Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

Sveiki,
Gal kas turit sita komplektuka?kokie atsiliepimai apie ji?
http://pirktechnika....e/aprasymas/516
Atsakyti
QUOTE(AKALIFA @ 2011 03 12, 21:19)
Sveiki,
Gal kas turit sita komplektuka?kokie atsiliepimai apie ji?
http://pirktechnika....e/aprasymas/516

Geras pasirinkimas, jei nekeliate gaminiui papildomų kokybės/išvaizdos reikalavimų.
Atsakyti
Aš tai niekaip neapsiprendžiu, vis žiūriu žiūriu, dar plius išmatavimai nedideli, o nenoriu aš ten nieko bepjaustyti virtuvėje biggrin.gif

tai gal apsistočiau tie AEG ELECTROLUX B3191-5m, bet pamačiau šiandien šitą:

Electrolux EOB 53102X
http://www.electrolu...productID=42303
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 03 14, 17:21)
Aš tai niekaip neapsiprendžiu, vis žiūriu žiūriu, dar plius išmatavimai nedideli, o nenoriu aš ten nieko bepjaustyti virtuvėje  biggrin.gif

tai gal apsistočiau tie AEG ELECTROLUX B3191-5m, bet pamačiau šiandien šitą: 

Electrolux EOB 53102X
http://www.electrolu...productID=42303

B3191-5M gamintas vokietijoj, EOB53102X - Italijoj, tai sakyčiau vienareikšmiškai geriau B3191
Atsakyti
Aš turiu labai gal kvailą klausimą, bet darosi aktualu:)

Ar įmontuojama kaitlentė veikia/ar galima ją naudoti tiesiog pastayčius ant kokio paviršiau, dar jos neįmontavus?

Nes jaučiu baldai vėluos, o ant ko virti valgyti nėra doh.gif
Buitinė atvažiuos greičiau smile.gif
Atsakyti

electrolux orkaitė šiek tiek geresnė (turi prie ventiliatoriaus kaitinimo elementą), bet aeg kaitlentės man grotelės atrodo praktiškesnės.
[/quote]

Ačiū, visdėlto nusprendėm "pabranginti" ir dujinę kaitlentę imti stiklo keramikos pagrindu AEG 65507 G-B (kažkaip pasiskaitinėjus susidaro įspūdis, kad visi paviršiai valosi blogai ir braižosi, jau norėjau vienu metu net paprastos emalės g.gif )
O orkaitę galvoju AEG B5941-5M (su pirolize) arba AEG B5901-5M (be pirolizės)- gal galite patarti iš šių ? (ar šios orkaitės gamintos Vokietijoje ?)
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif perskaičiau visą temą ir neradau atsakymo rūpimu klausimu... g.gif blush2.gif Dauguma iš Jūsų komentuoja AEG, Electrolux virykles, orkaites, kaitlentes. Norėčiau sužinoti gal kas turi Siemens technika ir galėtų ją pakomentuoti, nes neapsisprendžiu dėl buitinės technikos, renkantis kyla labai daug klausimu ir vienas iš jų (pagrindinis) tai ar verta pirkti Siemens kaitlentę ir orkaitę, ar tikrai veiks ilgai ir gerai? Ar tikrai verta tiek mokėt už jū siūlomus produktus? Iš anksto dėkoju merginos už Jūsų atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
o sakykit ar visose dabar orkaitese yra funkcija kad butu galima kepti is karto tris -dvi skardas? pvz sausainiu iskart tris skardas kepti g.gif man reikia kad butu su pirolize, su teleskopiniais begeliais ir sitiap kepti eitu iskart kelias skardas, tai kazin kokia butu geriausia, g.gif iki 1800lt
kazka panasaus radau bigsmile.gif http://www.azon.lt/B...t...646ed1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 15 kovo 2011 - 15:05
QUOTE(Agnesik @ 2011 03 15, 16:35)
Sveikos merginos  4u.gif  perskaičiau visą temą ir neradau atsakymo rūpimu klausimu...  g.gif  blush2.gif  Dauguma iš Jūsų komentuoja AEG, Electrolux virykles, orkaites, kaitlentes. Norėčiau sužinoti gal kas turi Siemens technika ir galėtų ją pakomentuoti, nes neapsisprendžiu dėl buitinės technikos, renkantis kyla labai daug klausimu ir vienas iš jų (pagrindinis) tai ar verta pirkti Siemens kaitlentę ir orkaitę, ar tikrai veiks ilgai ir gerai? Ar tikrai verta tiek mokėt už jū siūlomus produktus? Iš anksto dėkoju merginos už Jūsų atsakymus.  4u.gif

Ne taip jau daug ir kainuoja tie Siemens. Gal koki +20% gerai paieškojus.
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 15, 16:57)
o sakykit ar visose dabar orkaitese yra funkcija kad butu galima kepti is karto tris -dvi skardas? pvz sausainiu iskart tris skardas kepti  g.gif man reikia kad butu su pirolize, su teleskopiniais begeliais ir sitiap kepti eitu iskart kelias skardas, tai kazin kokia butu geriausia,  g.gif iki 1800lt
kazka panasaus radau  bigsmile.gif http://www.azon.lt/B...t...646ed1

Nors ir deklaruojama, kad galima kepti trim lygiais (trijose skardose) praktiškai nelabai gausis. Bent su AEG (B9971; B8971) nepavyko. Nelabai tikiu kad su kitom gautųsi.
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2011 03 15, 13:39)
Ačiū, visdėlto nusprendėm "pabranginti" ir  dujinę kaitlentę imti stiklo keramikos pagrindu AEG 65507 G-B (kažkaip pasiskaitinėjus susidaro įspūdis, kad visi paviršiai valosi blogai ir braižosi, jau norėjau vienu metu net paprastos emalės  g.gif )
O orkaitę galvoju AEG B5941-5M (su pirolize) arba  AEG B5901-5M (be pirolizės)- gal galite patarti iš šių ? (ar šios orkaitės gamintos Vokietijoje ?)

Abi gamintos vokietijoj, pirolizė man asmeniškai naudinga ir patogi funkcija, už kurią manau verta sumokėti papildomus pinigus.

QUOTE(Agnesik @ 2011 03 15, 15:35)
Sveikos merginos  4u.gif  perskaičiau visą temą ir neradau atsakymo rūpimu klausimu...  g.gif  blush2.gif  Dauguma iš Jūsų komentuoja AEG, Electrolux virykles, orkaites, kaitlentes. Norėčiau sužinoti gal kas turi Siemens technika ir galėtų ją pakomentuoti, nes neapsisprendžiu dėl buitinės technikos, renkantis kyla labai daug klausimu ir vienas iš jų (pagrindinis) tai ar verta pirkti Siemens kaitlentę ir orkaitę, ar tikrai veiks ilgai ir gerai? Ar tikrai verta tiek mokėt už jū siūlomus produktus? Iš anksto dėkoju merginos už Jūsų atsakymus.  4u.gif

veiks taip pat ilgai ir gerai kaip aeg, o klausimas ar mokėti papildomus litus už vardą ir dizainą (čia aišku skonio reikalas) - tai čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. Pvz. aeg'o B5941-5M siemens neturi jokio analogo už panašią kainą, o speedy minėti 20% šiaip ar taip yra daugiau nei 200-300 lt, manau apčiuopiama suma. O dauguma pigiųjų siemens modelių bus ne "made in germany", o ispaniški, tai čia irgi reikėtų atkreipti dėmesį.

QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 15, 15:57)
o sakykit ar visose dabar orkaitese yra funkcija kad butu galima kepti is karto tris -dvi skardas? pvz sausainiu iskart tris skardas kepti  g.gif man reikia kad butu su pirolize, su teleskopiniais begeliais ir sitiap kepti eitu iskart kelias skardas, tai kazin kokia butu geriausia,  g.gif iki 1800lt
kazka panasaus radau  bigsmile.gif http://www.azon.lt/B...t...646ed1

dvi skardas yra tekę kepti, bet ne sausainių o "įprasto maisto" - mėsų ir garnyro, viskas normaliai iškepė. sausainių porą skardų manau tikrai iškeptų be problemų, bet trys tai abejoju schmoll.gif
o šiaip - jei ruošiatės skirti iki 1800 lt., kodėl žiūrit turkišką blombergą? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kettis: 16 kovo 2011 - 09:29
QUOTE(kettis @ 2011 03 16, 10:14)

o šiaip - jei ruošiatės skirti iki 1800 lt., kodėl žiūrit turkišką blombergą?  g.gif smile.gif

todel kad kaina ikandama 4u.gif iki 1800lt yra maksimumas, bet rastume pigiau tai butu geriau,....
Atsakyti
Sveiki. Noriu paklausti dėl spalvų (gal čia ir ne į temą, bet atleiskit jau man). Kuo skiriasi tie spalvų parašymai NERŪDIJANČIO PLIENO, METALO, SIDABRO, PLIENO? Kokia spalva praktiškiausia (baltos nenoriu). Ačiū 4u.gif
Atsakyti