Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

Sveiki,

gal galite pakonsultuoti/padėti išsirinkti dujinę įmontuojamą viryklę. Norėčiau su minimaliomis grotelėmis, lengvai valomos ir talpios (na kad ant vieno degiklio uždėjus normalų šeimyninį puodą, liktų vietos ir šalia ant kito degiklio kitam puodui, smile.gif )
Kaina iš esmės nelabai svarbu. ax.gif
Tai pat išsirinkome įmontuojamą orkaitę AEG /Electroliux B 9820 5M- gal yra , kas tokią turi ir žino jos minusus.

Dėkui.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 20 gruodžio 2010 - 21:04
lb,

nusipirko uosviene dujine HANSA,paprasta-dujine orkaite ir virykle.pajungus neveikia viena skyle smile.gif .ji nuejo i senukus,kur pirko,tai dave tel.nr.meisto.praejo savaite,jis paskambini ir dave kito,nes tipo jam nepriklauso ir t.t. tai ji moteriske nzn ka daryt g.gif ar butu galima pakeist ant kitos tokios pat ar kitos virykles ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 12 21, 11:35)
lb,

nusipirko uosviene dujine HANSA,paprasta-dujine orkaite ir virykle.pajungus neveikia viena skyle smile.gif .ji nuejo i senukus,kur pirko,tai dave tel.nr.meisto.praejo savaite,jis paskambini ir dave kito,nes tipo jam nepriklauso ir t.t.  tai ji moteriske nzn ka daryt g.gif ar butu galima pakeist ant kitos tokios pat ar kitos virykles ? 4u.gif

Man Seniuose pakeite (kita preke). Arba turi atiduot babkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 21 gruodžio 2010 - 13:29
QUOTE(prekestolen @ 2010 12 20, 23:01)
Sveiki,

gal galite pakonsultuoti/padėti išsirinkti dujinę įmontuojamą viryklę. Norėčiau su minimaliomis grotelėmis, lengvai valomos ir talpios (na kad ant vieno degiklio uždėjus normalų šeimyninį puodą, liktų vietos ir šalia ant kito degiklio kitam puodui,  smile.gif )
  Kaina iš esmės nelabai svarbu.  ax.gif
Tai pat išsirinkome įmontuojamą orkaitę AEG /Electroliux B 9820 5M- gal yra , kas tokią turi ir žino jos minusus.

Dėkui.. rolleyes.gif

Jei manote, kad su minimaliom grotelėm bus patogu, tada gal AEG 79557GM. Nors dėl valymo, tai gerumo, tai reikėtų stiklokeraminio pagrindo.
Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2010 12 21, 15:29)
Man Seniuose pakeite (kita preke). Arba turi atiduot babkes.

Nesvarbu, visais atvejais - pirmiausia serviso išvados.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 21, 14:47)

Ne. Man servise pasake, kad viskas ok, jokio broko. Tada parduotuvej pasakiau, kokia situacija ir pakeite. Net Vartotoju teisem neteko grasint.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 12 21, 16:57)
Ne. Man servise pasake, kad viskas ok, jokio broko. Tada parduotuvej pasakiau, kokia situacija ir pakeite. Net Vartotoju teisem neteko grasint.

Pabandykite tą su virykle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 21, 15:47)
Jei manote, kad su minimaliom grotelėm bus patogu, tada gal AEG 79557GM. Nors dėl valymo, tai gerumo, tai reikėtų stiklokeraminio pagrindo.
Papildyta:

Ačiū už nuorodą. Bet pasikalbėjau su keliais pardavėjais ir visi kaip susitarę teigia , kad nuo tų minimalių grotelių krenta puodai. unsure.gif siūlė pirkti su normaliomis plačiomis, einačiomis per visą viryklės paviršių. VA TOKIAS PVZ
Ar tiesa, kad pavyzdžiui VA TOKIOS dujinės kaitlentės yra nepatogios dėl grėsmės nuvirsti paskubomis uždėtam puodui??
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2010 12 23, 16:23)
Ačiū už nuorodą. Bet pasikalbėjau su keliais pardavėjais ir visi kaip susitarę teigia , kad nuo tų minimalių grotelių krenta puodai.  unsure.gif siūlė pirkti su normaliomis plačiomis, einačiomis per visą viryklės paviršių.  VA TOKIAS PVZ
Ar tiesa, kad pavyzdžiui VA TOKIOS dujinės kaitlentės yra nepatogios dėl grėsmės nuvirsti paskubomis uždėtam puodui??
Dėkui.

na mano mamai dar niekad nekrito puodas nuo mazesniu groteliu schmoll.gif o gaminti ji megsta smile.gif taip pat electrolux, bet senesnio modelio.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif . Na isigijome ir mes elektrine orkaite ax.gif , tai dabar vienas klausimelis iskylo man... Kai budavo senuoji dujine orkaite, tai ant bleko dedavau folga, kita karta mesa kepdavau kepimo maise... O kaip dabar? Ar naudojate ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 12 27, 11:07)
Sveiki  4u.gif . Na isigijome ir mes elektrine orkaite ax.gif , tai dabar vienas klausimelis iskylo man... Kai budavo senuoji dujine orkaite, tai ant bleko dedavau folga, kita karta mesa kepdavau kepimo maise... O kaip dabar? Ar naudojate ka nors?

Naudoju tą patį, ką ir dujinėj orkaitėj.
Atsakyti
Labutis,
Esu naujokė forume ax.gif malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Šį forumą tikriausiai visi skaito, tai ir as ne išimtis... skaičiau, skaičiau ir prisijungiau smile.gif
Turiu vieną dilemą, negaliu nuspręsti, kokią kaitlentę prikti, ar tą indukcinę ar dujinę? Gal kas galėtų patarti, ar verta šiek tiek pavargti su dujų balionais, manau kas kokį pusmetį pakeisdama, ar pirkti elektrinę, bet visgi bijau tos elektros, kuri manau nemenkai prisuka i tuos skaitliukus, o dabar ir tu lengvatinių tarifų turintiems elektros viryklę nebėra.
Kažkur skaičiau, kad elektros prisuka 4 asmenų šeima už visa elektra į mėnesį moka 40 lt, man ato skamba nerealiai, nes aš jau dabar žymiai daugiau prisuku tos elektros, o mūsų šeimoje tik 3.
Būčiau dėkinga už patarimus. ax.gif
Atsakyti
Labutis, pradziai turiu pazymeti kad keista, tokiu klausimu kai domisi moteriska puse, nu bet... Jei yra galimybe tai tik dujine ir jokia kitokia. Jei nera galimybes tai elektrine indukcine. Paprastos elektrines efektyvumas 30 procentu, o indukcines 90 procentu. Kalbu is patirties.
Sekmes wink.gif
Atsakyti