Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

Skaičiau aš šitą ir aną temas apie virykles ir visvien neturiu sau atsakymo, kokios noriu blush2.gif O noriu paprastos, neįmontuojamos, dujinės su elektrine orkaite, viryklės. Norėtųsi, kad būtų vokiečių gamybos, su protinga kaina, bet ne pati prasčiausia. Gal kas gali patart pasimetėlei ir pasiūlyti kokius nors optimalesnius variantus, nes nesigaudau modeliuose, o ir brandai man nekažin ką pasako? blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 17, 21:12)
O pas Jus montuojama orkaite? Mazai tu montuojamu teko matyt, o rast atsiliepimu isvis praktiskai neimanoma  doh.gif  doh.gif

Tai kad su Fagor atstovais netvarkoje smile.gif tai jai nelabai kas nori prekiauti, kas paskui už garantinį atsakys, kai įmonė vėl pakeis pavadinimą...
Papildyta:
QUOTE(Cellina @ 2010 02 18, 12:48)
Skaičiau aš šitą ir aną temas apie virykles ir visvien neturiu sau atsakymo, kokios noriu  blush2.gif O noriu paprastos, neįmontuojamos, dujinės su elektrine orkaite, viryklės. Norėtųsi, kad būtų vokiečių gamybos, su protinga kaina, bet ne pati prasčiausia. Gal kas gali patart pasimetėlei ir pasiūlyti kokius nors optimalesnius variantus, nes nesigaudau modeliuose, o ir brandai man nekažin ką pasako? blush2.gif  Ačiū 4u.gif

Čia ir problema, kad norite NEĮMONTUOJAMOS viryklės, tokių nėra paklausos, nėra ir pasiūlos. Vokietijoje gaminamos AEG elektrinės viryklės, bet pasirinkimas gana skurdus
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 12:55)
Čia ir problema, kad norite NEĮMONTUOJAMOS viryklės, tokių nėra paklausos, nėra ir pasiūlos. Vokietijoje gaminamos AEG elektrinės viryklės, bet pasirinkimas gana skurdus

O gal iš tos skurdžios pasiūlos kokį geresnį variantą visgi pasiūlytumėt? blush2.gif Naršau dabar po visokias buitinės technikos prekių e-parduotuves, tai man jau visos viryklės vienodos doh.gif , bet jug taip nėra blush2.gif . Blogiausia, kad nerašoma net kur kuri pagaminta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 12:55)
Tai kad su Fagor atstovais netvarkoje smile.gif tai jai nelabai kas nori prekiauti, kas paskui už garantinį atsakys, kai įmonė vėl pakeis pavadinimą...

O gal yra kitos firmos kokia nebloga montuojama dujine orkaite?
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 18, 15:04)
O gal yra kitos firmos kokia nebloga montuojama dujine orkaite?

O Jūs tikrai norite dujinės orkaitės? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 16:52)
O Jūs tikrai norite dujinės orkaitės?  blink.gif

dabar taip galvoju, kad noriu blush2.gif gal kai isigysiu, jau nebenoresiu doh.gif del to ir ieskau atsiliepimu apie jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 18, 16:55)
gal kai isigysiu, jau nebenoresiu  doh.gif

Vat vat aš irgi įsigijau dujinę (tiesa, tai buvo prieš 7m) ir dabar žinau ko noriu- tik elektrinės orkaitės . Siūlyčiau net nebegalvot apie tokį variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 02 18, 17:55)
dabar taip galvoju, kad noriu  blush2.gif gal kai isigysiu, jau nebenoresiu  doh.gif del to ir ieskau atsiliepimu apie jas  mirksiukas.gif

Kiek girdėjau dujinėse orkaitėse kaptas maistas nesveikas, nes kaitinant dujom sudegusios medžiagos niekur neišisiklaido ir lieka maiste kurį po to suvalgom g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cellina @ 2010 02 18, 15:02)
O gal iš tos skurdžios pasiūlos kokį geresnį variantą visgi pasiūlytumėt?  blush2.gif Naršau dabar po visokias buitinės technikos prekių e-parduotuves, tai man jau visos viryklės vienodos doh.gif , bet jug taip nėra blush2.gif . Blogiausia, kad nerašoma net kur kuri pagaminta  g.gif

Pvz. 41056 VH-MN
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 17:11)

Ačiū 4u.gif , tik kad čia stiklokeramis paviršius, o man "dujinio" viršaus norisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 18 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(Cellina @ 2010 02 18, 18:19)
Ačiū  4u.gif , tik kad čia stiklokeramis paviršius, o man "dujinio" viršaus norisi  blush2.gif

Jei dujos... tokių gaminamų Vokietijoje... nežinau ar yra verysad.gif bent jau aš nežinau nei vieno gamintojo kuris laisvai pastomas su dujom ten gamintų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 17:11)
Kiek girdėjau dujinėse orkaitėse kaptas maistas nesveikas, nes kaitinant dujom sudegusios medžiagos niekur neišisiklaido ir lieka maiste kurį po to suvalgom  g.gif

Geras, apie tai net nesu girdejus blush2.gif
Tada reikes pagyvent dar siek tiek be orkaites ir pasitaupyti kokiai geresniai elektrinei g.gif dabar lengvoji uzduotis - issirinkt kam taupyt doh.gif reikes pasiskaitinet cia temute visa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 09, 11:47)
Kas dėl C 604 GVTB, tai laikikliai tikrai nepraktiški... nors kai pripranti, gyventi galima. Stiklokeramikos danga yra gera tuo, kad yra ženkliai kietesnė už stiklą, to pasekoje ji yra atsparesnė susibraižymams. Stiklas pasižeis labai greitai, o stiklokeramika, jei su gremžtuko kampu nebraugsit, bus kaip nauja.

Aš dėl tų laikiklių noriu pasitikslinti, kas juose nepraktiško? kad gali nukristi puodas/keptuvė? ar dar kas nors? ax.gif

Atsakyti