Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

QUOTE(Vi_zija @ 2011 02 24, 10:09)
o kas geriau wirpul ar zanusi??
http://www.b-a.lt/ka...nussi-ZIT-64-BV
http://www.preka.lt/...pool-acm-702-ne
ir dar...kas geraiu kaip kaitelnte su metaliniu kantuku, kad skistis susilaikytu ir ant stalviršio neisilietu, ar be metalinio kantuko?? gal supratote ka norejau pasakyti?

Tai kokia pirkti ??? ir kaip su tuo metaliniu kantuku g.gif kas nors atsakys? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 02 24, 10:50)

tada rekomenduočiau B5901-5M modelį -

Aciu labai uz pagalba 4u.gif

netycia aptikau Electrolux EOG 23400 X Dujinė orkaitė
net nezinojau, kad yra imontuojamu ir dujiniu orkaiciu.. ka galetumet apie tokia pasakyt?
gyvenam mes senam bute, dujos, dabartine virykle dujine.. planuojam darytis remonta, tai norim imontuojamos orkaites su virykle.. mama mane skubina pirktis, nes jai skubiai reikalinga virykle, tai perpirktu is manes senaja (nera ji sena is tikro, tik kad pastatoma).. tai gal man tiek orkaitej tekepanciai ir neblogai butu dujine orkaite? ir dujos pigiau nei elektra.. ar vistik patogiau/lengviau ir kitaip geriau elektrine orkaite?
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 02 24, 17:50)
apsisprendziau pasilikt su dujomis..  4u.gif
sakykit o kuri technika skaitosi geresne, kokybiskesne Gorenje ar Electrolux? dabar tarp situ dvieu metausi...
skirtumas gaunasi 40 lt su ta pacia spalva, tom paciom funkcijom... tai nezinau kuria pasirinkt  blush2.gif

Na as tai tik uz GORENJE thumbup.gif Pas mane ir saldytuvas ir dujine-elektrine virykle sios firmos, nesiskundziu ir labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 02 24, 12:16)
kettis,
ačiū labai už išsamius atsakymus  thumbup.gif

O gal galėtum pasakyti, kuri verčiausia dėmesio?

Zanussi ZCV 560MW;
Indesit K3C51 (W)/U
Zanussi ZCV 560MX
Electrolux EKC 513513 W
Electrolux EKC 513516W

O sidabrinių (spalvos) kiek žiūriu labai mažai yra?  g.gif

Ačiū 4u.gif

Yra metalinių, bet tai ir kaina atitinkamai keliais šimtais didesnė - pvz. EKC513517X.
Šiaip iš šitų pateiktų rinkčiaus EKC513516W, jau vien dėl taimerio. O indesit dizainas.. doh.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 24, 16:05)
idomu kodel tada zanussi pigesne technika nei aeg ar electrolux jei jos pagamintos vokietijoj? o electrolux ne viskas buna pagaminta vokietijoj? g.gif

siaip ir noreciau pirkti zannusi kaitlente indukcine ir orkaite zanusi, kazkaip aptinka si firma  4u.gif

o kodėl Bosch pigiau nei Siemens? O kodėl Beko pigiau nei Blomberg? šitie tai išvis analogiški daugumoje produktai, moki už vardą ir kiek pakeistą dizainą. iš esmės tai zanussi orkaitės prastesnės, o indaplovės, šaldytuvai ar gartraukiai daugeliu atvejų nusileidžia tik funkcijomis, o rinktos dažnai ten pat kur ir electrolux ar aeg.

QUOTE(Purpurine @ 2011 02 24, 16:32)
Sveiki,

labai domina dujine montuojama orkaite..nusipirkom butuka nauja, bet jame dujos.Neturejus as su dujom is vis nieko bendro..bet kazkaip noriu dujines kaitlentes ir butent dujines orkaites..kazkaip nieko nerandu, kad butu diskutuota apie orkaites..gal ka visgi parekomenduosit? ir kas turit ar patenkinti?
aciu

elektrinė orkaitė vienareikšmiškai geriau, jei žiūrėti į iškepimo rezultatus ir iškepimo tolygumą.

QUOTE(isdykusS @ 2011 02 25, 03:57)

net nezinojau, kad yra imontuojamu ir dujiniu orkaiciu.. ka galetumet apie tokia pasakyt?

EOG23400X yra gana brangi, nes turi elektroninę temperatūros kontrolę, bet iš esmės vistiek elektrinė visada geriau nei dujinė. Bet žinoma, dujos pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 02 25, 04:57)

gyvenam mes senam bute, dujos, dabartine virykle dujine.. planuojam darytis remonta, tai norim imontuojamos orkaites su virykle.. mama mane skubina pirktis, nes jai skubiai reikalinga virykle, tai perpirktu is manes senaja (nera ji sena is tikro, tik kad pastatoma).. tai gal man tiek orkaitej tekepanciai ir neblogai butu dujine orkaite? ir dujos pigiau nei elektra.. ar vistik patogiau/lengviau ir kitaip geriau elektrine orkaite?

Sakyčiau, mažai kepant, kaip tik nesvarbu kepimo savikaina. Bet elektra visais atvejais sveikiau. Kaip Jūs manote, kur dingsta dujų degimo metu susidarę junginiai? Manau, dalis jų paskanina kepinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 02 25, 09:52)
Yra metalinių, bet tai ir kaina atitinkamai keliais šimtais didesnė - pvz. EKC513517X.
Šiaip iš šitų pateiktų rinkčiaus EKC513516W, jau vien dėl taimerio. O indesit dizainas..  doh.gif

Ačiū 4u.gif
EKC513516W aš irgi apie šitą labiausiai mastau g.gif Bet ir EKC513517X, kažkaip nebuvau jos mačius blush2.gif O gal žinote ar viryklių paviršius (ne ten kur verdama), o pati viryklė ar gerai valosi? Nes dabar pas mus šaldytuvas "libheris", tai jis kaip metalinis, tai valosi labai prastai, mane žiauriai nervina doh.gif o va turėjom pilką samsungą, bet jis ale toks plasmasinsi buvo, tai valėsi super smile.gif
Kažin kaip su šia EKC513517X ? g.gif
Atsakyti
gal galit kas pasakyt ka reiskia Katalitinės orkaitės sienelės?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 02 25, 11:54)
Ačiū 4u.gif
EKC513516W aš irgi apie šitą labiausiai mastau  g.gif Bet ir EKC513517X, kažkaip nebuvau jos mačius  blush2.gif O gal žinote ar viryklių paviršius (ne ten kur verdama), o pati viryklė ar gerai valosi? Nes dabar pas mus šaldytuvas "libheris", tai jis kaip metalinis, tai valosi labai prastai, mane žiauriai nervina doh.gif o va turėjom pilką samsungą, bet jis ale toks plasmasinsi buvo, tai valėsi super smile.gif
Kažin kaip su šia EKC513517X ?  g.gif

Apie lengvai valomą metalinį paviršių nerašo Gali būti, kad metalas nelakuotas. Tikėtina, valysis prastai.
Atsakyti
Gal kas gali pasakyt is kur atsisiusti gorenje k 477w virykles instrukcija lietuviu arba rusu k.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 02 25, 10:39)
Apie lengvai valomą metalinį paviršių nerašo Gali būti, kad metalas nelakuotas. Tikėtina, valysis prastai.

gal ne i tema, bet pas mus indaplove metalo sp electrolux, tai valymas sunkokas pavirsiaus schmoll.gif tiketina kad ir virykliu virsu is to pacios medziagos gamina...
Atsakyti
speedy, Florexile, Ačiū 4u.gif
Nors indaplovė pas mus neblogai valosi su langų skysčiu:) bet jaučiu ta sidabrinė bus vargas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 02 25, 12:42)
Gal kas gali pasakyt is kur atsisiusti gorenje k 477w virykles instrukcija lietuviu arba rusu k.
Aciu

Čia senas modelis, pabandykite rasti ką nors panašaus. Tiksliai tokio valdymo neberasite. verysad.gif
Atsakyti