-5M? Gal ką nors žinot apoie jas vertos dėmesio ar nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2011 06 03, 16:27)
Sveiki, kaip tik ieškome buitinės technikos virtuvėje. Gal kas Turit Electrolux EOB65300X ? Norėčiau išgirsti nuomone, dar patiko modeliukas AEG Electrolux B4503-5M? Gal ką nors žinot apoie jas vertos dėmesio ar nelabai?  g.gif

Electrolux EOB65300X vertesnė iš tų dviejų.
Alternatyva galėtų būti Bosch HBA 43T350.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 03 birželio 2011 - 16:25
Sveikos 4u.gif
Apmirusi temutė, bandau prikelti užduodama keletą klausimų.
Atėjo laikas ir man keisti viryklę, turiu dujinę. Dabar norėčiau įmontuojamos, orkaitė,kad būtų tiktai elektrinė. Viršus dar dilema, žiūrint kas labiau apsimokės. Gyvenam nuosavam name,tad jau reikia tasytis su dujų balionais, vieno užtenka maždaug 3 mėnesiams. Įdomu kiek man kainuotų elektra g.gif

Noriu komplektukui išleisti maždaug 1000lt, tad jau pasirinkimas skurdokas doh.gif
Kaip jums toks variantas: http://pigu.lt/buiti...lente?id=982658
http://www.e-senukai...id=000051007694
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 06 03, 18:41)
Sveikos 4u.gif
Apmirusi temutė, bandau prikelti užduodama keletą klausimų.
Atėjo laikas ir man keisti viryklę, turiu dujinę. Dabar norėčiau įmontuojamos, orkaitė,kad būtų tiktai elektrinė. Viršus dar dilema, žiūrint kas labiau apsimokės. Gyvenam nuosavam name,tad jau reikia tasytis su dujų balionais, vieno užtenka maždaug 3 mėnesiams. Įdomu kiek man kainuotų elektra g.gif

Noriu komplektukui išleisti maždaug 1000lt, tad jau pasirinkimas skurdokas doh.gif
Kaip jums toks variantas: http://pigu.lt/buiti...lente?id=982658
http://www.e-senukai...id=000051007694

na tokios kaip candy tikrai nejamčiau schmoll.gif o ir spalva - patikėk... matysis viskas. aš dabar įsigyjau baltos spalvos fagor dujininis paviršius su orkaite gavosi apie 2000lt
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 03, 19:29)
na tokios kaip candy tikrai nejamčiau  schmoll.gif  o ir spalva - patikėk... matysis viskas. aš dabar įsigyjau baltos spalvos fagor dujininis paviršius su orkaite gavosi apie 2000lt

Man pačiai ta Candy yra kažkokios neaiškios kilmės g.gif Sunkiausia tame, kad lėšos yra ribotos, ir dėl to jau sunkoka ką išsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2011 06 03, 16:27)
Sveiki, kaip tik ieškome buitinės technikos virtuvėje. Gal kas Turit Electrolux EOB65300X ? Norėčiau išgirsti nuomone, dar patiko modeliukas AEG Electrolux B4503-5M? Gal ką nors žinot apoie jas vertos dėmesio ar nelabai?  g.gif

Atkreipkite dėmesį, kad AEG neturi laikrodžio. Todėl tampa neįmanomos kai kurios funkcijos (man asmeniškai jos svarbios) - negalima programuoti pagaminimo laiko.
Pabandykite pažiūrėti Electrolux EOB 53202X. Ji turi daugiau galimybių ir patogumų.
Atsakyti
sweiki gal kam reikia BOSCH HBN 331E0B elektrine orkaite. yra visiskai nauja ,nei karto nenaudota,vienintele beda ta kad yra isduzes apsauginis stikliukas.jei ka su domintu rasykit ,klauskit,galiu atsiusti foto..kaina butu 450LT orkaite randasi Palangoje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 06 03, 22:08)
Man pačiai ta Candy yra kažkokios neaiškios kilmės g.gif Sunkiausia tame, kad lėšos yra ribotos, ir dėl to jau sunkoka ką išsirinkti doh.gif

Whirlpool geriau.
Atsakyti