Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 16, 13:04)
todel kad kaina ikandama  4u.gif iki 1800lt yra maksimumas,  bet rastume pigiau tai butu geriau,....

Šis modelis dabar akcijose, kaina gera pagal jo funkcionalumą.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 03 14, 18:21)
Aš tai niekaip neapsiprendžiu, vis žiūriu žiūriu, dar plius išmatavimai nedideli, o nenoriu aš ten nieko bepjaustyti virtuvėje  biggrin.gif

tai gal apsistočiau tie AEG ELECTROLUX B3191-5m, bet pamačiau šiandien šitą: 

Electrolux EOB 53102X
http://www.electrolu...productID=42303

Sakyčiau kad Electrolux EOB 53102X verčiau pirkti. Funkcionaliai jis kaip AEG B4101-5M tik dar plius bėgeliai thumbup.gif
Tad ir jo kainą reikėtų lyginti ne su B3191-5M. Nors ir už šią Electroluxs'as žymiai pigesnis. Kaip čia mėgstama sakyti "geriausias kainos ir kokybės santykis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 16, 12:04)
todel kad kaina ikandama  4u.gif iki 1800lt yra maksimumas,  bet rastume pigiau tai butu geriau,....

tai imkit normalų vokišką daiktą B5941-5M, su pirolize, valdymo užrakinimu, greitu įkaitimu ir viskuo ko reikia. Va čia tai yra optimalus variantas pagal kainą.

QUOTE(speedy @ 2011 03 16, 14:42)
Šis modelis dabar akcijose, kaina gera pagal jo funkcionalumą.

bet vistiek turkija lieka turkija.

QUOTE(speedy @ 2011 03 16, 18:25)
Sakyčiau kad Electrolux EOB 53102X verčiau pirkti. Funkcionaliai jis kaip AEG B4101-5M tik dar plius bėgeliai  thumbup.gif
Tad ir jo kainą reikėtų lyginti ne su B3191-5M. Nors ir už šią Electroluxs'as žymiai pigesnis. Kaip čia mėgstama sakyti "geriausias kainos ir kokybės santykis"  biggrin.gif

funkcionaliai taip, bet užtenka atidaryti duris ir matosi kokybės skirtumas, aš jau nekalbu apie iškepimo kokybę, kuri b3191-5m tikrai bus geresnė. O šiaip tai geresni variantai B4101-5m arba B5901-5M.
Atsakyti
ačiū kettis už patarimą 4u.gif AEG B5941-5M keliauja į namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 03 17, 10:38)
funkcionaliai taip, bet užtenka atidaryti duris ir matosi kokybės skirtumas, aš jau nekalbu apie iškepimo kokybę, kuri b3191-5m tikrai bus geresnė.

blink.gif kaip orkaitės be galinės kaistančios sienelės iškepimo kokybė bus geresnė, nei to pačio gamintojo orkaitės su žiediniu elementu galinėje sienelėje blink.gif
Detalės tai tos pačios. Ar čia dėl užrašo "Made in Germany" g.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 03 17, 09:38)
tai imkit normalų vokišką daiktą B5941-5M, su pirolize, valdymo užrakinimu, greitu įkaitimu ir viskuo ko reikia. Va čia tai yra optimalus variantas pagal kainą.

man atrodo nera 3d funkcijos sitoje g.gif
Atsakyti
ruošiuosi pirkti kombinuotą įmontuojamą viryklę (dujinė kaitlentė ir elektrinė orkaitė). Beko kaina - patraukli. o kaip kokybė? gal kas pasidalintų patirtimi
esu nusižiūrėjusi šį rinkinuka
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 03 17, 14:12)
blink.gif kaip orkaitės be galinės kaistančios sienelės iškepimo kokybė bus geresnė, nei to pačio gamintojo orkaitės su žiediniu elementu galinėje sienelėje  blink.gif
Detalės tai tos pačios. Ar čia dėl užrašo "Made in Germany"  g.gif

speedy, tai tu esi nors kartą gyvai matęs tą eob53102? šneki vėjus - konstrukcija visa vidaus visiškai kitokia, net ventiliatoriaus pozicija skirias (itališkose kairėje pusėje, vokiškose centre) - tai kokie čia gali būti argumentai "detalės tos pačios"? doh.gif
Čia lygiai taip pat kaip vokiškos ir ispaniškos siemens - tas bent jau esi lyginęs?

QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 17, 22:00)
man atrodo nera 3d funkcijos sitoje  g.gif

o kas ta 3d funkcija? marketinginis terminas, kurio tenka griebtis kai nėra daugiau ką pasakyti - lygiai taip pat kaip gorenje orkaitėse "aqua clean" funkcija, kurią galima turėti bet kurioje orkaitėje, įpylus į skardą vandens ir pastačius 50 laipsnių temperatūrą. o karšto oro paskirstymas ir kelių skardų kepimo funkcija mano nuomone yra "teoriškai įmanoma" visose orkaitėse su ventiliatoriumi, tik klausimas yra kaip jos kokybiškai iškepa kelias skardas - o čia jau dirba prietaisas, o ne marketinginis terminas smile.gif
Atsakyti
Man irgi pasidarė įdomu ką reiškia ta 3D funkcija orkaitėje? Nes daugumoj naujesnių orkaičių yra ta funkcija, bet ką ji duoda? Ir ar ji naudinga?
Atsakyti
ka pasakytumet apie Bosch HBN730551B? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 03 17, 09:38)
bet vistiek turkija lieka turkija.
funkcionaliai taip, bet užtenka atidaryti duris ir matosi kokybės skirtumas, aš jau nekalbu apie iškepimo kokybę, kuri b3191-5m tikrai bus geresnė. O šiaip tai geresni variantai B4101-5m arba B5901-5M.

Dėkui už patarimą... na B5901-5M jau šiek tiek brangesnė, iš manęs nėra labai didelės kepėjos, tai gal ir paprastesnės užtektų, tik nenoriu kokios nesąmonės išsirinkti ar nekokybiško daikto. Tikriausiai pasiliksiu prie B4101-5M.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 03 18, 10:42)
speedy, tai tu esi nors kartą gyvai matęs tą eob53102? šneki vėjus - konstrukcija visa vidaus visiškai kitokia, net ventiliatoriaus pozicija skirias (itališkose kairėje pusėje, vokiškose centre) - tai kokie čia gali būti argumentai "detalės tos pačios"?  doh.gif
Čia lygiai taip pat kaip vokiškos ir ispaniškos siemens - tas bent jau esi lyginęs?
o kas ta 3d funkcija? marketinginis terminas, kurio tenka griebtis kai nėra daugiau ką pasakyti - lygiai taip pat kaip gorenje orkaitėse "aqua clean" funkcija, kurią galima turėti bet kurioje orkaitėje, įpylus į skardą vandens ir pastačius 50 laipsnių temperatūrą. o karšto oro paskirstymas ir kelių skardų kepimo funkcija mano nuomone yra "teoriškai įmanoma" visose orkaitėse su ventiliatoriumi, tik klausimas yra kaip jos kokybiškai iškepa kelias skardas - o čia jau dirba prietaisas, o ne marketinginis terminas smile.gif

EOB-53102 Galiu pažiūrėti kada panorėjęs biggrin.gif ir nuo pasižiūrėjimų skaičiaus niekas joje nepasikeis. Koks skirtumas, juk ir to ventiliatoriaus ir kaitinimo tenų gamintojas tas pats tiek pas AEG B3191-5M, tiek pas Electrolux EOB-53102 ir pas atitinkamus Zanussi tas pats. Gali vietomis sukeisti. Bet pas Electroluxsą EOB53102 - yra papildomas žiedinis kaitinimo tenas galinėje sienelėje, todėl jis keps taip pat gerai, kai tamstos AEG B9971, jei kepėjo rankos teisingai pritaisytos ir galva vietoje. lotuliukas.gif
net ventiliatoriaus pozicija skirias
lotuliukas.gif
O 3D funkcija iš esmės reiškia kaistančią galine sienelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 19 kovo 2011 - 16:14