Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

QUOTE(bruonius @ 2010 10 22, 07:18)
Reikia patarimo! Turiu skubiai nusipirkti indukcine kaitviete. Problema yra ta, kad ji bus ileidziama i stalvirsi todel metaliniai remeeliai netinka. kaina gali buti iki 2500Lt. Ka rinktis??? Sirdis linksta prie SIEMENS...

ta prasme jūs perkat įmontuojamą kaitlentę? tai kodėl netinka su metaliniais krašteliais?
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 22, 08:31)
ta prasme jūs perkat įmontuojamą kaitlentę? tai kodėl netinka su metaliniais krašteliais?

todel, kad kaitviete montuosis i granitini slavirsi ir as noriu, kad kaitvietes krastelis butu suleistas su granitinio stalvirsio pavirsiumi. Metalinis krastelis bus islindes virs stalvirsio. nebent kas nors man pasakys, kad tai nera nieko blogo:)
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 22, 08:41)
todel, kad kaitviete montuosis i granitini slavirsi ir as noriu, kad kaitvietes krastelis butu suleistas su granitinio stalvirsio pavirsiumi. Metalinis krastelis bus islindes virs stalvirsio. nebent kas nors man pasakys, kad tai nera nieko blogo:)

hu iš kart palengvėjo nes aš užsisakiau kaitlentę su metaliniu rėmeliu tik mano stalviršsi visai ne granitas bigsmile.gif

o jūs pasitarkit su "granitininkais" žiūrėkit ką jie jums pasakys nes šeip man su rėmeliu rekomendavo konsultantas nes tipo patveresnės, kampai nenusidaužo, o virtuvė tokia vieta kur padidėjus rizika visokiems lepsusams bent jau man, viską mėtau ir viskas iš rankų krenta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 22, 08:18)
Reikia patarimo! Turiu skubiai nusipirkti indukcine kaitviete. Problema yra ta, kad ji bus ileidziama i stalvirsi todel metaliniai remeeliai netinka. kaina gali buti iki 2500Lt. Ka rinktis??? Sirdis linksta prie SIEMENS...

Buna specialios kaitlentes, jau su nurodymu, kad tinka i granitini stalvirsi. Manau, sudetinga butu granite ispjaustyti skyle taip, kad su remeliu tiktu.
O i stalvirsi imontuojamos buna AEG 66300-k-in arba aeg hk634070-ib

Siemens eh601eb11 indukcine
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 22, 10:26)
hu iš kart palengvėjo nes aš užsisakiau kaitlentę su metaliniu rėmeliu tik mano stalviršsi visai ne granitas  bigsmile.gif

o jūs pasitarkit su "granitininkais" žiūrėkit ką jie jums pasakys nes šeip man su rėmeliu rekomendavo konsultantas nes tipo patveresnės, kampai nenusidaužo, o virtuvė tokia vieta kur padidėjus rizika visokiems lepsusams  bent jau man, viską mėtau ir viskas iš rankų krenta  cool.gif

O geras! taip ir padarysiu! aciu uz patarima!

QUOTE(rrasulyte @ 2010 10 22, 16:13)
Buna specialios kaitlentes, jau su nurodymu, kad tinka i granitini stalvirsi. Manau, sudetinga butu granite ispjaustyti skyle taip, kad su remeliu tiktu.

Aciu uz infprmacija. Sitos AEG ne indukcines, o siemens kaip visuomet kaina nereali, bet dabar bent jau supratau, kad granitiniam stalvirsiui yra spec kaitvietes. problema, kad pasirinkimo praktiskai nera.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 22, 18:05)
Aciu uz infprmacija. Sitos AEG ne indukcines, o siemens kaip visuomet kaina nereali, bet dabar bent jau supratau, kad granitiniam stalvirsiui yra spec kaitvietes. problema, kad pasirinkimo praktiskai nera.

nu taip Samsungai nepigūs, gal pabandykit su baldžiais pakalbėt jie kartais pasiūlo gerų variantų kainų prasme
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 22, 19:55)
nu taip Samsungai nepigūs, gal pabandykit su baldžiais pakalbėt jie kartais pasiūlo gerų variantų kainų prasme

samsungai pigus, siemens'ai brangus.. matyt geri, kad tokie brangus.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 22, 18:58)

vat šitas firmas aš painioju nedaug trūko, kad vietoje siemenso būčiau samsungo kaitlentę nusipirkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 22, 20:58)

Na tikrai, kodėl ne Samsung? Kad ir CTI613GIN. Pagamina ir tie įdomių dalykų. Turetų įtilpti į 2000. Beje, pigesnės Siemens indukcinės dažnai būna gaminamos Ispanijoje.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 10 12, 00:39)
indukcine kaitlente geriau ar stiklo keramikos? kaip manot? indukcine mane gasdina, nes ne visi puodai tiks ir reiks perkant labai ziuret kiekviena karta, kad tik tiktu, o tai manyciau vargina siek tiek. be to jei nori vienu puodu, o jie netinka, tai turi kitus nepatinkancius pirkt ir pan. is kitos puses matau indukcines kaitlentes vien tik pliusus, ar yra dar kokiu minusu? kokias jus turit? pasidalinkit patirtim:)

Indukcinė vienareikšmiškai geriau nei paprasta elektrinė (abi jos yra stiklo keramikos) - tiek dėl energijos taupymo, įkaitimo greičio, priežiūros paprastumo (niekas neprisvyla) ir saugumo (neįkaista).
Puodai šiais laikais jau ne problema - galima tikrai rasti gerus puodus už 50-120 litų (priklausomai nuo dydžio), pvz. Sangaidos parduotuvėje, tinkančius indukcijai. O puodus juk naudojame ne vienerius metus, todėl vienkartinė investicija į gerą kaitlentę ir atitinkamus puodus tikrai verta thumbup.gif

QUOTE(andos @ 2010 10 18, 22:14)
Kokie būtų orkaitės eob 53103X minusai ?

Itališka (ne vokiška, kaip dauguma Electrolux) ir katalitinės sienelės schmoll.gif Geriau EOB33100X.

QUOTE(segtukas @ 2010 10 21, 10:32)
Sveiki, ieškau patarimo:
Pradėjau ieškoti mažos talpos orkaitės. Skaičiau, skaičiau apie garines orkaites ir vistiek nesuprantu.Šiaip įsivaizduoju, kad ji turi kepti ir garuose ir paprastai, bet apie tai nieks nešneka. Susiradau bosch garinės orkaitės pasą HBC-24D553. Ten visi pateikti receptai - garuose. Mėsytę tipo prieš tai galima apkepinti.  Tai ar garinėje galima pyragą išsikepti? Vištą apskrudinti? nes tech. duomenyse nurodyta, kad grilio nėra. Pastebėjau, kad garo lygis nevienodai naudojamas, bet talpyklė privalo būti pilna. Gaila, kad angliškai neskaitau, daugiau kur paklausti neturiu.

Garinės orkaitės būna dviejų tipų - tik garinės (steam oven) arba kombinuotos (combi steam oven), kurios gali kepti ir garuose ir kaip paprasta orkaitė. Combi steam oven būtų pvz. Bosch HBC36D753B arba Siemens HB36D572B, bet Lietuviškuose puslapiuose šių modelių nerandu, gal neveža? g.gif Yra ir AEG modelis KB9820-M.

QUOTE(Robisss @ 2010 10 21, 23:50)
Sveiki, gal kas nors galetu pakomentuoti sias prekes Allenzi BOS 6435 K ir  EOB 31004 X. Kazkokiu labai mandru su daug funkciju nenoriu, nes jau turiu patirties, kad uz jas sumokama, o panaudoti taip ir netenka  g.gif .

"Mandrų funkcijų" tikrai nereikia, bet ir bet ką pirkti nemanau kad verta smile.gif Geriau pažiūrėkite EOB33100X - tikrai stipriai kokybiškesnis modelis už pigieną EOB31004X, ir be jokių nereikalingų funkcijų, mano manymu.
Atsakyti
Geriau pažiūrėkite EOB33100X - tikrai stipriai kokybiškesnis modelis už pigieną EOB31004X, ir be jokių nereikalingų funkcijų, mano manymu.
[/quote]
o siame modelyje yra dureliu ausinimas ir pirstu atspaudu nepaliekantis pavirsius??? -labai jau mazai info apie ja. (palyginau, tai beveik viskas kaip 53004X, tki cia nera laikmacio???)
ir znz ar vietoje tas klasuimas - kodel katalitinem sienelem schmoll.gif ??? ax.gif
Atsakyti
[quote=pumpotaukslis,2010 10 27, 00:15]
Geriau pažiūrėkite EOB33100X - tikrai stipriai kokybiškesnis modelis už pigieną EOB31004X, ir be jokių nereikalingų funkcijų, mano manymu.
[/quote]
o siame modelyje yra dureliu ausinimas ir pirstu atspaudu nepaliekantis pavirsius??? -labai jau mazai info apie ja. (palyginau, tai beveik viskas kaip 53004X, tki cia nera laikmacio???)
ir znz ar vietoje tas klasuimas - kodel katalitinem sienelem schmoll.gif ??? ax.gif
[/quote]
EOB31004X yra ir dureliu ausinimas (bet ne tiek efektyvus) ir pirstu antspaudu nepaliekantis pavirsius. Nuo EOB53004X skirias ne tik tuo, kad laikmacio nera, o ir kaitinimo rezimais (5 vs. 7) ir neturi katalitinių sienelių. O nuo EOB33100X skirsis vidaus konstrukcija, emalės kokybė, bendra kokybe. Katalitinės sienelės savo riebalų "surinkimo" funkciją pradžioje atlieka efektyviai, bet po kelių metų jos prisikaupia neišdegintų riebalų ir realiai tampa tiesiog paprastomis sienelėmis, ir dar sunkiai nuvalomomis (dėl šiurkštaus paviršiaus).
Atsakyti